Çok erken değil mi canım ama 12-15.gün belli oluyormuşKızlar ben bugün kan verdim sonuç negatif
Adet görücem gibi sanki. Aşılama olalı 12 Gün oldu. Kan vermek için daha 3-4 günüm var erken bence ama erken hamilelik testi aldım önce onu yapıcamSunii kacinci gunundesin ne zmn kan verceksinnasil gidiyor belirti varmi?
Ins pozitif cikar, benimde 13. Gunum sanki regl olucam gibi ama bisi de yok cumaya kadar olmazsam cuma idrardan bakicam bende, sen bakinca soyle bize guzel haberler duyalim insAdet görücem gibi sanki. Aşılama olalı 12 Gün oldu. Kan vermek için daha 3-4 günüm var erken bence ama erken hamilelik testi aldım önce onu yapıcam
Pek ümidim yok ki tatlım yoruldum beklemektenIns pozitif cikar, benimde 13. Gunum sanki regl olucam gibi ama bisi de yok cumaya kadar olmazsam cuma idrardan bakicam bende, sen bakinca soyle bize guzel haberler duyalim ins
Ayyy Sonucu haber ver inşallah güzel haberlerini duyarız:) benimde aşılamamın 11. Günü meraktan çatlıyorum erken test sonucu gösterir miki?Adet görücem gibi sanki. Aşılama olalı 12 Gün oldu. Kan vermek için daha 3-4 günüm var erken bence ama erken hamilelik testi aldım önce onu yapıcam
Evet ya beklemesi ne kadar zor oluyormus bende aslinda umitsizim ama sacma sapan acaba mi diyorum hala, ustene bide tutmayinca insan bir garip hissediyor anlayabiliyorum ama umutluyum bi gun cocuklarimiz olacakPek ümidim yok ki tatlım yoruldum beklemekten
Bende cuma günü yapcam test normalde 19 ağustosta yap dedi dr . Elimde erken geblk testi var cumayı bekiyorum. Bir arkadaşım anlattı bugün aşılamanın 8. Günü normal test yapmış negatif çıkmış , 12. Günü normal testlerden yapmış ve o gün öğrenmiş hamile olduğunuAyyy Sonucu haber ver inşallah güzel haberlerini duyarız:) benimde aşılamamın 11. Günü meraktan çatlıyorum erken test sonucu gösterir miki?
Üzüldüm canım hayırlısı olsun inşallah Eylül ayı umutla geçerKizlar bugun 14. Günümdü ve regl basladi azar azar, tutmadi 1. Asilamamne kadar üzücü oluyomus disarda gördüğüm cocuklu ailelere nasil sinirle baktim bugun
Ben aşılamadan vaz geçtim canım Ekim de tüp bebek yaptırcam inşallah.Bu şekilde hormon ilaçları ala ala psikolojim bozuldu gerçekten.Benim doktor menogon verdi belki kist yapmıyordur
kan sonucumda negatifaşılamanın 11. gününde idrar testi yaptım negatif çıktı. bu gün kan verdim inşallah
Evet ben kullanıyorum diofol :)Kızlar folik asit kullanıyormusunuz
Merhaba ilk aşılamamı sizin ki ?kan sonucumda negatif
Bende aşılamayı 8 nde yaptırdım... inşallah tutar sizinki de...Bende bugün oldum ilk aşılamamı sonuclarımız güzel olur inşallah kızlar
Yaaa seninde mi negatif çıktıNormal gebelik testi yaptım maalesef negatif
ilk aşılama.Merhaba ilk aşılamamı sizin ki ?
Siz kaçıncı günde yaptınız? Benim pazartesi günü bat doktor öyle demişti... herkes olumsuz sonuç alınca bende de hiç belirti olmayınca çok umutsuzlanıyorumYaaa seninde mi negatif çıktıdün akşam bende yaptım dayanamadım benimde negatif. Kan testi yaptırmak lazım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?