- 26 Mart 2019
- 117
- 92
- 13
- 38
Şekerportakalı arkadaşım sana nacizane tavsiyem eksik dilek dilemeyelim.. En tehlikeli dualar "tek olsun da..." diye başlayan dualar.. Hayırlısıyla demeyi unutmayalım arkadaşlar.. İNeyin bizim için hayırlı olacağını bilemeyiz belki de çocuk sahibi olmamız bizim için hayırlı değildir bilemeyiz.. Biz elimizden geleni yaptık artık Rabbim bizim için neyi nasip ettiyse.. Umarım çok mutlu oluruz hayırlısıyla bebekli veya bebeksiz.. Allahım neyi nasip ettiyse sabredelşm inşamin canım. şu test günüde pozitifi görsem neler vermem. Allahım diyorum yavrum olsun bak ben ona neler yapacağım.
İnşallah canım hayırlısıyla hayırlı evlat nasip etsin rabbimamin canım. şu test günüde pozitifi görsem neler vermem. Allahım diyorum yavrum olsun bak ben ona neler yapacağım.
Tabiki hayırlısıyla ve sağlıkla diyorum hep zatenŞekerportakalı arkadaşım sana nacizane tavsiyem eksik dilek dilemeyelim.. En tehlikeli dualar "tek olsun da..." diye başlayan dualar.. Hayırlısıyla demeyi unutmayalım arkadaşlar.. İNeyin bizim için hayırlı olacağını bilemeyiz belki de çocuk sahibi olmamız bizim için hayırlı değildir bilemeyiz.. Biz elimizden geleni yaptık artık Rabbim bizim için neyi nasip ettiyse.. Umarım çok mutlu oluruz hayırlısıyla bebekli veya bebeksiz.. Allahım neyi nasip ettiyse sabredelşm inşhepimiz için diyorum arkadaşım başta kendim olmak üzere sakın yanlış anlama beni
Ben de varKızlar bu arada sizde akıntı var mı? Sarı renkli bir akıntı ve çok yoğun.. Aşılama yapıldığı günden beri var..
Umarım olumlu bir şeydirBen de var
Ben jel kullanıyorum ondan dolayı akıntı hep var fazlası geri çıkıyor ilacın.Kızlar bu arada sizde akıntı var mı? Sarı renkli bir akıntı ve çok yoğun.. Aşılama yapıldığı günden beri var..
Hayırlı olsun amin hep birlikte inşallahRabbim dualarimizi geri cevirmez insallah kizlar benimde 2.günüm inşallah hepimiz güzel haberler aliriz
Aminnnn.Umarım olumlu bir şeydiriltihap falan değil de tuttuğunu gözterir inş hayırlısıyla
Progestan ben kullanıyorum canım, crienne jelProgestan kullanıyor musunuz?
Bende hiç akıntı olmadı bünyeden bünyeye fark ediyor olabilir. Sordunuz mu doktorunuzaKızlar bide benim asilmanin 3.günüm olmasına rağmen kahverengi akıntı devam ediyor peceteyedha fazla geliyor hatta normal mi acaba
Ilk gün olabilir demişti ama şuan haftasonu olduğu için malesef soramadım kahverengi şekilde yoğunlaşmış geliyor bide bende anlamadim vallaBende hiç akıntı olmadı bünyeden bünyeye fark ediyor olabilir. Sordunuz mu doktorunuza
1Selamun aleykum hanimlar bes senelik evliyim bes tane sorunlu gebelik gecrdim dun rahim filmi cekindim ve doktor bana iki ay icinde hamile kalmazsan asılama yapcaz dedi ve ben bu surec nasl bilmyrm zor bir surec mi
Anladm cnm insallah asılamaya gerek kalmaz da kendiliğimden kalrm film icin de bir aydir nasil diye dusunmekten stres yaptm ama korkulcak bisey yokmus insallah asılamayı da atlatrm1
Yok canım asilama zaten 5 dakika sürüyor yoksa insan psikolojik olarak geçiremiyor zamanı. Ben mesela göbekten iğne vuruldum 7 gün sadece sonra çatlama iğnesi verdi ve aşılama oldum aşılamasa sadeece bi alet var onu takarken biraz acı oluyor oda zaten saniyeler sürüyor
Pazartesi günü sorun bence mutlakaIlk gün olabilir demişti ama şuan haftasonu olduğu için malesef soramadım kahverengi şekilde yoğunlaşmış geliyor bide bende anlamadim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?