Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin canım. şu test günüde pozitifi görsem neler vermem. Allahım diyorum yavrum olsun bak ben ona neler yapacağım.
Şekerportakalı arkadaşım sana nacizane tavsiyem eksik dilek dilemeyelim.. En tehlikeli dualar "tek olsun da..." diye başlayan dualar.. Hayırlısıyla demeyi unutmayalım arkadaşlar.. İNeyin bizim için hayırlı olacağını bilemeyiz belki de çocuk sahibi olmamız bizim için hayırlı değildir bilemeyiz.. Biz elimizden geleni yaptık artık Rabbim bizim için neyi nasip ettiyse.. Umarım çok mutlu oluruz hayırlısıyla bebekli veya bebeksiz.. Allahım neyi nasip ettiyse sabredelşm inş hepimiz için diyorum arkadaşım başta kendim olmak üzere sakın yanlış anlama beni

Tabiki hayırlısıyla ve sağlıkla diyorum hep zaten

Merabalar kızlar sila ben benimde 11 temmuz perşembe günü ilk aşılamam oldu inşallah güzel sonuçlarimiz olur 2.günüm ama kasık ağrılarım hep var

Rabbim dualarimizi geri cevirmez insallah kizlar benimde 2.günüm inşallah hepimiz güzel haberler aliriz

Kızlar bide benim asilmanin 3.günüm olmasına rağmen kahverengi akıntı devam ediyor peceteyedha fazla geliyor hatta normal mi acaba

Kızlar bide benim asilmanin 3.günüm olmasına rağmen kahverengi akıntı devam ediyor peceteyedha fazla geliyor hatta normal mi acaba
Bende hiç akıntı olmadı bünyeden bünyeye fark ediyor olabilir. Sordunuz mu doktorunuza

Bende hiç akıntı olmadı bünyeden bünyeye fark ediyor olabilir. Sordunuz mu doktorunuza
Ilk gün olabilir demişti ama şuan haftasonu olduğu için malesef soramadım kahverengi şekilde yoğunlaşmış geliyor bide bende anlamadim valla

Selamun aleykum hanimlar bes senelik evliyim bes tane sorunlu gebelik gecrdim dun rahim filmi cekindim ve doktor bana iki ay icinde hamile kalmazsan asılama yapcaz dedi ve ben bu surec nasl bilmyrm zor bir surec mi

Selamun aleykum hanimlar bes senelik evliyim bes tane sorunlu gebelik gecrdim dun rahim filmi cekindim ve doktor bana iki ay icinde hamile kalmazsan asılama yapcaz dedi ve ben bu surec nasl bilmyrm zor bir surec mi
1
Yok canım asilama zaten 5 dakika sürüyor yoksa insan psikolojik olarak geçiremiyor zamanı. Ben mesela göbekten iğne vuruldum 7 gün sadece sonra çatlama iğnesi verdi ve aşılama oldum aşılamasa sadeece bi alet var onu takarken biraz acı oluyor oda zaten saniyeler sürüyor

Anladm cnm insallah asılamaya gerek kalmaz da kendiliğimden kalrm film icin de bir aydir nasil diye dusunmekten stres yaptm ama korkulcak bisey yokmus insallah asılamayı da atlatrm

Anladm cnm insallah asılamaya gerek kalmaz da kendiliğimden kalrm film icin de bir aydir nasil diye dusunmekten stres yaptm ama korkulcak bisey yokmus insallah asılamayı da atlatrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…