Temmuz 2019 da transfer olacak arkadaslar buyrun

benimde 3. denemem olacak cok heyecanliyim ilk i 3. gun transferi ikincisi 5. gundu ama pek iyi degildi buda 5. gun dondurulmus rabbim hayirlisi ile nasip eder insallah
İnşallah bu sefer nasip olur canım. Bende ilki 10 haftalık kalbi durdu kürtaj.2.yine pozitifti keseyi göremeden kanamam başladı düşük yaptım, bu kez farklı olarak intralipid serum ve kortizon kullanacağım bakalım neler bekliyor bizi.

hadi insallah hayirlisi olsunn
benim gun geldi catti allah izin verirse yarin transferim

Hayırlısı olsun bayanlar. Ben de tedaviye başladım yarin ilk kontrolüm olacak nasipse. İlk denemem daha önceden ilk evliliğimden çocuk sahibiyim ama bunda 5 dusuk yaptım tüp bebek dediler sıvadık kolları. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhaba hepimize hayırlı olsun
Benimde ikinci denemem 5.inde transfer oldum..sizler de durum nedir. Belirtiler nasıl? Sonuç alan arkadaşlar varmi

konuyu ne heyecanla acmistim simdi konuya korkuyla devam ediyorum ruhsal dengelerimizde bozuldu valla normal hamilelerin farkinda bile olmadigi su 10 gunluk sureci biz hop oturup hop kalkip geciriyoruz duygusal gecislerimiz de cabasi

Benim transfer iptal oldu.bu ay histereskopi olacağım.daha önce düşüklerim olduğu için doktorum önerdi.

Benim son 5 gun...sonuç nasıl çıkar ?bu zamana kadar relax okurken bugün neden böyle bi tedirginlik var bilmiyorum.bu belirtiler herkeste farklı olunca t akilmiyorum pek fazla..emeklerimiz boşa çıkmasın insalalh☺

Selam kızlar. 3. Gün embriyosu transfer edildi ikinci denemem. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba arkadaşlar bana da 13 temmuzda 2. Gün embriyosu transfer edildi. Diğer 8 emriyom 5. Güne bırakıldı 5 gitmiş onlar donduruldu. 2. Gün embriyosunun tutma şansı düşük mü bilgisi olan var mı

Merhabalar bende bugün tedaviye başladım. Daha yolun başındayım ilk iğnelerimi oldum. Allah gönlümüzden geçeni nasip eder inşallah Bu aşamada dikkat etmem gereken şeyler var mı doktor hiç bir şey demedi bilgilerinizi paylaşabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…