- 6 Mart 2019
- 582
- 1.145
- 43
- Konu Sahibi BeyazSarap
-
Ben varım ama daha günü belli değil transferin 3.denemem olacaktekmiyim acaba
benimde 3. denemem olacak cok heyecanliyim ilk i 3. gun transferi ikincisi 5. gundu ama pek iyi degildi buda 5. gun dondurulmus rabbim hayirlisi ile nasip eder insallahBen varım ama daha günü belli değil transferin 3.denemem olacak
İnşallah bu sefer nasip olur canım. Bende ilki 10 haftalık kalbi durdu kürtaj.2.yine pozitifti keseyi göremeden kanamam başladı düşük yaptım, bu kez farklı olarak intralipid serum ve kortizon kullanacağım bakalım neler bekliyor bizi.benimde 3. denemem olacak cok heyecanliyim ilk i 3. gun transferi ikincisi 5. gundu ama pek iyi degildi buda 5. gun dondurulmus rabbim hayirlisi ile nasip eder insallah
hadi insallah hayirlisi olsunnİnşallah bu sefer nasip olur canım. Bende ilki 10 haftalık kalbi durdu kürtaj.2.yine pozitifti keseyi göremeden kanamam başladı düşük yaptım, bu kez farklı olarak intralipid serum ve kortizon kullanacağım bakalım neler bekliyor bizi.
dusuklerim derken tutup daha sonradan mi dustu?Benim transfer iptal oldu.bu ay histereskopi olacağım.daha önce düşüklerim olduğu için doktorum önerdi.
Evet 10 haftalık ve 6 haftalık düşük yaptım.bu 3.denemem olacakdusuklerim derken tutup daha sonradan mi dustu?
Aminn inşallah hayırlı haberler alalım inşallahSelam kızlar. 3. Gün embriyosu transfer edildi ikinci denemem. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?