- Konu Sahibi BeyazSarap
-
Hayırlı olsun. Doktorunun tam söylediği gibi , ilaçların dozuna ve saatine dikkat etmen yeterliMerhabalar bende bugün tedaviye başladım. Daha yolun başındayım ilk iğnelerimi oldum. Allah gönlümüzden geçeni nasip eder inşallahBu aşamada dikkat etmem gereken şeyler var mı doktor hiç bir şey demedi bilgilerinizi paylaşabilir misiniz
Teşekkür ederim hepimiz için hayırlı olsun inşallahHayırlı olsun. Doktorunun tam söylediği gibi , ilaçların dozuna ve saatine dikkat etmen yeterli
Bende öyle yapmıştımTeşekkür ederim hepimiz için hayırlı olsun inşallah2 tane iğne vuruluyorum 12:00 ile 14:00 arası. Kendim cesaret edip vuramıyorun hastaneye gidiyorum
Hiç gergin olmana gerek yok anestezi alıyorsun hiç bişi hissetmiyorsunMerhaba benim ilk denemem öncesinde bir aşılama oldu tutmadı cumartesi sabah yumurta toplatmaya gideceğim çok gerginim.
İnşallah sıkıntısız geçerHiç gergin olmana gerek yok anestezi alıyorsun hiç bişi hissetmiyorsun
Hastanede iğne vurma parası alıyorlar mı?Bende öyle yapmıştım
Ben özel tıp merkezinde yaptırmıştım canım almışlardıHastanede iğne vurma parası alıyorlar mı?
benim de esim vuruyordu hepTeşekkür ederim hepimiz için hayırlı olsun inşallah2 tane iğne vuruluyorum 12:00 ile 14:00 arası. Kendim cesaret edip vuramıyorun hastaneye gidiyorum
Canım o saatlerde eşim işte oluyor. Evde olsada vuramam ben dayanamam dedibenim de esim vuruyordu hephala da devam ediyor
Evet 7 tl ödüyorum ben 2 tane iğne vuruluyorumHastanede iğne vurma parası alıyorlar mı?
benimki gaddar ilk baslarda intikam aliyorum diyordu :))) o kadar igne yedim ki icinde intikam kalmadiCanım o saatlerde eşim işte oluyor. Evde olsada vuramam ben dayanamam dedi
Sizin tuttu mu bebişbenimki gaddar ilk baslarda intikam aliyorum diyordu :))) o kadar igne yedim ki icinde intikam kalmadi
Canım peki incelendi mi neden düştüğü?Evet 10 haftalık ve 6 haftalık düşük yaptım.bu 3.denemem olacak
Patolojileri temiz çıktı, eşimle bana kromozom analizi yapıldı oda normal çıktı,kan pıhtılaşması çıktı bende ama her ikisinde de kan sulandırıcı kullanmıştım. En son geçen hafta histereskopi oldum rahim tepesinde çöküklük varmış oda düzeltildi,daha mayısta toplanan embriyolarıma transfer aşamasına gelemedim,ağustos adetiyle kontrol herşey yolunda giderse transfer olacağım inşallah.Canım peki incelendi mi neden düştüğü?
İnşallah bu kez herşey yolunda olacak canım.Geç olsun güç olmasınPatolojileri temiz çıktı, eşimle bana kromozom analizi yapıldı oda normal çıktı,kan pıhtılaşması çıktı bende ama her ikisinde de kan sulandırıcı kullanmıştım. En son geçen hafta histereskopi oldum rahim tepesinde çöküklük varmış oda düzeltildi,daha mayısta toplanan embriyolarıma transfer aşamasına gelemedim,ağustos adetiyle kontrol herşey yolunda giderse transfer olacağım inşallah.
İnşallah canım Allah razı olsun. Sizde durumlar nasıl en son prp den bahsetmiştin neler yaptınız ondan sonraİnşallah bu kez herşey yolunda olacak canım.Geç olsun güç olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?