Dün olmam gerekiyordu olmadım yani geçmiş sayılır mıSuan adet tarihiniz geçti mi anlamadım?
İlk defa gördüm bunu birde ebru ceylanı gebelik testi var bakalım İnşALLAH iyi haberler alırız yarın bu test ile yap atBende de ondan var yarın sabah yapacağım
Ben trendyoldan yorumlarına bakmıştım iyiydi. Bakalım göreceğiz yapınca:)İlk defa gördüm bunu birde ebru ceylanı gebelik testi var bakalım İnşALLAH iyi haberler alırız yarın bu test ile yap at
Ağlama nolur ben hala duramıyorum ağlamaktan başıma ağrı girdi dua edelim bitanem Allah ol dedikten sonra, işimiz Allaha kaldiktan sonra olur evelallahUzulme cnim ama şimdi eve giriyorum ben de aglicm komşuda doğmuş haberim yok bi bn kaldim
Teşekkür ederim canım benimBen trendyoldan yorumlarına bakmıştım iyiydi. Bakalım göreceğiz yapınca:)
Insallah bakal8m bekliyoruz=/Ağlama nolur ben hala duramıyorum ağlamaktan başıma ağrı girdi dua edelim bitanem Allah ol dedikten sonra, işimiz Allaha kaldiktan sonra olur evelallah
Birazdan evdeyim ovulasyon yapıp yine nefsimi susturayımErken gebelik mi kaset mii
Raporda yoğunluk 39 milyon toplam sperm sayısı 82 milyon yazıyor ama bir sene oldu tekrar test yapılmalı belkide bir ayda bile sonuçlar degisebiliyormusBizde konsantrasyon 13,7 yazıyor. Total sperm sayısında ise 34,3 yazıyor. Doktor biraz düşük dedi. Ultrason istedi. Orda gördüler varikoseli.
Kaset kiz ben de 2 tane kaset kaldi başka da bisi yokErken gebelik mi kaset mii
Yap yap yapBirazdan evdeyim ovulasyon yapıp yine nefsimi susturayım
Erken değil mi canım sana yumurtlamanın kaçıncı gunundesinKaset kiz ben de 2 tane kaset kaldi başka da bisi yok
İnsallah canım benımTeşekkür ederim canım benimhayırlı haberler alırız
8.gun erkenden ne bilim bazısının çıkıyor =(Erken değil mi canım sana yumurtlamanın kaçıncı gunundesin
Moralim sıfır ya bu ay da olmazsa 6 ayda bitecek ben napcam bilmiyorum herkes hamile=(Aman manyak kuduruk
2 gün sonra varsa anca erken gebelik testinde cıkar ne diye canını boş yere sıkıyorsun sen kuzum8.gun erkenden ne bilim bazısının çıkıyor =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?