Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendisi ovulasyon testiyle takip etmiş kuzum pik ten önce 2 gün pik olunca ara vermiş sonra çatlayınca 2 gün tekrar ilişki yaşamış sadece pik olduğu zaman ilişki yaşamamış
Bende bilinçsiz olarak böyle yaptım aşağı yukarı sonrada kafamı yerden yere vurucaktım kaçırdım diye demekki olunca oluyo ya

Orası öyle tabi ben çevremde duyduğumu yani halamın yaşadığı ve söylediği şeyi anlattım illa olcak diye birşey yok tabi

@pheebs , @nur-80 , @A R Y A , tanrisevsinnn kızlar BAT gününüz durumlar nedir?
Merhaba canım kaç gündür yazamıyorum geçtiğimiz perşembe bata 3 kala önce kaset testte sonra kanda pozitifi gördüm çok şükür kan değerim 32,3'tü iki günde bir de kan vermeye devam ediyorum cumartesi 82, dün de 184 çıktı daha çok yeni yani az önce de doktora gittim henüz kese görünmüyor tabi rahim kalınlığına 15 mm dedi tahlil istedi benden 15 gün sonra kontrol önerdi çok geç bi tarih o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum :))

Rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar bu topikte inşallah daha çok gebelik haberi alırız

Ayy nasıl durdun haber vermeden bizeee zalıım belirtilerin nelerdiii bak ben dedim sana hep yap yap yap diye heyecan istiyorsun dedin bu haberleri istiyorum hepinizdennnn

Maşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ayy nasıl durdun haber vermeden bizeee zalıım belirtilerin nelerdiii bak ben dedim sana hep yap yap yap diye heyecan istiyorsun dedin bu haberleri istiyorum hepinizdennnn
Yemin ediyorum senin gazına geldim de yaptım gram belirtim yoktu hala da yok Öğrendiğim günden beri buraya giremedim bugün doktordan çıkınca müjdeli haberi vermek istedim

Gerçekten bundan önceki aylarda yaşadığım o yalancı belirtilerin bu ay hiçbiri olmadı adet öncesi belirtilerimle aynı şeyleri yaşadım hala da ara ara kasıklarıma ağrı giriyor adet oldum zannedip tuvalete koşuyorum korkumdan (

15 inde çatladı bizim yumurtamız bugün regl olmamız lazım. Ben de daha olmadım testler negatif ama bugün olurum heralde
Takvime göre dün olması gerekiyordu benim bir gün gecikti gösteriyor, ama dediğin gibi iğne işi değiştiriyor
Bakalım suanlık bende belirti yok ama kan verdim ya güyya onun sonucunu almadan gelir regli

Senin var mı olcak gibi akıntı vs

Kızlar dil altı ateş ölçüp takip edeniniz oldumu aranızda dil altından ölçerken hangi ateş ölçme aletini kullanıyorsunuz ayy bakıyorum bakıyorum su koltuk altından yapılan ateş ölçme aleti cıkıyor

Ben alnımdan ölçüyodum dijitalle yaa öyle mi yapmak gerekiyomuş D

Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah Detayları bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…