- 22 Mayıs 2021
- 512
- 384
- 18
Bende bilinçsiz olarak böyle yaptım aşağı yukarı sonrada kafamı yerden yere vurucaktım kaçırdım diyeKendisi ovulasyon testiyle takip etmiş kuzum pik ten önce 2 gün pik olunca ara vermiş sonra çatlayınca 2 gün tekrar ilişki yaşamış sadece pik olduğu zaman ilişki yaşamamış
Orası öyle tabi ben çevremde duyduğumu yani halamın yaşadığı ve söylediği şeyi anlattım illa olcak diye birşey yok tabiŞunu da unutmamak lazım o halanın eşinde sprem x de y de varmış. Şansına tutmuş şimdi eşimde x hormonu yoksa kız için lazım xx o sebeble x yoksa boşuna sallama ilişki olur bu yüzden bunun açıklamasını burada doğru yapalım. Yani adam da erkek çocuk kromozonu yoksa hangi gün yaparsan yap o çoçuk olmayacaktır.Bunu şansına denemesi bilmesi biraz mucize yoksa yıllarca dene dur istersen yumrtlamadaki ilişki erkek olacak diye yap asla yumrtlama ilişkin tutmayacaktır demek oluyor
Gözlerimden kalpler fışkırdı okuyunca nasıl bebek gibi bir yorumİnsallah kuzucum keşke bu baslık olarak full hamile sekilde geçebilseydık anneler topiğine. Eğlenceli olurdu
Aynen kuzum olunca oluyor bilimsel doğruluğu yoktur ama halam denedi ve oldu :)Bende bilinçsiz olarak böyle yaptım aşağı yukarı sonrada kafamı yerden yere vurucaktım kaçırdım diyedemekki olunca oluyo ya
Orası öyle tabi ben çevremde duyduğumu yani halamın yaşadığı ve söylediği şeyi anlattım illa olcak diye birşey yok tabi
Halanın şansından bizede nasip olsunAynen kuzum olunca oluyor bilimsel doğruluğu yoktur ama halam denedi ve oldu :)
Merhaba canım kaç gündür yazamıyorum geçtiğimiz perşembe bata 3 kala önce kaset testte sonra kanda pozitifi gördüm çok şükür
Ayy nasıl durdun haber vermeden bizeee zalıımMerhaba canım kaç gündür yazamıyorum geçtiğimiz perşembe bata 3 kala önce kaset testte sonra kanda pozitifi gördüm çok şükürkan değerim 32,3'tü iki günde bir de kan vermeye devam ediyorum cumartesi 82, dün de 184 çıktı daha çok yeni yani az önce de doktora gittim henüz kese görünmüyor tabi rahim kalınlığına 15 mm dedi tahlil istedi benden 15 gün sonra kontrol önerdi çok geç bi tarih o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum :))
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar bu topikte inşallah daha çok gebelik haberi alırız
Maşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba canım kaç gündür yazamıyorum geçtiğimiz perşembe bata 3 kala önce kaset testte sonra kanda pozitifi gördüm çok şükürkan değerim 32,3'tü iki günde bir de kan vermeye devam ediyorum cumartesi 82, dün de 184 çıktı daha çok yeni yani az önce de doktora gittim henüz kese görünmüyor tabi rahim kalınlığına 15 mm dedi tahlil istedi benden 15 gün sonra kontrol önerdi çok geç bi tarih o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum :))
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar bu topikte inşallah daha çok gebelik haberi alırız
Yemin ediyorum senin gazına geldim de yaptım gram belirtim yoktu hala da yokAyy nasıl durdun haber vermeden bizeee zalıımbelirtilerin nelerdiii bak ben dedim sana hep yap yap yap diye heyecan istiyorsun dedin bu haberleri istiyorum hepinizdennnn
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkesin başına tez zamanda inşallahMaşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Böyle bak bir de bakalımVeziir canım ayarladığin resmi bı atar mısın ben yapamadım
Takvime göre dün olması gerekiyordu benim bir gün gecikti gösteriyor, ama dediğin gibi iğne işi değiştiriyor15 inde çatladı bizim yumurtamız bugün regl olmamız lazım. Ben de daha olmadım testler negatif ama bugün olurum heralde
Allahım çok aminTeşekkür ederim canım darısı isteyen herkesin başına tez zamanda inşallah
Hayırlı olsunTeşekkür ederim canım darısı isteyen herkesin başına tez zamanda inşallah
Ben alnımdan ölçüyodum dijitalle yaa öyle mi yapmak gerekiyomuşKızlar dil altı ateş ölçüp takip edeniniz oldumu aranızda dil altından ölçerken hangi ateş ölçme aletini kullanıyorsunuz ayy bakıyorum bakıyorum su koltuk altından yapılan ateş ölçme aleti cıkıyor
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba canım kaç gündür yazamıyorum geçtiğimiz perşembe bata 3 kala önce kaset testte sonra kanda pozitifi gördüm çok şükürkan değerim 32,3'tü iki günde bir de kan vermeye devam ediyorum cumartesi 82, dün de 184 çıktı daha çok yeni yani az önce de doktora gittim henüz kese görünmüyor tabi rahim kalınlığına 15 mm dedi tahlil istedi benden 15 gün sonra kontrol önerdi çok geç bi tarih o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum :))
Ben hep burda dil altından diye okudumBen alnımdan ölçüyodum dijitalle yaa öyle mi yapmak gerekiyomuşD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?