- 5 Mayıs 2021
- 751
- 1.092
- 63
- 27
Mesela şuan sol kasıgımda ağrı varBiz kadinlar biraz fazla düşününce kafamızdan belirti uretiyoruz
Ya sen bensin benceKızlar sabahtan beri sol gözüm seğiriyor. Dayanamadım kendimi google göz seğirmesi hamilelik belirtisi mi diye aratırkem buldum ve belirtiymiş
Bende tegl öncesi 10 gün falan önceden başlar. İlk gebeliğimde göğüslerim dolgunlaştı ama acı asla yoktu. Sabah hafif acıdı diye hasta olcam diye düşündüm o yüzden.Şunu merak ediyorum hamilelikte gogus hassasiyeti falan yaşayanlar hep regl oncesi de yasayanlar mi? Mesela benim hiç regl oncesi de hassaslasmaz sismez, hayatimda yaşamadım. Hamile olsam da yaşamam gibi geliyo o yüzden..
Bendede oturunca başlıyo anlamadım gittiMesela şuan sol kasıgımda ağrı var
Çok teşekkür ederimKendisi ovulasyon testiyle takip etmiş kuzum pik ten önce 2 gün pik olunca ara vermiş sonra çatlayınca 2 gün tekrar ilişki yaşamış sadece pik olduğu zaman ilişki yaşamamış
Alıntı:
Hamilelikte göz seğirmesine yol açan durumlar şunlardır;
Stres. Birçok anne adayı hamilelik boyunca stres ve endişe yaşayabilirler. Stres hamilelik boyunca göz seğirmesi ve spazmının en sık karşılaşılan sebebidir. Nasıl tedavi edilir: Mümkün olduğunda stres tetikleyicilerden uzak durmaya çalışın. Sağlıklı beslenme düzeni oluşturmaya ve egzersiz yapmaya çalışın. Zamanınızın bir kısmını hobilerinizle geçirin.
Uykusuzluk
Yorgunluk: Gebelikte göz seğirmesi hamilelik boyunca oluşan yorgunluk nedeniyle ortaya çıkabilir.
Ohoo şuan ikiside bende var zaten
Geç yumurtladınız ve geç döllenme oldu demekki. Sağlıkla kıcağınıza almak nasip olsun2 ay yumurta takibi yaptım canım o zaman olmadı bu ay bırakmıştım herşeyi hiç bakmadım bile hangi gün olduğuna
adetim 3 gün geçince test yaptım tek çizgiydi bugün sabah yaptım erken gebelik testinde silik çıktı normal testim yoktu onu yapamadım
Kızlar sabahtan beri sol gözüm seğiriyor. Dayanamadım kendimi google göz seğirmesi hamilelik belirtisi mi diye aratırkem buldum ve belirtiymiş
Çok teşekkür ederim :)Geç yumurtladınız ve geç döllenme oldu demekki. Sağlıkla kıcağınıza almak nasip olsun
Yumurtladığın ilk günümü baz al dedi yani kuzumben ebru ceylana sordum yumurtlama 3 gün sürdü 4. gün çatladı ne zaman kabul etcem 14 gün sayıcam dedim fotoları attım 19undan itibaren dedi çatlama günü 22sinden değil yani bu kadar regl belirtisine karşı zaten reglime çok az kalmış olması lazımdı bence de
evett memelerim ölecek zaten yürürken bile acıyor böyle olur regle çok az kalmışken hep 6 gün kalmış olması imkansızdı 17. gün test yap ama regl olmazsan garanti olsun dedi 11. günüm teknik olarak bugünYumurtladığın ilk günümü baz al dedi yani kuzum
A hadi ya.. ben gecen ay catlamaya 1 dedim tam 14.gun regl oldum ama belki de ben geç oldum geçen ay oyle denk geldi. Pikin ilk gunune denk gelmesi işimize gelir valla süreç kisalirben ebru ceylana sordum yumurtlama 3 gün sürdü 4. gün çatladı ne zaman kabul etcem 14 gün sayıcam dedim fotoları attım 19undan itibaren dedi çatlama günü 22sinden değil yani bu kadar regl belirtisine karşı zaten reglime çok az kalmış olması lazımdı bence de
pik ertesi gün çatlayınca belki yine fark etmiyodur da 3-4 gün yumurtlama süren için ilk günmüş baz alıncak günA hadi ya.. ben gecen ay catlamaya 1 dedim tam 14.gun regl oldum ama belki de ben geç oldum geçen ay oyle denk geldi. Pikin ilk gunune denk gelmesi işimize gelir valla süreç kisalir
Hahaha ben buna gecen ay cok takildim ama buray yazmaya utanmıştımAlıntı:
Hamilelikte göz seğirmesine yol açan durumlar şunlardır;
Stres. Birçok anne adayı hamilelik boyunca stres ve endişe yaşayabilirler. Stres hamilelik boyunca göz seğirmesi ve spazmının en sık karşılaşılan sebebidir. Nasıl tedavi edilir: Mümkün olduğunda stres tetikleyicilerden uzak durmaya çalışın. Sağlıklı beslenme düzeni oluşturmaya ve egzersiz yapmaya çalışın. Zamanınızın bir kısmını hobilerinizle geçirin.
Uykusuzluk
Yorgunluk: Gebelikte göz seğirmesi hamilelik boyunca oluşan yorgunluk nedeniyle ortaya çıkabilir.
Ohoo şuan ikiside bende var zaten
Hadi buyur burdan yak şimdiİlahi senbenimde sağ gözüm hiç durmadan seyiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?