bence kasette normal negatif çıkması erken gebelikte bi siliniyo bi beliriyo geç döllenmiş belli kiiiKaset testim sabah negatif cıktı kuzum 13.günümde. Adet belirtilerim baya var tek fark üc gündür gece idrara kalkıyorum sıkışık bir şekilde. Burda bi arkadaş 14.günde negatif görüp 17.gününde pozitifi görmüs. Tek umudum o kaldı
tonti bunu normal lh testi yapar gibi yapıyorsun dimi ilk idrar değil işte en az 2 saat susuz falan yoksa normal gebelik testi gibi mi yapcaz anlamak için ilk idrarla ahahahha kendime son umut bulmacalar
Agzını bal yesin moral depombence kasette normal negatif çıkması erken gebelikte bi siliniyo bi beliriyo geç döllenmiş belli kiii
Olmuyor canım ama zaten sol kasigim nerdeyse sürekli ben burdayım diyorCanım öncelikle rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinbir şey sormak istiyorum hapşırırken kasıklarında batma oluyor mu? Hiç fark ettin mi? Benim iki gündür hapşırırken oluyor bu sabah bir araştırayım dedim gebelerde oluyormuş başka hiç bir belirtim olmadığı için hamileliğe yoramıyorum bunu da
Kasette negatif çıkması doğal bat gününde bileAgzını bal yesin moral depominşallah dediğin gibidir. Dün erken gebelikler pozitif cıkınca umutlanmıştım ama bakalım
Benimde çatlama 22siÇatlamayı 22sinde görenler bugün itibariyle hamileysek belirti hissetme ihtimalimiz olabilecek döneme girmiş bulunmaktayız, hayırlı olsun, delirmeceler başlasın
Anladım canım geç döllenme ise hiç belli olmaz inşallah seninde güzel haberini alırızKaset testim sabah negatif cıktı kuzum 13.günümde. Adet belirtilerim baya var tek fark üc gündür gece idrara kalkıyorum sıkışık bir şekilde. Burda bi arkadaş 14.günde negatif görüp 17.gününde pozitifi görmüs. Tek umudum o kaldı
Benim 12 de pozitif çıktı kuzu bi ümitlendim =)Kaset testim sabah negatif cıktı kuzum 13.günümde. Adet belirtilerim baya var tek fark üc gündür gece idrara kalkıyorum sıkışık bir şekilde. Burda bi arkadaş 14.günde negatif görüp 17.gününde pozitifi görmüs. Tek umudum o kaldı
Batım 30 haziranKasette negatif çıkması doğal bat gününde bile
O yüzden kaseti 3 gün gecikmeyle yapın en az diyorlar
En erken bat günü ama regl olmazsan aslında en doğrusu 3 gün gecikmeli yapmanKaset testler en erken ne zaman yapilir? 5 tane kaset test çekmecede bana bakiyolar her actigimdadaha 6 gün var bata
Lütfen güzel sonuclar olsunBenim 12 de pozitif çıktı kuzu bi ümitlendim =)
13 14 te negatif
Suan iğne gününü saymassak 15. Günümm
Hala regli olmadımm
Ve az önce gittim sağlık ocağında kan verdimbendeki ümit kimsede olamaz
Ama senin pik bir kaç gün sürmüştü.. En son pik gördüğün tarihi baz alarak 14gün sayman gerekir.ay bak bende öyle biliyorum çatlama diyolaryumurtlamanın ilk gününe göre 11. günüm bugün jkahdas
Anneanne de yan odada olacakAma hiç iyi değilmiş çocuk uyusa bile o yüzden anneanneye şutla derim
Canım öyle olmasa da sağlıkla regl olup yeni aya yeni baştan başlarsın inşallah kafana takma bebisim o bebek buraya gelecekBatım 30 hazirandimi insallah öyledir ya moralimi yüksek tutmaya calısıyorum
Benimde bugün bat günüm negatif çıktı..En erken bat günü ama regl olmazsan aslında en doğrusu 3 gün gecikmeli yapman
Bende de hicbi sey yok valla.. onceki 4 ayda belirtiler vardi da noldu gerciBenimde çatlama 22siama bende sıfır belirti aman yalancı belirti olmasından iyidir diyerek avutuyorum kendimi
İnsallahh ne çok isterim bilsenLütfen güzel sonuclar olsunBana umut oll bekliyorum haberini beni etiketle mutlaka
Yapmaya fırsat kalirsa yaniEn erken bat günü ama regl olmazsan aslında en doğrusu 3 gün gecikmeli yapman
inşallah inşallah. isteyen hiç kimseye aratmaz Rabbim inşallahSevindim tedavi aratmamis Rabbim insallah bebeginide aratmaz daha fazla ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?