Cnm erken yumurtalamıssın erken yumurtalama için birsey yaptın mı takviye falan alıyor musun yada yumurtalama masajı falan yaptın mı merak ettimHello :) Geliyor gelmekte olan 2 aydır 15. 16. Günler yumurtlama görüyordum bu ay 11.gün yumurtlama gördüm inşallah bu ay tutar hayırlısıyla inşallah ebru ceylan 3 gün değerlendir dedi ben çalışmalara başlar
Bat Yaş deneme süresi yazar mısın beni etiketleyipKızlar benıde temmuZa yazarmısınız ıgnemın 13.günü iğne günüde dahill sonuc negatif tertemiz aynı beyaz bir sayfa gibiiisinirlendim herşeyi sildim takvimi falan
Aowben ebru ceylana sordum yumurtlama 3 gün sürdü 4. gün çatladı ne zaman kabul etcem 14 gün sayıcam dedim fotoları attım 19undan itibaren dedi çatlama günü 22sinden değil yani bu kadar regl belirtisine karşı zaten reglime çok az kalmış olması lazımdı bence de
Hiç bişey yapmıyorum canım folik asit bile kullanmıyorum genelde zaten 26 28 29 günde bir regli olurum 2 aydır 29 gündü bu ay erken oldu bende şaşkınım açıkcası haftasonu yüzmüştüm bol bol Bodrumda yaşıyorum belki o işe yaramıştır.Cnm erken yumurtalamıssın erken yumurtalama için birsey yaptın mı takviye falan alıyor musun yada yumurtalama masajı falan yaptın mı merak ettim
Ben masaj yapıcam bu ay instgramda birgebeningünlüğü diye sayfa da var canım onu denemeliyiz birdeKızlar yumurtanın çatlaması için neler yapiyosunuz ya havuç yemek dışında
Eeedün yaptım milletin 7 gün önce koyulaşıyo benim nerdeyse c bile beyaz çıkacak ahahah sabah kaset test yaptım gebelik
Aa çatlama masajıda mı var sağol canım bakayım hemen korktum kist falan olur diyeBen masaj yapıcam bu ay instgramda birgebeningünlüğü diye sayfa da var canım onu denemeliyiz birde
Bn çok hayali bi çizgi görüyorum ama daha çok erkenmişBurda çizgi gören varmı coook belirsiz gölge emin olamayınca içini cıkardım9temmuz bat erken bayagı ama 2gebeliğimide bu haftalarda öğrenmiştim .buarada dun lekem oldu .yerlesme sandım bugunyok cunku
kuş 19undan sayınca 2 temmuzda olcamm, çatlamadan sayarsam 5 temmuz. şu an 1-2 temmuzda olcam gibi cinler tepemde memeler acı içinde bel ağrısı kasık ağrısı fora dün tatlı istiyodum hepsi benim regl öncesi yaşadıklarımmm
bu kadar sancıyı 1 hafta çekebileceğimi sanmıyorum tonti ne zaman böyle olsam 2 3 gün sonra sökülürüm ondan kadına tekrar sordummBana kalırsa catladigi günden 14gun sonrasını baz al
değerlendir bugün bence yarına bordo olursa şaşırmam :)Kızlar bu artık pik herhalde
Ahahahahah koptumCORT TABİKİ AŞKIM AHAHHA
Erken evet tesekkurlerBn çok hayali bi çizgi görüyorum ama daha çok erkenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?