Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kaset testte 5 - 50 arası hcg değerini tespit eder diyo e erken testten farkı ne o zaman

Merhaba arkadaşlar hepinize iyi günler ben yeni katıldım benide eklermisiniz

Merhaba arkadaşlar bende bu konuyu yeni gördüm hemen katılmak istedim
Ovulasyon testimde
Bu ay 16-17 23-24 26-28 pik oldum ya 18-25 de silinmişti
Bugün ne geleceğini merak ediyorum
Standart regl öncesi göğüs ağrım var uçlarım ağrıyor
Ctesi günü de ilişkide biraz zorlandım sanırım da o an bir şey olmamıştı ertesi gün işe gittiğimde WC de peçeteye sildiğimde 2-3 nokta pembemsi leke gördüm de acaba ilişki anında zorlandı da ondan gelen miydi diye de düşündüm çok kırmızı da değildi
Ara ara da sancım vuruyor regl olacakmışım gibi hissediyorum
Dün akşam da sağ kasıkta fazla batmalarım olmuştu
Bi an da ağrı vurup geçiyor
Tiroid ilacı kullanıyordum adetim çok düzenliydi bu ilaca başlayınca biraz düzensizleşti gibi
Normal döngüme göre olursa batım 1-2 Temmuz
İlaçtan sonra regli başlangıcıma göre değiş bitişime göre oluyorum
Öyle olursam da 7-8 Temmuz
neden bu kadar yumurtlamış olabilirim çatlamıştır yumurtalarım değil mi bakabilir misiniz

Eklentiler

• C5A0B57E-3A72-4402-800B-12E6FD2BDBD5.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 49
  • C93C219A-502B-4C89-8144-C561571C90F1.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 52
  • CDC57E67-1D37-4834-A3DA-04819FF639D8.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 52
  • 9480550D-C38E-44F2-BDC2-137A571ED665.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 55
gebelik testi yapmak istemez misin regl öncesi böyle koyuluk görenler genelde hamiş çkıyor da

reglin 10. günündeyiz ovulasyon testi hala bembeyaz vitaminleri bıraktım kilo da aldım o yüzden yumurtlama biraz yavaşladı sanırım. Eskiden 10. günde yumurtlama görürdüm 12den umutluyum şimdi bakalım

16 haziran ve 26 haziran pik olmuş . Hormonlarına baktırdıysan kist vs yoksa iki kez yumurtlama olmuş olabilir

Valla bana sorarsan 16 da ki pikinde hamile kaldıysan 26sindaki pikin gebelik belirtisi olabilir en iyisi gebelik testi yap bi ama bence hamilesin değilsen çok şaşırırım

Burda birisi daha aynı bu durumdaydı kızlar hatırlıyo musunuz 3. Kez yumurtlama olur mu falan diye soruyodu kimdi yaa hatırlayamadım? Kendini bi hatırlatırsa iyi olur aynı durum çünkü. Ama ben olsam gebelik testi yaparım

cortladı o da

Kizceler sol kasık agrısi çekiyorum 2 aydır her ovulasyonda 10 gun sürüyo doktora gittim kist yok yumurtalikların iyi dedi sizce nedenn

Tebrik ederim. İnş sağ salim elinize alırsınız. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah :)

Kızlar bugün hasta oldum silin beni ;/ temmuza kaldim ama bu ay ne ovulasyon ne bir şey kullanmicam artık yaaa
merhaba
naçizane fikrimi söylemek istedim:)
ben henüz kan tahlili yaptırmadım inşallah her şey güzel ilerler
bu 10. ayım önce kendim takvim kullanarak yumurtlama takip ettim 2 ay ovulasyon testi denedim ayrıca çörek otu bal tarçın falan yedim neden olmuyor bişey mi var diye doktora gittim 2 kez bişey çıkmadı çok takmıştım kafama olmadı nasip değilmiş bu ay dedim ki herşeyi bıraktım hayırlısı olsun spor ve pilatese başladım diyet yaptım eşimle birlikte daha doğrusu sağlıklı beslenmeye başladık sildim tamamen kafamdan bakmadım bile adetim ne zaman gelecek diye ay sonuna doğru aklıma geldi acaba ne zaman adet zamanım bi bakayım dedi 2 gün geçmiş öyle farkına vardım önce negatif çıkmıştı bugün gecikmenin 6.cı günü silik çizgi vardı inşallah kesin sonucu kan tahlilinde alırım herkes için güzel şeyler olur inşallah :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…