- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Bence düşünmekten uyuyamadığımız için oluşan tipik stressli gebe kalma belirtisiHahaha ben buna gecen ay cok takildim ama buray yazmaya utanmıştım3 4 gun surekli sağ gozum seyirdi dedim heralde en sacma belirti beni buldu heralde kafayi cok takip stres yapmaktan gozume vurmus
bebik olunca bu kadar ağrı olur mu ya tüm günnn kasık belden başlayan dize kadar 30 yaşında olmasam boyum uzuyor dicem ahahahhahakimyasal gebelik olduğunu öğrendiğim ilk denememde; kirpik karışması, ağızda acı tat, sağ kasıkta batma ağrı hepsi olmuştu.
Geçen ay olmamıştı. Adet de olmuştum.
Bu ay da daha en az 1 hafta var sadece sağ kasık ağrısı var ama insan kendini dinleyince belirti bulup duruyor.
bu adet belirtisi gibi gelmedi bana, hadi inş :)bebik olunca bu kadar ağrı olur mu ya tüm günnn kasık belden başlayan dize kadar 30 yaşında olmasam boyum uzuyor dicem ahahahhaha
yok be yavru sabah kaset yaptım negatif regl belirtileri var çok yoğunn aşırı yarın erken gebelikten yapcam çeşit olsun diye ovulasyon da silik silik hep olsa o koyu olurdubu adet belirtisi gibi gelmedi bana, hadi inş :)
Bence erken gebelik testi yaptır. Döllenme gibi duruyor :)Merhaba arkadaşlar bende bu konuyu yeni gördüm hemen katılmak istedim
Ovulasyon testimde
Bu ay 16-17 23-24 26-28 pik oldum ya 18-25 de silinmişti
Bugün ne geleceğini merak ediyorum
Standart regl öncesi göğüs ağrım var uçlarım ağrıyor
Ctesi günü de ilişkide biraz zorlandım sanırım da o an bir şey olmamıştı ertesi gün işe gittiğimde WC de peçeteye sildiğimde 2-3 nokta pembemsi leke gördüm de acaba ilişki anında zorlandı da ondan gelen miydi diye de düşündüm çok kırmızı da değildi
Ara ara da sancım vuruyor regl olacakmışım gibi hissediyorum
Dün akşam da sağ kasıkta fazla batmalarım olmuştu
Bi an da ağrı vurup geçiyor
Tiroid ilacı kullanıyordum adetim çok düzenliydi bu ilaca başlayınca biraz düzensizleşti gibi
Normal döngüme göre olursa batım 1-2 Temmuz
İlaçtan sonra regli başlangıcıma göre değiş bitişime göre oluyorum
Öyle olursam da 7-8 Temmuz
neden bu kadar yumurtlamış olabilirim çatlamıştır yumurtalarım değil mi bakabilir misiniz
Canım progosteron tahlilini kendin mi talep ediyorsun Dr mi baktirmani soyledi . Benim gittiğim ozeldeki Dr hiç bu konuda bişey söylemedi.Benim yarın 10.gun oluyor o zaman acaba progesteron bakmisken çıkar mı ki hcg de baksam
bu normal olanı tonti akşama büyük ihtimal benim de böyle olur pik gibi belirgin olunca hamişlik diyolarrMerhabaa kizlar sizleri sessiz sedasız takip ediyordumadete 5 gün var bugün kasıklarım çok ağrıdı tekrar mi yumurtlama oluyor diye ovu. Test yaptım bu şekilde çıkması normal mi
ayy ben sayarııım ahahBen yazdım ama yoğunluktan kaçtı heraldeerken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı ben de açtım içini gözüme sokayım diye gerid bir kırmızılık var onu çizgi olarak satamaz miyizzzz nolur sayalım
Hahabah çok tatlısınbu normal olanı tonti akşama büyük ihtimal benim de böyle olur pik gibi belirgin olunca hamişlik diyolarr
ayy ben sayarııım ahah
Tüh birazcık heveslenmistimbu normal olanı tonti akşama büyük ihtimal benim de böyle olur pik gibi belirgin olunca hamişlik diyolarr
ayy ben sayarııım ahah
ama 9 ay sonra muhtemel dün paylaştığım sanal bebeği doğurabiliriz jkadhsajkdHahabah çok tatlısın
belki de geç döllenme oldu ondan çıkmadı daha 3 temmuza çok var diyelim miHahabah çok tatlısın
Kızlar bunların icini nasıl açmayı beceriyosınuz yavBen yazdım ama yoğunluktan kaçtı heraldeerken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı ben de açtım içini gözüme sokayım diye gerid bir kırmızılık var onu çizgi olarak satamaz miyizzzz nolur sayalım
Ya karnım ağrıyor her an adet gelicek sanıp tetikte geziyorum resmenbelki de geç döllenme oldu ondan çıkmadı daha 3 temmuza çok var diyelim mi
Canım progosteron tahlilini kendin mi talep ediyorsun Dr mi baktirmani soyledi . Benim gittiğim ozeldeki Dr hiç bu konuda bişey söylemedi.
Yusra-61 canım sende baktirmistin sonuç ciktimi
Olsun biz onu da severizama 9 ay sonra muhtemel dün paylaştığım sanal bebeği doğurabiliriz jkadhsajkd
Ya ben de öyle düşünmek istiyorum ya da test bozukbelki de geç döllenme oldu ondan çıkmadı daha 3 temmuza çok var diyelim mi
Tırnakla bir tık direk açılıyorKızlar bunların icini nasıl açmayı beceriyosınuz yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?