Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha ben buna gecen ay cok takildim ama buray yazmaya utanmıştım 3 4 gun surekli sağ gozum seyirdi dedim heralde en sacma belirti beni buldu heralde kafayi cok takip stres yapmaktan gozume vurmus
Bence düşünmekten uyuyamadığımız için oluşan tipik stressli gebe kalma belirtisi

kimyasal gebelik olduğunu öğrendiğim ilk denememde; kirpik karışması, ağızda acı tat, sağ kasıkta batma ağrı hepsi olmuştu.
Geçen ay olmamıştı. Adet de olmuştum.
Bu ay da daha en az 1 hafta var sadece sağ kasık ağrısı var ama insan kendini dinleyince belirti bulup duruyor.

bebik olunca bu kadar ağrı olur mu ya tüm günnn kasık belden başlayan dize kadar 30 yaşında olmasam boyum uzuyor dicem ahahahhaha

Bence erken gebelik testi yaptır. Döllenme gibi duruyor :)

Merhabaa kizlar sizleri sessiz sedasız takip ediyordum adete 5 gün var bugün kasıklarım çok ağrıdı tekrar mi yumurtlama oluyor diye ovu. Test yaptım bu şekilde çıkması normal mi

Eklentiler

• IMG_20210629_163449.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 80
Ben yazdım ama yoğunluktan kaçtı heralde erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı ben de açtım içini gözüme sokayım diye gerid bir kırmızılık var onu çizgi olarak satamaz miyizzzz nolur sayalım

Eklentiler

• IMG_20210629_163707.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 79
Merhabaa kizlar sizleri sessiz sedasız takip ediyordum adete 5 gün var bugün kasıklarım çok ağrıdı tekrar mi yumurtlama oluyor diye ovu. Test yaptım bu şekilde çıkması normal mi
bu normal olanı tonti akşama büyük ihtimal benim de böyle olur pik gibi belirgin olunca hamişlik diyolarr
ayy ben sayarııım ahah

Kızlar bunların icini nasıl açmayı beceriyosınuz yav

Canım progosteron tahlilini kendin mi talep ediyorsun Dr mi baktirmani soyledi . Benim gittiğim ozeldeki Dr hiç bu konuda bişey söylemedi.
Yusra-61 canım sende baktirmistin sonuç ciktimi

Canım bazısı kendisi talep eder bazısı etmez.
Benimki kendisi etmişti ben sonucu aldım ama ismini etiket edip bulamamıştım bir türlü ya sonucum 11 çıkmıştı doktorm güzel yumurtlma olmuş dedi o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…