Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah canım benim güzel yorumların icin

Bence sayılabilir Ama testi açmasaydın tam nerde olduğunu görsek daha sağlıklı olurdu gibi geliyo bana

Kızlar sabahki testimi atacaktım bir baktım hayalet çizgi var..
5dkdan sonra çıkanlar doğru değil diyorlar ama kuzenim oğluna hamile olduğunu bu şekilde öğrendi..
Sizce olabilir mi

Üzerinde yazan dakikadan sonra belirenler doğru sonuç vermez bence. YRın yada diğer gün tekrarlayın

Üzerinde yazan dakikadan sonra belirenler doğru sonuç vermez bence. YRın yada diğer gün tekrarlayın
Bende öyle biliyorum ama kuzenim de saatler sonra çıkmıştı..
Belki de tesadüf Dü bilmiyorum..
Artık bir kaç güne anlarız herhalde..

Yok yapmadım sabahki yaptığım negatifti canım zaten yapmak istemedim sonra bidaha kist oluştu herhalde sabahtan beri feci ağrım var sol kasık tarafında kötüyüm yani adet olmadım henüz daha
Hamile değilsen de bir an önce sökülsen keşke canım..

Benim sabah yaptığım duruyodu böyle çizgi mizgi beliren bişey yokk valla sende neden var sonuçtaa

Beni de ekler misiniz yeniyim
BAT: 10 Temmuz
Deneme süresi: 1 ay

Daha adet belirtim de yok hiç...
Hamile olsam aslın baya baya çıkması lazımdı sanki..

Ben burada bir arkadaşın böyle testini görmüştüm o da gezmeye gitmiş geri gelmişti test böyleydi sonra test yaptı hamişti. Neden olmasın tekrarla derim yarın sabah

Çok iyi i bu programın adı ne acaba

Geçmeden yapmayın bence de, bugün bat günüm dayanamadım sabah test yaptım tabiki negatif. Öğleden sonra da regl oldum zaten artık tükendim yaaa
Yok yok öyle pes etmek yok adet olmak bile şans negatif çıkınca olmak için bekleyenlerde var hem yeni yumurtlama olcak belkide o ayyy bu ayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…