beynini yedim çünkü ben şizo muyum baksana bi baksana bi diye ışığı açtım ettim kızdı sonra bakıyo aval aval ajksdhkjadhajkSeninki yinede inceliyormus benimki hayalet çizgilerden bıktı bakmiyo bile
Ben de bisi yok arada yumurtliklar agriyorAlt karında hafif ağrım var bugün adet kasılması gibi buna da umitlensem mi sizde de var mı
Sen gebesin bana inannedense içimde yok hiç o his kladsjla
kız bende olanları yazıyorum memelere dokunamama çok acıyodu bugün düne göre azaldı, karın bel ağrısı, kasıklara batma zonk zonk zonklama iştahsızlık normalde regl öncesi iştahım kudurur bi o ters onun harici regl olcam diye beklemeceAlt karında hafif ağrım var bugün adet kasılması gibi buna da umitlensem mi sizde de var mı
Hani erken gebelik testi vardı yapsana onu dakız bende olanları yazıyorum memelere dokunamama çok acıyodu bugün düne göre azaldı, karın bel ağrısı, kasıklara batma zonk zonk zonklama iştahsızlık normalde regl öncesi iştahım kudurur bi o ters onun harici regl olcam diye beklemece
Canım altimizdaki eczane nobetciymis şansa ya yoksa bu bir işaret mibeynini yedim çünkü ben şizo muyum baksana bi baksana bi diye ışığı açtım ettim kızdı sonra bakıyo aval aval ajksdhkjadhajk
var 3 tane sabah ilk çişle yapayım kız onu he bi de akıntım su gibiydi damla damla sonra beyaz oldu süt kesiği gibi bugün sarımtıraktı jadhkjasHani erken gebelik testi vardı yapsana onu da
Aynen kuzum ya benimki de öyle olmayan çizgileri görüyorsun sen diyip alay ediyor benimle ama bende neden böyle oldum biliyor musun tüp bebek yaptığım da transfer in 9.gününde erken gebelik testinde belli belirsiz çizgi gördüm ama çok dikkatli bakınca görünüyordu o yüzden yani yaptığım her testte acaba mı diyorum baya baya inceliyorum filtreler şunlar bunlar ama sonuç kocaman bir negatif tek çizgi görünce küfür ediyor sanki o test bana öyle hissediyorumSeninki yinede inceliyormus benimki hayalet çizgilerden bıktı bakmiyo bile
Regl ağrısı için erken ama buda bi belirti boş cikmasin hiçbiri lütfenBen de bisi yok arada yumurtliklar agriyorama regl gibi
kesinlikle işaretttt sabah buluşup burada yapalım kajsdaCanım altimizdaki eczane nobetciymis şansa ya yoksa bu bir işaret mibende de çok kafa gitmeden bı hamiş olsaydım artık
Yok canım yok bugün 2. Günüm hatta senin ne oldu beni olumsuz şekilde kayıt edersin listeye artıkOyyyy =(
Kusura bakma canım ya bazen test yapıyorlar daha regl gelmiyor öyle dusundum=/
ahahha şuan benim durum ondan heveslenmiyorum bir tek sizlere attım eşim de diyor bütün insanlar böyle mi bakıyor evirip çevirip aynen aynen ver şunu dedimAynen kuzum ya benimki de öyle olmayan çizgileri görüyorsun sen diyip alay ediyor benimle ama bende neden böyle oldum biliyor musun tüp bebek yaptığım da transfer in 9.gününde erken gebelik testinde belli belirsiz çizgi gördüm ama çok dikkatli bakınca görünüyordu o yüzden yani yaptığım her testte acaba mı diyorum baya baya inceliyorum filtreler şunlar bunlar ama sonuç kocaman bir negatif tek çizgi görünce küfür ediyor sanki o test bana öyle hissediyorum
Sende baya bı belirti var hadi bakalımkız bende olanları yazıyorum memelere dokunamama çok acıyodu bugün düne göre azaldı, karın bel ağrısı, kasıklara batma zonk zonk zonklama iştahsızlık normalde regl öncesi iştahım kudurur bi o ters onun harici regl olcam diye beklemece
Kız senden bu olumsuz yorumu duymadık sayıyorum sabah 7 de pozitif testini bekliyorumnedense içimde yok hiç o his kladsjla
aman bişey olmazsa bembeyaz olsa da üzülmem seviyorum uğraşmayı kjdhaskjda alırım 50 lik ovulasyonumu kudurur kudurur yaparım testimiKız senden bu olumsuz yorumu duymadık sayıyorum sabah 7 de pozitif testini bekliyorum
Bak bu çocuğun 1. Teyzesi benim shshshshs ilk ben gördüm beeennnnnnnBu da filtreli 2 saat bile değil galiba shdjsk
aşkım benim yumurtladığım günden beri belirtim var psikolojik o yüzden pek sağlam örnek sayılmam jkasdakd reglken de vardı belirtilerimSende baya bı belirti var hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?