Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alt karında hafif ağrım var bugün adet kasılması gibi buna da umitlensem mi sizde de var mı
kız bende olanları yazıyorum memelere dokunamama çok acıyodu bugün düne göre azaldı, karın bel ağrısı, kasıklara batma zonk zonk zonklama iştahsızlık normalde regl öncesi iştahım kudurur bi o ters onun harici regl olcam diye beklemece

Hani erken gebelik testi vardı yapsana onu da

Z zahrada testlerinde çizgi görecem diye gözlerim şaşı oldu
Erken gebelik de güzel çıkar inşallahh
kız ben L Larissa olmasa assssssla ama asla göremezdim sağolsun ya çize çize göstere göstere anlattı öyle kalktım bir daha test yaptım belki kuruma çizgisidir diye. belki çekcem diye uğraşırken bu d akuruma çizgisi olmuştur ajksdha

Seninki yinede inceliyormus benimki hayalet çizgilerden bıktı bakmiyo bile
Aynen kuzum ya benimki de öyle olmayan çizgileri görüyorsun sen diyip alay ediyor benimle ama bende neden böyle oldum biliyor musun tüp bebek yaptığım da transfer in 9.gününde erken gebelik testinde belli belirsiz çizgi gördüm ama çok dikkatli bakınca görünüyordu o yüzden yani yaptığım her testte acaba mı diyorum baya baya inceliyorum filtreler şunlar bunlar ama sonuç kocaman bir negatif tek çizgi görünce küfür ediyor sanki o test bana öyle hissediyorum

Kızlar dışarıda aşırı rüzgar var kapalı odada azıcık iş yaptım alev aldım. Camın önünde yatıyorum şimdi bile ateş basması oluyor. Ayy korona mı oldu acaba diye düşünmeye başladım. Gebe olanlarda ilk haftalarda böyle ateş basması normal mi yoksa başka bir şey mi oldum

ahahha şuan benim durum ondan heveslenmiyorum bir tek sizlere attım eşim de diyor bütün insanlar böyle mi bakıyor evirip çevirip aynen aynen ver şunu dedim

Sende baya bı belirti var hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…