Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynıyiz canım valla geçen ay hayalet çizgi görmekten bı hal oldum o kadar da kasık ağrım vardı halbuki yinede hayalet mayalet iyi oluyo bı

Ya bide kızlar ben tecrübe ettim benim testler sabah idrarında daha silik çıkıyor du çünkü gece tuvalete kalkıyordum sürekli akşam saatleri daha net görüyordum yani eğer bat yakınsa kaset testte akşamda çıkıyor bebe time öneriyorum bu konuda da benim beta hcg 20 ile 80 arasında gitti hep ona rağmen testler baya belli oluyordu eski testleri koyayım bakın bir ilk testle en son ki testler bu şekilde çıkmıştı ikisini de akşam yapmıştım keşke tekrar görebilsem bu çizgileri Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar gebelikler

Eklentiler

• IMG_20210224_205642.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20210221_193144.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 69
Idrarimda bembeyazdi keşke yapmasaydım şu içmişim bi ara heralde teah=/ =)

Keşke benim de kaset testim olsaydı yaaa çok heveslendim şuan
Kirpik dökülmesi hamilelik belirtisi midir hahhashsg yaşadığım en ilginç şey bu şuan başka bi şey yok

Yine bana husran

Eklentiler

• 20210629_230047.webp
    79 KB · Görüntüleme: 68
Keşke benim de kaset testim olsaydı yaaa çok heveslendim şuan
Kirpik dökülmesi hamilelik belirtisi midir hahhashsg yaşadığım en ilginç şey bu şuan başka bi şey yok
kız hepsini tut aşağı yukarı diye dilek dile bak tutcak mı ajkdhaks ben yine günlük tarot katımı çekeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…