yarın negatif olursa sanal bebeğimin adını cort koyarım ahhahahahhaBak bu çocuğun 1. Teyzesi benim shshshshs ilk ben gördüm beeennnnnnn
Kiz yap ya 3 taneyi nolur yap Ben de kaset yapcam.simdi zaten yoksa yoktur yarın kan vercem için daha da yapmamvar 3 tane sabah ilk çişle yapayım kız onu he bi de akıntım su gibiydi damla damla sonra beyaz oldu süt kesiği gibi bugün sarımtıraktı jadhkjas
Aynıyiz canım valla geçen ay hayalet çizgi görmekten bı hal oldum o kadar da kasık ağrım vardı halbukiAynen kuzum ya benimki de öyle olmayan çizgileri görüyorsun sen diyip alay ediyor benimle ama bende neden böyle oldum biliyor musun tüp bebek yaptığım da transfer in 9.gününde erken gebelik testinde belli belirsiz çizgi gördüm ama çok dikkatli bakınca görünüyordu o yüzden yani yaptığım her testte acaba mı diyorum baya baya inceliyorum filtreler şunlar bunlar ama sonuç kocaman bir negatif tek çizgi görünce küfür ediyor sanki o test bana öyle hissediyorum
Bisi yok daha 6 gün var canım a umutta yok napalm kismetY
Yok canım yok bugün 2. Günüm hatta senin ne oldu beni olumsuz şekilde kayıt edersin listeye artık
Valla ben heyecandan erken kalkarım 7 gibi burdayımkesinlikle işaretttt sabah buluşup burada yapalım kajsda
Ben bayadr bisi içmedim yapıyorum.sen de yapyarın negatif olursa sanal bebeğimin adını cort koyarım ahhahahahha
Larissa koycaksın cort olursak sinirlenip sinirlenip fırlatırsınyarın negatif olursa sanal bebeğimin adını cort koyarım ahhahahahha
Yap hadi kız bekliyoruzBen bayadr bisi içmedim yapıyorum.sen de yap
Bende gordum canimBu da filtreli 2 saat bile değil galiba shdjsk
kız hepsini tut aşağı yukarı diye dilek dile bak tutcak mı ajkdhaks ben yine günlük tarot katımı çekeyimKeşke benim de kaset testim olsaydı yaaa çok heveslendim şuan
Kirpik dökülmesi hamilelik belirtisi midir hahhashsg yaşadığım en ilginç şey bu şuan başka bi şey yok
Allah seni yayok anam 1 gram çişim kalmadı 8 saat sonra yapcam jkahsdka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?