Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim yumurtlama 19u başladı 22si çatladıı akşam hatta ben hala inanamıyorum bi yanlışlık var heralde sabah inancam o kaliteli testte çıkarsa
Neden umutlandırdın sen beni şimdi elimde erken gebelik yok eşimi aradım bana bul gel sabah yapacam diye adamcağız uygulama yapıyormuş nereden bulim şimdi diyor

benim yumurtlama 19u başladı 22si çatladıı akşam hatta ben hala inanamıyorum bi yanlışlık var heralde sabah inancam o kaliteli testte çıkarsa
İnan bence bende Sabah COMFORT ile yapacam predictor yok bende benim adet olacak gibi karnimda ve belimde hafif ağrı var sende de var mı?

Neden umutlandırdın sen beni şimdi elimde erken gebelik yok eşimi aradım bana bul gel sabah yapacam diye adamcağız uygulama yapıyormuş nereden bulim şimdi diyor
sabah burada buluşuyoruzzzz eşim mesela gördüğüne inanmıyor baktı ve testi uzattı sadece akjhdskajhdjkahdkaj boş test getir dedi ikisini inceledi etti bilemedim dedi

sabah burada buluşuyoruzzzz eşim mesela gördüğüne inanmıyor baktı ve testi uzattı sadece akjhdskajhdjkahdkaj boş test getir dedi ikisini inceledi etti bilemedim dedi
Seninki yinede inceliyormus benimki hayalet çizgilerden bıktı bakmiyo bile

Canım cevap yazdım olumsuz benim hamile değilim hamile değilim hamile değilim böyle yüz kere yazsam yüreğimi onarabilir miyim acaba
Oyyyy =(
Canım cevap yazdım olumsuz benim hamile değilim hamile değilim hamile değilim böyle yüz kere yazsam yüreğimi onarabilir miyim acaba
Kusura bakma canım ya bazen test yapıyorlar daha regl gelmiyor öyle dusundum=/

Listeden silinmek isteyen olursa etiketleyin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…