Hemen sabah olsun kalklar kalkmaz yap at hemen burayabenim yumurtlama 19u başladı 22si çatladıı akşam hatta ben hala inanamıyorum bi yanlışlık var heralde sabah inancam o kaliteli testte çıkarsa
7yi 10 geçe test burada kızlarHemen sabah olsun kalklar kalkmaz yap at hemen burayavalla ilk buraya bakcam ben sabah
Süpersin aynı benim kafakız telefonda düzenle dedim filtre dedim ne var ne yoksa sırayla tıkladım ahahhaha hangisinde bişi çıkıyo gibi olursa ss aldım
Neden umutlandırdın sen beni şimdi elimde erken gebelik yok eşimi aradım bana bul gel sabah yapacam diye adamcağız uygulama yapıyormuş nereden bulim şimdi diyorbenim yumurtlama 19u başladı 22si çatladıı akşam hatta ben hala inanamıyorum bi yanlışlık var heralde sabah inancam o kaliteli testte çıkarsa
İnan bencebenim yumurtlama 19u başladı 22si çatladıı akşam hatta ben hala inanamıyorum bi yanlışlık var heralde sabah inancam o kaliteli testte çıkarsa
kuzu ben tüm gün ağrı çektim kasıktan başlıyor dize kadar ve bişeylr batıyordu ara ara rahme ondan regl olcağımı düşünüyorum halaaİnan bencebende Sabah COMFORT ile yapacam predictor yok bende benim adet olacak gibi karnimda ve belimde hafif ağrı var sende de var mı?
sabah burada buluşuyoruzzzz eşim mesela gördüğüne inanmıyor baktı ve testi uzattı sadece akjhdskajhdjkahdkaj boş test getir dedi ikisini inceledi etti bilemedim dediNeden umutlandırdın sen beni şimdi elimde erken gebelik yok eşimi aradım bana bul gel sabah yapacam diye adamcağız uygulama yapıyormuş nereden bulim şimdi diyor
O zaman saatler kurulsun7yi 10 geçe test burada kızlar
Kızzz burda var resmen hadi inş bebiş geliyorBu da filtreli 2 saat bile değil galiba shdjsk
Seninki yinede inceliyormus benimki hayalet çizgilerden bıktı bakmiyo bilesabah burada buluşuyoruzzzz eşim mesela gördüğüne inanmıyor baktı ve testi uzattı sadece akjhdskajhdjkahdkaj boş test getir dedi ikisini inceledi etti bilemedim dedi
Ahanda valla var ben deyapacam sabahBu da filtreli 2 saat bile değil galiba shdjsk
Ben zaten kan vercem öyle çıkıyorsa iyi valla ana nasıl uyucam kiz belirtin neyumurtlama göre 3 çatlamaya göre 6 ahjdgsa
Oyyyy =(Canım cevap yazdım olumsuz benim hamile değilim hamile değilim hamile değilim böyle yüz kere yazsam yüreğimi onarabilir miyim acaba
Kusura bakma canım ya bazen test yapıyorlar daha regl gelmiyor öyle dusundum=/Canım cevap yazdım olumsuz benim hamile değilim hamile değilim hamile değilim böyle yüz kere yazsam yüreğimi onarabilir miyim acaba
Alt karında hafif ağrım var bugün adet kasılması gibi buna da umitlensem mi sizde de var mıBen zaten kan vercem öyle çıkıyorsa iyi valla ana nasıl uyucam kiz belirtin ne
Benimki bacak ağrısı değil canım karın ağrısı ve hafif bel ağrısıkuzu ben tüm gün ağrı çektim kasıktan başlıyor dize kadar ve bişeylr batıyordu ara ara rahme ondan regl olcağımı düşünüyorum halaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?