Evet haklısın devlet te muayene için geniş zaman lazım .bende çalışırken ozele gidiyodumEvet haklısın kuzum ama her hastane yapmıyor bu testi galiba zaten şehir dışından gidecem Ankara ya da mecburen yaptırırım bir an önce sonuç çıksın diye işten de izin alamıyorum her zaman
bu sefer ben de gördüm sanki yaaAl annem filtresiz 5. Dk taze çıktıeşimin gözüne soktum boş bi tane açtırdı karşılaştırdı bişey var sanki dedi ama yarın sabah predictor heralde doğrusunu söyler bu dandik
ama 4 saat bişey içmemezlik yapmadım ondan belki yalan söylüyodur akjds belki hepsi böyledir 2 çizgili bilmiyorum kibu sefer ben de gördüm sanki yaa
Burda çizgi var ben görüyorumAl annem filtresiz 5. Dk taze çıktıeşimin gözüne soktum boş bi tane açtırdı karşılaştırdı bişey var sanki dedi ama yarın sabah predictor heralde doğrusunu söyler bu dandik
Kaç saat icmemezlik yaptın? Heyecanlandim kizama 4 saat bişey içmemezlik yapmadım ondan belki yalan söylüyodur akjds belki hepsi böyledir 2 çizgili bilmiyorum ki
tüh atmasaydım ben de çıkarırdım kıyaslardık. yarı erken test yapcaksan burda çizgi varsa onda daha koyu olur zaten heraldeama 4 saat bişey içmemezlik yapmadım ondan belki yalan söylüyodur akjds belki hepsi böyledir 2 çizgili bilmiyorum ki
Bu da filtreli 2 saat bile değil galiba shdjskKaç saat icmemezlik yaptın? Heyecanlandim kiz
ajhdkjhdsa kız tabiii keşke atmasaydııın sabah yapsana sendeetüh atmasaydım ben de çıkarırdım kıyaslardık. yarı erken test yapcaksan burda çizgi varsa onda daha koyu olur zaten heralde
ayyyy resmen varrrBu da filtreli 2 saat bile değil galiba shdjsk
Canım filtreye gerek yok bildiğin çizgi varBu da filtreli 2 saat bile değil galiba shdjsk
aynen gaza geldim yapıcam sabahajhdkjhdsa kız tabiii keşke atmasaydııın sabah yapsana sendee
hepsinde 2 çizgi yoktur dimii laboquick mi neydi ondan yaptım akjs boşta da böyle mia caba eşim inceledi boşta yok gibi dedi ama jdhsakjaynen gaza geldim yapıcam sabah
bende de laboquick var valla bugün yaptığıma baya ışık tutup inceledim bişey yoktu sabah ilk idrar böyle açıp bakiyim sabahhepsinde 2 çizgi yoktur dimii laboquick mi neydi ondan yaptım akjs boşta da böyle mia caba eşim inceledi boşta yok gibi dedi ama jdhsakj
Adete kaç gün var canımAl annem filtresiz 5. Dk taze çıktıeşimin gözüne soktum boş bi tane açtırdı karşılaştırdı bişey var sanki dedi ama yarın sabah predictor heralde doğrusunu söyler bu dandik
yumurtlama göre 3 çatlamaya göre 6 ahjdgsaAdete kaç gün var canım
Hangi filtre bu kiz bende yapayımBu da filtreli 2 saat bile değil galiba shdjsk
Telefonun parlaklığını full yapınca bende gördümBu da filtreli 2 saat bile değil galiba shdjsk
Himmmm benimde çatlama 19 Haziran da gerçekleşti yani üzerinden 10 gün geçti.. hadi yarın sabah ERKEN GEBELİK testi tekrar yapılsınyumurtlama göre 3 çatlamaya göre 6 ahjdgsa
kız telefonda düzenle dedim filtre dedim ne var ne yoksa sırayla tıkladım ahahhaha hangisinde bişi çıkıyo gibi olursa ss aldımHangi filtre bu kiz bende yapayım
benim yumurtlama 19u başladı 22si çatladıı akşam hatta ben hala inanamıyorum bi yanlışlık var heralde sabah inancam o kaliteli testte çıkarsaHimmmm benimde çatlama 19 Haziran da gerçekleşti yani üzerinden 10 gün geçti.. hadi yarın sabah ERKEN GEBELİK testi tekrar yapılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?