Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet haklısın kuzum ama her hastane yapmıyor bu testi galiba zaten şehir dışından gidecem Ankara ya da mecburen yaptırırım bir an önce sonuç çıksın diye işten de izin alamıyorum her zaman
Evet haklısın devlet te muayene için geniş zaman lazım .bende çalışırken ozele gidiyodum

Al annem filtresiz 5. Dk taze çıktı eşimin gözüne soktum boş bi tane açtırdı karşılaştırdı bişey var sanki dedi ama yarın sabah predictor heralde doğrusunu söyler bu dandik
bu sefer ben de gördüm sanki yaa

ama 4 saat bişey içmemezlik yapmadım ondan belki yalan söylüyodur akjds belki hepsi böyledir 2 çizgili bilmiyorum ki
tüh atmasaydım ben de çıkarırdım kıyaslardık. yarı erken test yapcaksan burda çizgi varsa onda daha koyu olur zaten heralde

Himmmm benimde çatlama 19 Haziran da gerçekleşti yani üzerinden 10 gün geçti.. hadi yarın sabah ERKEN GEBELİK testi tekrar yapılsın
benim yumurtlama 19u başladı 22si çatladıı akşam hatta ben hala inanamıyorum bi yanlışlık var heralde sabah inancam o kaliteli testte çıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…