Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 ay ne ki bebeğim daha bak benim 2 yıl oldu hala bir şey yok olur sizin bebekleriniz listede 3 ay diyenler var ve sonuç hamile çok az bir zaman olur senin bebeğin Allah nasip ederse hiç meraklanma hiç telaş etme sen
Sag ol canim sagliklica Allah hepimize nasip eder insallah

Amin canım amin en kısa zamanda insallah.ne güzel yazmışsın, burda böyle şeyleri görüyorum umut var diyorum ama o gün doktor sonucu duyunca öyle bir tepki verdiği tek çarem kesinlikle tüp gibi, insanın içi bir hoş oluyor.0.03 ile ne güzel bak ama dediğin gibi riske girmek istemedikleri için öyle diyor olabilirler.

Anam ne yazmışsınız sabahın köründe oku oku bitmedi listeyi düzenlemektedir zorlasti

Evet, batmalar olmuştu ve 1 hafta öncesinden mide bulantım olmuştu..adete 4-5 gün kala , normal kaset testle ilk öğrendim, çok hayalet çizgiydi. İnşallah en kısa zamanda güzel haberini duyarız canım
Batma var ama ondan mı kaynaklı bilmiyorum. Yarın beklenen adet günüm, hafif bi bel ağrısı gelip gidiyor. Test yapmadım ilk defa bu ay Eğer olmazsam test için 4-5 Temmuz'a kadar beklicem.

Masallah keşke benim.olsa

Ay daha da etiketlemeyeni eklemem ve düzenlemem sayı çok arttı yetişemiyorum lütfen liste için bir şey isterseniz kesinlikle beni etiketleyin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…