- 8 Ocak 2020
- 161
- 148
- 33
- 34
6 ay ne ki bebeğim daha bak benim 2 yıl oldu hala bir şey yok olur sizin bebekleriniz listede 3 ay diyenler var ve sonuç hamile çok az bir zaman olur senin bebeğin Allah nasip ederse hiç meraklanma hiç telaş etme senBisi yok daha 6 gün var canım a umutta yok napalm kismet
Sag ol canim sagliklica Allah hepimize nasip eder insallah6 ay ne ki bebeğim daha bak benim 2 yıl oldu hala bir şey yok olur sizin bebekleriniz listede 3 ay diyenler var ve sonuç hamile çok az bir zaman olur senin bebeğin Allah nasip ederse hiç meraklanma hiç telaş etme sen
Amin canım amin en kısa zamanda insallah.ne güzel yazmışsın, burda böyle şeyleri görüyorum umut var diyorum ama o gün doktor sonucu duyunca öyle bir tepki verdiği tek çarem kesinlikle tüp gibi, insanın içi bir hoş oluyor.0.03 ile ne güzel bak ama dediğin gibi riske girmek istemedikleri için öyle diyor olabilirler.Canim ben 0,59 amh ile 39 yasinda hamile kaldim. Dis gebelik yasadim ama amh olcu degil bana gore tamam doktorlar da riske atmak istemiyor tup bebege yonlendiriyorlar ben de sonbahara dogru gebelik gerceklesmemis olursa tup denicem artik ama amh dusuk diye uzme kendini stres etkiledi belki bu arada 30 yasinda iken arkadasim tum tahlillerini yaptirip son care simdiki doktoruna gidiyor 0,03 amh ve miyomu vardi doktor amh yazili oldugu kagidi alip yirtmis once bi miyomunu halledelim sonra hamile klacaksin diyor ameliyat oldu kisa bir sure sonra dogal yoldan hamile kaldi darisi tez zamanda basimiza olsun insallah hepimizin
Yaş bat deneme suresinyazar misin canimMerhaba arkadaşlar hepinize iyi günler ben yeni katıldım benide eklermisiniz
Bat ne zaman canım beklenen adet tarihin
Şuan sistit yok, Allah korusunMerhaba
Olmadı
Ilk hamileligimde sistit olduğum için olmustu aman dikkat
Batma var ama ondan mı kaynaklı bilmiyorum.Evet, batmalar olmuştu ve 1 hafta öncesinden mide bulantım olmuştu..adete 4-5 gün kala , normal kaset testle ilk öğrendim, çok hayalet çizgiydi. İnşallah en kısa zamanda güzel haberini duyarız canım
Yok o da yok sol kasık ağrım halen var. İshal 5 gündür var anlamadım.Regl geldi mi peki =/
Yaş kaç canimhayırlı haberlere inşallah. benim de 7. denemem doktor takibiyle. bat 8 temmuz heyecan ve umutlar hat safhada
Masallah keşke benim.olsaGünaydın rica etsem benim testime de bakar mısınız
adetim 6 gün geçti pazar günü normal gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı
geç döllenme mi oluyor acaba
pembe kapaklı olan erken gebelik testi
diğerleri ovulasyon testi
Eki Görüntüle 2879432
Jnsallah geç dollenmedirYok o da yok sol kasık ağrım halen var. İshal 5 gündür var anlamadım.
İnşallah da kanda çıkmaz mıydı? Ağlıyorum ya öğrendiğimden beri. Psikolojik olsa ishal nasıl oluşur? Şu sol kasık batması cabası.Jnsallah geç dollenmedir
Yasin kac canım =)Hali cim benim batimi 24 temmuza guncelleyebilir misin rica etsem 7.ay denemeye girmis bulunmaktayim
Ben de ağlarım gibi bu ay da olmazsa çokİnşallah da kanda çıkmaz mıydı? Ağlıyorum ya öğrendiğimden beri. Psikolojik olsa ishal nasıl oluşur? Şu sol kasık batması cabası.
İnşallah sen hamilesindir. Sen gülersin inşallahBen de ağlarım gibi bu ay da olmazsa çok
Insallah sen deİnşallah sen hamilesindir. Sen gülersin inşallah
tahmınen temmuz 25temmuzBat ne zaman canım beklenen adet tarihin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?