Batiriyorum canm bide azıcık yapıyorum idrarın ortası ve sonuyla yapıyorum bunu bı yerde okumuştumUcuna çiş mi yapıyorsun bir yere yapıp batırıyo musunn
İçini de açtım ama göremedimBen psikoloji bozukluğundan niye görüyorum bişey
Bişey çıkıyo ama daha 1 dk oldu 2 dk sonra heo kaset hem bunu atarım bu hep var mıİçini de açtım ama göremedim
Bişey çıkıyo ama daha 1 dk oldu 2 dk sonra heo kaset hem bunu atarım bu hep var mı
Var galiba eşimi uyandırayımVar görünüyor canım ay sevindim 5 dk sonrasını da at inşallah var sende biseyler
Heyecana bakVar galiba eşimi uyandırayım
Vallahi varBişey çıkıyo ama daha 1 dk oldu 2 dk sonra heo kaset hem bunu atarım bu hep var mı
Ağlayayım bari dedim oturdun ağladım eşimi uyandırdım tek gözüyle kesin mi yani dedi
Farketmez canım aç tok istediğin saate verebilirsin bekliyoruz sonucunuDün göğüslerim çatlayacaktı sanki bugün yumuşamışlar ve ucun üzerinde bile damarlar çıkmış acı kalmadı 1 gram. Kan vereyim tontilerim bugün veya yarın aç tok fark ediyor mu her şeyi yazcam aşama aşama biliyosunuz her anımı yazdım sizinle bu testler yalan atmıyorsa şu an ben her belirtiyi yaşadım nasıl denedim naptım neler oldu hepsini yazcammm
Ayyy irem hamişsin senn kizzGünaydın kuzularım uyku tutmadı ve yaptım 3 dk da bu çıktı kasette yaptım
İstediğin zaman verDün göğüslerim çatlayacaktı sanki bugün yumuşamışlar ve ucun üzerinde bile damarlar çıkmış acı kalmadı 1 gram. Kan vereyim tontilerim bugün veya yarın aç tok fark ediyor mu her şeyi yazcam aşama aşama biliyosunuz her anımı yazdım sizinle bu testler yalan atmıyorsa şu an ben her belirtiyi yaşadım nasıl denedim naptım neler oldu hepsini yazcammm
ay sabah sabah aile hekimim tee uzak yerlerdeymiş değiştireyim dedim e devletten 5 temmuzda onaylancakmış aksjdkla özele gitsem tamamlayıcı artı doğum hamilelik testini yapıyor mu acaba bilginiz var mııİstediğin zaman verhiç farketmez mi ay hadi İnşallah
Yaparlaray sabah sabah aile hekimim tee uzak yerlerdeymiş değiştireyim dedim e devletten 5 temmuzda onaylancakmış aksjdkla özele gitsem tamamlayıcı artı doğum hamilelik testini yapıyor mu acaba bilginiz var mıı
Devlete acilden ver hemen migrenim tuttu korunmuyorum ilaç alacam de ver gitsin hadiay sabah sabah aile hekimim tee uzak yerlerdeymiş değiştireyim dedim e devletten 5 temmuzda onaylancakmış aksjdkla özele gitsem tamamlayıcı artı doğum hamilelik testini yapıyor mu acaba bilginiz var mıı
Akşama eşim götürcek öf 2 gün oldu arabayı satalı hep böyle zamanlarda denk gelir heDevlete acilden ver hemen migrenim tuttu korunmuyorum ilaç alacam de ver gitsin hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?