Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün göğüslerim çatlayacaktı sanki bugün yumuşamışlar ve ucun üzerinde bile damarlar çıkmış acı kalmadı 1 gram. Kan vereyim tontilerim bugün veya yarın aç tok fark ediyor mu her şeyi yazcam aşama aşama biliyosunuz her anımı yazdım sizinle bu testler yalan atmıyorsa şu an ben her belirtiyi yaşadım nasıl denedim naptım neler oldu hepsini yazcammm

Farketmez canım aç tok istediğin saate verebilirsin bekliyoruz sonucunu

İstediğin zaman ver hiç farketmez mi ay hadi İnşallah

İstediğin zaman ver hiç farketmez mi ay hadi İnşallah
ay sabah sabah aile hekimim tee uzak yerlerdeymiş değiştireyim dedim e devletten 5 temmuzda onaylancakmış aksjdkla özele gitsem tamamlayıcı artı doğum hamilelik testini yapıyor mu acaba bilginiz var mıı

ay sabah sabah aile hekimim tee uzak yerlerdeymiş değiştireyim dedim e devletten 5 temmuzda onaylancakmış aksjdkla özele gitsem tamamlayıcı artı doğum hamilelik testini yapıyor mu acaba bilginiz var mıı
Yaparlar

Kızlar günaydın
Gebeliğim ilerlemiyor ne yazık ki
Geçen hafta değerim düzgün yükselmişti ama dün tekrar kan vermiştim sabit kalmış maalesef.

İnşallah hepimizin hayırlı sağlıklı gebelikleri olur

Devlete acilden ver hemen migrenim tuttu korunmuyorum ilaç alacam de ver gitsin hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…