Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dis gebelikten sonra o kdr kotu oldum ki doktor %20 ihtimal tekrar gecirebilirsin dedi bende tupumu baglayin tup bebek yapiyim dedim o da bana bak %80 saglikli gebeligi dusunmeyip kotu olana odaklaniyorsun stresini at once dedi 40 olucam anne olamicam dedim beklemek istemiyorum dedim amh az fsh yukseliyor doktor da ustune basa basa yazi guzel gecir dusunme eylule kdr olmazsa once rahim filmi sonrasina bakariz dedi beyin ister istemez olumsuza odaklaniyor bal tarcin corek otu denemismiydin hic? Ben bal tarcin corekotu karistirip reglden yumurtlamaya kdr yedigim ay hamile kldim bu ay da c life macun tukettim bakalim kendime zaman taniyorum sen de uzme kendini kuzum vardir Rabbimin de bizler icin mucizeleri

Kızlar herkesi ekledim düzenledim bir şey olursa eksik vs etiketleyin beni

Sabah bura kopar yarın bana yine sonsuz okumalar hehe iyi geceler

Yaaa kızlar abartısız yarım saattir bu topikteyim gece gece amma güldüm Rabbim de sizi güldürsün benim bata da 6 gün kalmış oluyor 30 hazirandan itibaren başka bir topikteyim düşük sonrası gebelik planlayanlar topiği ama maşaAllah buranın enerjisi müthiş sizden gaza gelip sanki bende erken gebelik testi yapacak gibiyim ama çıkmazsa diye de korkuyorum

Zaten yazmisim çoktan dun yazmıştım listeye bakar mısın canim geçende böyle oldu yazmıştım tekrar yazmami istedin
Kuzum benim özür dilerim bana geç düşüyor lütfen kusura bakma olur mu ilk görünmüyor bende valla kusura bakma

Merhaba arkadaşlar 10 haziranda adet oldum ve ayın 24 gibi catlama gördüm fotografını ekledim ama sanki tekrar koyulasmaya basladi hastaneyede gittim catlamamiş yumurtan yok dedi bana aklim iyice karisti sizde de boyle birsey oldu mu yardımcı olabilirmisiniz fikirleriniz benim icin önemli

Eklentiler

• IMG_20210630_001922.webp
    12 KB · Görüntüleme: 56
Bat 9 temmuz, yaş 34, 6 aydır deniyoruz. Artık umudum kalmadı ama ekle yine de. Bir umut işte...

Yine yangınlar yine ben bunu gördüğüme göre rahatça yatabilirim

Eklentiler

• IMG_20210630_055433.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 112
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…