Akşama kadar nasil bekleyelim peki bizAkşama eşim götürcek öf 2 gün oldu arabayı satalı hep böyle zamanlarda denk gelir he
Kuzum çok sevindim yaaBişey çıkıyo ama daha 1 dk oldu 2 dk sonra heo kaset hem bunu atarım bu hep var mı
28Yasin kac canım =)
Hayırlısı olsun hakkinda her sey nasip Allah ne zaman nasip ederse o zaman verecek insallah bundan sonraki sağlıklı ilerlerKızlar günaydın
Gebeliğim ilerlemiyor ne yazık ki
Geçen hafta değerim düzgün yükselmişti ama dün tekrar kan vermiştim sabit kalmış maalesef.
İnşallah hepimizin hayırlı sağlıklı gebelikleri olur
Tebrikler canımmmGünaydın kuzularım uyku tutmadı ve yaptım 3 dk da bu çıktı kasette yaptım
Yaa cok uzuldum iyi misin?Kızlar günaydın
Geçen hafta değerim düzgün yükselmişti ama dün tekrar kan vermiştim sabit kalmış maalesef.
Doktora gittin mi canım..Kızlar günaydın
Kızzz var bunda hadi hayırlı olsunBişey çıkıyo ama daha 1 dk oldu 2 dk sonra heo kaset hem bunu atarım bu hep var mı
10.günden sonra kanda bhcg yükselmeye başlıyor 8de çıkmazMerhaba yumurta catlamadan sonra 8.günde kan versem cıkar mi acaba...?
Heheh herkes silinmek istiyor ben de günü geçen negatflwri sileyim dedim ama yeni tarihini yazabilirim=)
Yahu koossana kan ver. Tek gözüm kapalı seviniyorumAğlayayım bari dedim oturdun ağladım eşimi uyandırdım tek gözüyle kesin mi yani dedişimdi nasıl yapsam diye düşünüyorum nerde kan vereyim
Yok kiz nolcakKuzum benim özür dilerim bana geç düşüyor lütfen kusura bakma olur muilk görünmüyor bende valla kusura bakma
Bugün gideceğim canımDoktora gittin mi canım..
Belki devam eder ilerlemeye
O zmn biraz daha sabır cok tessekkur ederim yanıtladıgınız icin10.günden sonra kanda bhcg yükselmeye başlıyor 8de çıkmaz
Kuzum inanamıyorum cok üzüldüm İnşallah bi sorun olmadan kurtulırsunBugün gideceğim canım
3 gündür sabit muhtemelen dış gebelikmis
İnşallah yumurtaya zarar vermemiştir alınır
Iyiyim canım çok teşekkür ederimYaa cok uzuldum iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?