Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız testi al boş kutusunu koy içlerini tek tek kontrol etmez heralde akjhdkjahdsa ay
kız testi al boş kutusunu koy içlerini tek tek kontrol etmez heralde akjhdkjahdsa ayy nasıl dayanıyosun kuzucum
kız testi al boş kutusunu koy içlerini tek tek kontrol etmez heralde akjhdkjahdsa ayy nasıl dayanıyosun kuzucum
Bu aydan çok ümitli değilim ondan galiba dayanıyorum çok çalışamadık bu ay dersimize

Evet bende de ağrı olmuştu geçen ay normal diye biliyorum
Bende de oldu bu ay canım normal bence olanlar var hali de söylemişti bunu
Sagolun kızlar bu ay uzun yumurtlama gördüm ve şimdi bu çatlama Da adet sancısı gibi sancı olunca yoksa kistmi oluştu diye korktum doktora gitmeden de bilemiyoruz kist var mı yok mu.. normal olmasına sevindim

Kızlar trendyolda kupon tanımlanmış siz de kontrol edin isterseniz 2 tane predictor testi 30 tl ye aldım kargo ücreti de yok. 20 ovu 6 gebelik aldım bi de o da 30 tl ye geldi. 2 kupon vardı 25 lik. Her ihtimale karşı aldım ben. ovu paketini açmıcam eğer hamile çıkarsam iade ederim indirimi bulmuşken kaçırmiyim dedim. Sizin de haberiniz olsun

3yıldır bebek istiyorsun ya doktorlar tüp bebek önermiyor mu onu merak ettim canım..

İlk aşılama şartı varmış sebebsiz infertilite için sonra tüp bebek devlette o aşama olmadan direk tüp bebek yapmıyorlar. Ben tüp şuan istemiyorum sene çok olblr ama erken karar vermem için. Sebeb yokken birde maddi şuan yetemem

Çok haklısınız zamanı gelmemiş demek ki. İnşallah sizinde bu ay olur. Aşılama yaptırdınız mı acaba ? Belki aşılama vesile olur

Yok daha onu birtürlü yaptırmak nasip olmadı devlette yaptıracağım için sürünüyorum hastanelerde adetim geliyor doktor yok, doktor var adetim olmuyor nasip ne zaman olacak bakalım o aşamadayım ama

Kızlar merhaba benim bat tarihi bugündü henüz daha birşey yok ama karnımda kasık ağrısı var, sıcaklık basması var, çene bölgesinde sivilcelenme var. Ben ovülasyon testi yapıyordum ama hiç pik yakalayamadım. Bat a 4-5 gün kala testi bıraktım artık olmaz bat yaklaştı diye. Ama bat ta gecikti acaba diyorum kendi kendime. Testte yapamıyorum, tatildeyim şu anda olduğum yerdede eczane yok. Acaba hava değişikliği etkilemiş olabilir mi? Bemim normalde karnım ağrır gün içinde muhakkak kanama azda olda gelirdi. Siz ne diyorsunuz

Olabilirsiniz bence bende aynı durumdayım sivilcelendim, ağrı dün oldu bugün olmadı adette olmadım .. ama kadının vucüdü ne zaman neye tepki vereceği belli olmuyor malesef kii

Niye ya yap gitsin varsa çıkar. Boşuna heyecan
Yok ya şuan hiç üzülecek modda değilim şuan, zaten tatildeyim keyfim kaçsın istemiyorum. Cuma akşam dönücem eve, cumartesi bi ihtimal yapabilirim adet olmazsam

Duphasontu bırakmama birlikte tüm gebelik belirtileri yok oldu gitti sen nasılsın canım benim
Valla benimde bugün bat günüm henüz olmadım. Az önce bel ağrısı başladı biraz, kaç gündür de rahmimde ve karnımda batmalar oluyor. Test yapmıcam bu ay, çok kararlıyım

Yok daha onu birtürlü yaptırmak nasip olmadı devlette yaptıracağım için sürünüyorum hastanelerde adetim geliyor doktor yok, doktor var adetim olmuyor nasip ne zaman olacak bakalım o aşamadayım ama
Canım bir koç üniversitesi hastanesinden fiyat alsana İstanbuldaysan, orada sgk geciyor diye biliyorum. Tüp bebekte gecer mi bilmem ama belki fikir danışmak için gidersin, aklında olsun..

Bence keyfinize bakın tatilinizin tadını çıkartın döndüğünüzde test yaparsınız hem varsa bişey daha net çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…