kız neden dönmesiin benim testleri görmüyor musunn kendinden bir haber mikroskopa sokmak lazım görmek için akdhajkhdjkasd3 günde pozitife dönmez herhalde döner mi ahahha
Ya çok tatlısınızYok benım olmadııı sadece ağrılar var bende birde her yerimden ateş fıskırcakmıs gibi oluyor
Bende sana soracaktımBen kendiminkinde hiç bişey göremedim bu kuruma olamaz ,
Yaaaa cnm benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAllah vallahi çok sevindim hepinizin adınakuzum yumurtlamanın 14. günü bugün çatlamanın 11. belim ve kasığım zonklaması hiç geçmedi hep kendini hatırlattı.. midem titriyo bulanmak istiyo ama bulanamıyor gibi
dün sırtım ağrıyodu midem ağrıyodu
meme hassasiyetim her gün azalıyor dokunamayacak kadar fazlaydı yürürken gözüm doluyodu ajkdhak
dimi özellikle gece sürekli çiş gündüz o kadar sık değilSuan sen diyince fark ettim benimde meme hassasiyetim gitmiş sünmüşler bunlarBenim karnım agrıyo arada bi kramp giriyor felaket bir şey. Birde geceleri çişe uyanıyorum bu bence bi belirti ben normalde asla uyanmam uykum cok tatlıdır
Neyse yarın sabahı bekleyelim ben bir test daha yapayım eğer regl olmazsamkız neden dönmesiin benim testleri görmüyor musunn kendinden bir haber mikroskopa sokmak lazım görmek için akdhajkhdjkasd
Hayali bile yok bomboş tertemiz kafamın ici gibiBende sana soracaktımseninkide hayali czigi falan var mı şimdiki halini tekrar atar mısın canm
İşin yorucu ve zor zatenAynen canım dun attığında da görmüştüm ben ama yazamadim kafam iyi degildi hiç sende de var bir seyler sanki
Bende görüyorummmmmmya kızlar bugünkü kaset testte içini açmadan ilk dakikalarda gölge çizgi belirdi fotoğrafta normalinde pek çıkmadı ama ben gözümle efektlideki kadar görebiliyorum
Var canım yaa ben görüyorummŞuan böyle canım
Evet bu sefer 26 da bir geldi zaten genelde 27 de bir gelir :)) uygulamaya göre yumurtlama günü değerlendirdik düzenli olduğundan ama bu ay ovulasyon deneyeceğimregl oldun muu dünmüş batıın
Dur bende açayım içiniHayali bile yok bomboş tertemiz kafamın ici gibi
Ay öyle bir etkisi mi var, ağzın bal yesin. Olasılık artıyorsauzun yumurtlama olan kızçelerim sizden ümitliyim bakınnn havuç yiyorsun değil mii
kafamız hep orda olduğu için rüyalarımız da böyle işteBende dün gece rüyamda görmüştüm test yapıyodum pozitif görüyordum falan o gazla dün sabah hemen yapıp üzülmüştüm ama pozitifi görmek bugüne kısmetmisAllahım insallah hamileyizdir tabi
Aç lütfen açmayan bizden değildirDur bende açayım içinibata kaç gün var canm
Bence bi 4 5 gün sonra yapKızlar benim bata 9 gün var erken gebelik testi almıştım ama içinde ve üstünde kaç gün öncesinden belli olacağı yazmıyor partum erken gebelik testi adı sizce kaç gün kala yapayım ?
Canım şimdiki halini tekrar atar mısın hayalet çizgi var mıBu aydan çok ümitliydim
Regl gününe son 3 kala erken gebelik yapabilirsin benceKızlar benim bata 9 gün var erken gebelik testi almıştım ama içinde ve üstünde kaç gün öncesinden belli olacağı yazmıyor partum erken gebelik testi adı sizce kaç gün kala yapayım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?