Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa cnm benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAllah vallahi çok sevindim hepinizin adına

dimi özellikle gece sürekli çiş gündüz o kadar sık değil

Eklentiler

• IMG20210701075227.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG20210701075646.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 46
Bende dün gece rüyamda görmüştüm test yapıyodum pozitif görüyordum falan o gazla dün sabah hemen yapıp üzülmüştüm ama pozitifi görmek bugüne kısmetmis Allahım insallah hamileyizdir tabi
kafamız hep orda olduğu için rüyalarımız da böyle işte Z zahrada canım şey sorcam, özele gittin sen de randevu falan aldın mı, doktordan mı istedin test yazmasını yoksa direkt laboratuara gidip yaptırabiliyo musun?

Kızlar benim bata 9 gün var erken gebelik testi almıştım ama içinde ve üstünde kaç gün öncesinden belli olacağı yazmıyor partum erken gebelik testi adı sizce kaç gün kala yapayım ?

Dur bende açayım içini bata kaç gün var canm
Aç lütfen açmayan bizden değildir bugünle 2 gün kaldı. Olsa çıkardı heralde sancım başladı gerçi benim bat öncesi öyle sancım felan olmaz ama geçen ayki kimyasal yapısını bozdu heralde o yüzden diyorum seninki hayalet felan değildir bariz var

Kızlar benim bata 9 gün var erken gebelik testi almıştım ama içinde ve üstünde kaç gün öncesinden belli olacağı yazmıyor partum erken gebelik testi adı sizce kaç gün kala yapayım ?
Bence bi 4 5 gün sonra yap

Regl gününe son 3 kala erken gebelik yapabilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…