kesinlikle ovulasyon dene ve avokado ye 1 er tanee her yaptığın ovulasyonuu at buraya seve seve yorumlarızz çok eğlenceliiEvet bu sefer 26 da bir geldi zaten genelde 27 de bir gelir :)) uygulamaya göre yumurtlama günü değerlendirdik düzenli olduğundan ama bu ay ovulasyon deneyeceğim
direkt laba gittim gebelik testi yaptırmak istiyorum dedim. heyecandan hemşireye hadi eliniz uğurlu gelsin pozitif olsun dedim kaç gün gecikti ki regl dedi gecikmedi dedim ama sabah test yaptım dedim hııı diye burun kıvırdı ahdajks pis köpekk
saçmalamasın :d bi de bayılsın istiyosa sussun o yabi arkadaşım kaset testler regl günün yakınsa da böyle gölge çizgi çıkarabiliyo dedi ya
benim 4. gün çatladı havuç yiye yiyeAy öyle bir etkisi mi var, ağzın bal yesin. Olasılık artıyorsaHavuc yemedim ben ya bugün yiyim.
dimi yaa kötü darbe oldu kabul etmiyorumsaçmalamasın :d bi de bayılsın istiyosa sussun o ya
duymadım bile böyle bişey hayatımda ilk defa duydum sallıyo ajklsdakldimi yaa kötü darbe oldu kabul etmiyorum
Kan tahlili negatif çıktı. Belki konuşmak istemiyorudur
dün en son arkadaşına tatil için liste falan verecek gibi şeyler yazmış aslında ama noldu acaba regl olmak istiyodu rapor için olmadı canı mı sıkıldı acaba belki bizim kudurukluğumuzdan darlandı kusacak artık tahammül eşiği kalmadı her şey olabilir :dKan tahlili negatif çıktı. Belki konuşmak istemiyorudur
Fena var bu sefer gördüğüm hayalet falan değilya kızlar bugünkü kaset testte içini açmadan ilk dakikalarda gölge çizgi belirdi fotoğrafta normalinde pek çıkmadı ama ben gözümle efektlideki kadar görebiliyorum
Eğer testin kendi çizgisi değilse bende görüyorumGünaydın kızlar
Ben diğer aya transfer oluyorum galiba
Senin gördüğüne bı haller oluyo zaten vardır inşallahFena var bu sefer gördüğüm hayalet falan değil
Eğer testin kendi çizgisi değilse bende görüyorum
2-3 güne bir avokadolu yiyorum genelde, ovulasyonu kaset tip almadım zor olur diye 10 adet pratik olandan var pazartesi başlayacağımkesinlikle ovulasyon dene ve avokado ye 1 er tanee her yaptığın ovulasyonuu at buraya seve seve yorumlarızz çok eğlencelii
Bende testte yok olsa da yapsam keşkeGelmesiiin gelmesiiinbenimde test yapasım geldi şimdi
Ay sorma 4 gün pik gördüm ama senin 21i başlamış pik ondan öncesi pik değil. 21 22 pik sende hemen 3 4 tane havuç ye bugün yarına çatlamış olsun. Benim 4. Gün çatladı. Takip et yine bakalım catlicakmi yarınCanım sen kaç gün pik gördün? Kaç günde catladı yanibenimki de catlamıyor sanki, bir baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?