Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlarrr...
Buralar coşmuş tam tahmin ettiğimiz gibi
- Janna - koş kız kan verrr

Z zahrada sayrnde testte pozitifi bulma uzmanı oldu burda herkes
Cidden Yusra-61 nın hesabı neden birden iptal olmuş durduk yere

Dün bende gaza geldim predictor erken gebelik testi aldım ..
Bizim planlar değişti
Haftaya c. Tesi babamlarda yazlığa gidiyoruz eşim bayramda gelecek..
Geçen ay 10.gün yumurtlamıştım bu ay da 9. Gün yumurtlarsam yumurta çatlama hepsini değerlendirmiş oluruz.. Ama iş uzarsa bu ayı boş geçmiş olacağım

Evet bu sefer 26 da bir geldi zaten genelde 27 de bir gelir :)) uygulamaya göre yumurtlama günü değerlendirdik düzenli olduğundan ama bu ay ovulasyon deneyeceğim
kesinlikle ovulasyon dene ve avokado ye 1 er tanee her yaptığın ovulasyonuu at buraya seve seve yorumlarızz çok eğlencelii

bi arkadaşım kaset testler regl günün yakınsa da böyle gölge çizgi çıkarabiliyo dedi ya

direkt laba gittim gebelik testi yaptırmak istiyorum dedim. heyecandan hemşireye hadi eliniz uğurlu gelsin pozitif olsun dedim kaç gün gecikti ki regl dedi gecikmedi dedim ama sabah test yaptım dedim hııı diye burun kıvırdı ahdajks pis köpekk

Ay öyle bir etkisi mi var, ağzın bal yesin. Olasılık artıyorsa Havuc yemedim ben ya bugün yiyim.
benim 4. gün çatladı havuç yiye yiye sonuç pozitif olduğuna göre uzun sürmesinin de etkisi var benceee güzel güzel değerlendir bacıım <3 <3

Kan tahlili negatif çıktı. Belki konuşmak istemiyorudur
dün en son arkadaşına tatil için liste falan verecek gibi şeyler yazmış aslında ama noldu acaba regl olmak istiyodu rapor için olmadı canı mı sıkıldı acaba belki bizim kudurukluğumuzdan darlandı kusacak artık tahammül eşiği kalmadı her şey olabilir :d

ya kızlar bugünkü kaset testte içini açmadan ilk dakikalarda gölge çizgi belirdi fotoğrafta normalinde pek çıkmadı ama ben gözümle efektlideki kadar görebiliyorum
Fena var bu sefer gördüğüm hayalet falan değil
Günaydın kızlar
Ben diğer aya transfer oluyorum galiba
Eğer testin kendi çizgisi değilse bende görüyorum

kesinlikle ovulasyon dene ve avokado ye 1 er tanee her yaptığın ovulasyonuu at buraya seve seve yorumlarızz çok eğlencelii
2-3 güne bir avokadolu yiyorum genelde, ovulasyonu kaset tip almadım zor olur diye 10 adet pratik olandan var pazartesi başlayacağım

Canım sen kaç gün pik gördün? Kaç günde catladı yani benimki de catlamıyor sanki, bir baksana
Ay sorma 4 gün pik gördüm ama senin 21i başlamış pik ondan öncesi pik değil. 21 22 pik sende hemen 3 4 tane havuç ye bugün yarına çatlamış olsun. Benim 4. Gün çatladı. Takip et yine bakalım catlicakmi yarın

Kızlar kafamı bir çevirdim çift çizgi oha hayalet çizgi demeye başladım duvar bile pozitif şu an bana göre el birliğiyle delirdik tebrikler her yerde çizgi görüyorum her yerdeeeeee

Eklentiler

• 16251215367523291742314701622102.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 106
Günaydın kızlar herkeseeeeee
Bence bu topic uğurlu bu kadar üst üste hamilelik haberi ilk defa gördüm
Benide alınn nolur =)
Çatlatma iğnesi olmustum iğne gününü saymassak 16. Gün regl oldum, bugün ikinci günüm
Yarın doktora gidip tekrar tedaviye başlıcaz sanırım
2 senedir deniyoruz 31 yaşındayım
Bat 30 temmuz değişmesse
Hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…