Hahaha çok güldümKızlar kafamı bir çevirdim çift çizgi oha hayalet çizgi demeye başladım duvar bile pozitif şu an bana göre el birliğiyle delirdik tebriklerher yerde çizgi görüyorum her yerdeeeeee
kız var gibi sanki şuna filtre uygulasana yada daha aydınlık bir yerde ceksene cnmTestimi yükledim sanıyorum yüklememişimbata 5 gün kızlar bakınız testime
Yeniden çekemem kikız var gibi sanki şuna filtre uygulasana yada daha aydınlık bir yerde ceksene cnm
ayyyy heycan var akşama bebiş geliyor inşYeniden çekemem kiama ben var gördüm burda çıkmıyo yada ben gördüm akşama kan verip bütün merakımı giderecek canım
Yok kiz negatifleri siliyorum ondandır istemiyorlar kalmak listede tamam eklerim aksamGünaydın kızlar herkeseeeeee
Bence bu topic uğurlu bu kadar üst üste hamilelik haberi ilk defa gördüm
Benide alınn nolur =)
Çatlatma iğnesi olmustum iğne gününü saymassak 16. Gün regl oldum, bugün ikinci günüm
Yarın doktora gidip tekrar tedaviye başlıcaz sanırım
2 senedir deniyoruz31 yaşındayım
Bat 30 temmuz değişmesse
Hali
Testimi yükledim sanıyorum yüklememişimbata 5 gün kızlar bakınız testime
tövbe tövbeee kan verir misin zahmet olmazsaa kız bu nee böyle koyuluk için 1 hafta daha beklemem lazım sanırım ahahahGünaydın kizlar şimdi ilk idrarla yaptım test halı olan resim bugün yaptığımin 5 dk sonraki hâli. Diğeri dün 1.5 saat çisimi tutup yaptığımın 5 dk sonraki hâli .nurdan Mart anneleri e transfer oluyorum bende galiba . Eşim bile şokta . O da tek korunmasız ilişkide nasıl oldu diyor
Günaydın kizlar şimdi ilk idrarla yaptım test halı olan resim bugün yaptığımin 5 dk sonraki hâli. Diğeri dün 1.5 saat çisimi tutup yaptığımın 5 dk sonraki hâli .nurdan Mart anneleri e transfer oluyorum bende galiba . Eşim bile şokta . O da tek korunmasız ilişkide nasıl oldu diyor
Valla ben pozitifi görene kadar bi yere gidememYok kiz negatifleri siliyorum ondandır istemiyorlar kalmak listede tamam eklerim aksam
Maşallah tebriklerGünaydın kizlar şimdi ilk idrarla yaptım test halı olan resim bugün yaptığımin 5 dk sonraki hâli. Diğeri dün 1.5 saat çisimi tutup yaptığımın 5 dk sonraki hâli .nurdan Mart anneleri e transfer oluyorum bende galiba . Eşim bile şokta . O da tek korunmasız ilişkide nasıl oldu diyor
İnşş canımmmBende gördüm şimdi insallah kan testi ile kesinleşir
Senin gebeliğin çok sağlıklı devam edecektövbe tövbeee kan verir misin zahmet olmazsaa kız bu nee böyle koyuluk için 1 hafta daha beklemem lazım sanırım ahahah
Ay bi yanım git sağlık ocağına diyor bı yanım dur . Bugün gidersem araya hafta sonu geliyor ikinci testi 4 gün sonra vermem gerekiyortövbe tövbeee kan verir misin zahmet olmazsaa kız bu nee böyle koyuluk için 1 hafta daha beklemem lazım sanırım ahahah
Var vaaarrTestimi yükledim sanıyorum yüklememişimbata 5 gün kızlar bakınız testime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?