Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah rüyamda görmüş gibi kalktim test yaptım. Evde bu vardı. Ovulasyon takibi fln yapmadım. Adete 5-6 gün fln var cikardi herhalde birşeyler ya

Eklentiler

• IMG_20210701_093033.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar günaydın 2 gündür işler yoğundu tatil hazılığı var birde artık ovulasyona başldım hamişler hepinize hayırlı olsun okuyorum hepsini ama pek yazamadım su an silik olması bile sevindirdi beni pko oldugumdan hep kırmızı çıkıyordu inş bu ay düzgün bir sekilde pik görürüm hepimizin bebişi olsun inş tez zamanda

Eklentiler

• 9BDFA344-6603-41F6-B683-91747B2AD6CC.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 115
Yok kiz negatifleri siliyorum ondandır istemiyorlar kalmak listede tamam eklerim aksam

Günaydın kizlar şimdi ilk idrarla yaptım test halı olan resim bugün yaptığımin 5 dk sonraki hâli. Diğeri dün 1.5 saat çisimi tutup yaptığımın 5 dk sonraki hâli .nurdan Mart anneleri e transfer oluyorum bende galiba . Eşim bile şokta . O da tek korunmasız ilişkide nasıl oldu diyor

Eklentiler

• IMG_20210701_094250.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_20210701_093913.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 95
tövbe tövbeee kan verir misin zahmet olmazsaa kız bu nee böyle koyuluk için 1 hafta daha beklemem lazım sanırım ahahah

Bence artık bi kan ver sen sen oldun oldun bekleme daha kossssss

Maşallah tebrikler

tövbe tövbeee kan verir misin zahmet olmazsaa kız bu nee böyle koyuluk için 1 hafta daha beklemem lazım sanırım ahahah
Ay bi yanım git sağlık ocağına diyor bı yanım dur . Bugün gidersem araya hafta sonu geliyor ikinci testi 4 gün sonra vermem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…