Ben ahahhshdjsjjaKizlar yumurtam dun akşam çatladı bugun gözüm seyiriyo bu belirtiyi aklıma sokan kimdi hemen kapmisim zujajwjwjwj
Tebrik ederm sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı bize olsunn bian önceeeeeGünaydın kizlar şimdi ilk idrarla yaptım test halı olan resim bugün yaptığımin 5 dk sonraki hâli. Diğeri dün 1.5 saat çisimi tutup yaptığımın 5 dk sonraki hâli .nurdan Mart anneleri e transfer oluyorum bende galiba . Eşim bile şokta . O da tek korunmasız ilişkide nasıl oldu diyor
hahahah deli ya ne güldümKızlar kafamı bir çevirdim çift çizgi oha hayalet çizgi demeye başladım duvar bile pozitif şu an bana göre el birliğiyle delirdik tebriklerher yerde çizgi görüyorum her yerdeeeeee
yakın derken kaç günn benim 8 gün var sayılır mıbi arkadaşım kaset testler regl günün yakınsa da böyle gölge çizgi çıkarabiliyo dedi ya
Akşama ekleyim canimHali benide eklememissin canm yaş 22 bat 5 temmuz 11 aydır deniyoruz
Yaş bat deneme süresi yazarsan aksma eklerim canim beni etiketle amaBeni de alırmısınız listeye, sizle takip etmek daha güzel oluyor güzel şeyler okuyunca insan umutlanıyor iyi geliyorsunuz
Olur tamamdr=)
ben artık görüyorum demekten yoruldum hayal görüyorum belli ki çünkü herkesin testinde görüyorum bişey erkeng ebelik alın kurtarın bizi bu derttennnnnBunda yok di mi kizlar kimse bişey yazmadı
Ay bende görüyorum sanki hemen erken gebelik testi alllBunda yok di mi kizlar kimse bişey yazmadı
Herkeste pozitif görüyonuz gözüm kör ben göremiyorum insallah benimkini de pozitif görürsünüz son testim kaldı yapincaAy bende görüyorum sanki hemen erken gebelik testi alll
Hmmm bir dikkat edeyim var mı bakimm öyleben anlamak için beyaz çamaşır giyiyorum birkaç gündür böyle suu oluyor ortasında beyazlık
haklısın valla cnmm ben de şeyden emin olamıyorum. o hayali kısım testte zaten oluyor mu acaba yoksa az miktarda mı çıkıyorben artık görüyorum demekten yoruldum hayal görüyorum belli ki çünkü herkesin testinde görüyorum bişey erkeng ebelik alın kurtarın bizi bu derttennnnn
QhqhahqhajajajqjqjaKizlar yumurtam dun akşam çatladı bugun gözüm seyiriyo bu belirtiyi aklıma sokan kimdi hemen kapmisim zujajwjwjwj
Ayy umut oldunuz bana valla. Ama bugün alsam hemen yapmalı mıyım ki emin olamadım. Sabah yapmak gerekir mi acaba. bugün alsam da yarın mı yapsam acabaAy bende görüyorum sanki hemen erken gebelik testi alll
Masallah canım hayırlı olsun ama listede yoksun=(Günaydın kizlar şimdi ilk idrarla yaptım test halı olan resim bugün yaptığımin 5 dk sonraki hâli. Diğeri dün 1.5 saat çisimi tutup yaptığımın 5 dk sonraki hâli .nurdan Mart anneleri e transfer oluyorum bende galiba . Eşim bile şokta . O da tek korunmasız ilişkide nasıl oldu diyor
Sabah ilk idrarla yap kuzuumAyy umut oldunuz bana valla. Ama bugün alsam hemen yapmalı mıyım ki emin olamadım. Sabah yapmak gerekir mi acaba. bugün alsam da yarın mı yapsam acaba
geç döllenme diye bir durum varmış cnmm. ben ilk burada duydum. bu konularda cahilim biraz öyle bir şey olabilir belkiKızlar şimdi ben dun kan verdim ama bat pazartesi .yani 5 gün kala verdim hala umudum olmalı mı negatifti sonuc cunku
Kızım biz test uzmanı olduk artıkHerkeste pozitif görüyonuz gözüm kör ben göremiyorum insallah benimkini de pozitif görürsünüz son testim kaldı yapinca
ZuahhahsgajaksysjKızlar kafamı bir çevirdim çift çizgi oha hayalet çizgi demeye başladım duvar bile pozitif şu an bana göre el birliğiyle delirdik tebriklerher yerde çizgi görüyorum her yerdeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?