Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederm sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı bize olsunn bian önceeeee
Kızlar kafamı bir çevirdim çift çizgi oha hayalet çizgi demeye başladım duvar bile pozitif şu an bana göre el birliğiyle delirdik tebrikler her yerde çizgi görüyorum her yerdeeeeee
hahahah deli ya ne güldüm
bi arkadaşım kaset testler regl günün yakınsa da böyle gölge çizgi çıkarabiliyo dedi ya
yakın derken kaç günn benim 8 gün var sayılır mı bembeyaz bir test öıkıcak diye yapmaya korkuyorum

Bunda yok di mi kizlar kimse bişey yazmadı

Eklentiler

• IMG_20210701_093033.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 65
Beni de alırmısınız listeye, sizle takip etmek daha güzel oluyor güzel şeyler okuyunca insan umutlanıyor iyi geliyorsunuz
Yaş bat deneme süresi yazarsan aksma eklerim canim beni etiketle ama

Kızlar şimdi ben dun kan verdim ama bat pazartesi .yani 5 gün kala verdim hala umudum olmalı mı negatifti sonuc cunku

ben artık görüyorum demekten yoruldum hayal görüyorum belli ki çünkü herkesin testinde görüyorum bişey erkeng ebelik alın kurtarın bizi bu derttennnnn
haklısın valla cnmm ben de şeyden emin olamıyorum. o hayali kısım testte zaten oluyor mu acaba yoksa az miktarda mı çıkıyor

Masallah canım hayırlı olsun ama listede yoksun=(

Kızlar şimdi ben dun kan verdim ama bat pazartesi .yani 5 gün kala verdim hala umudum olmalı mı negatifti sonuc cunku
geç döllenme diye bir durum varmış cnmm. ben ilk burada duydum. bu konularda cahilim biraz öyle bir şey olabilir belki

Kızlar kafamı bir çevirdim çift çizgi oha hayalet çizgi demeye başladım duvar bile pozitif şu an bana göre el birliğiyle delirdik tebrikler her yerde çizgi görüyorum her yerdeeeeee
Zuahhahsgajaksysj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…