git acile ay fenayım ağrım var hamile olabilir ilaç almak istemiyorum de hadi koşşAy bi yanım git sağlık ocağına diyor bı yanım dur . Bugün gidersem araya hafta sonu geliyor ikinci testi 4 gün sonra vermem gerekiyor
kız kan ver kan maşalllah var hayırlı olsunGünaydın kizlar şimdi ilk idrarla yaptım test halı olan resim bugün yaptığımin 5 dk sonraki hâli. Diğeri dün 1.5 saat çisimi tutup yaptığımın 5 dk sonraki hâli .nurdan Mart anneleri e transfer oluyorum bende galiba . Eşim bile şokta . O da tek korunmasız ilişkide nasıl oldu diyor
O dur diyen yanını dinleme lütfen bu nedirrAy bi yanım git sağlık ocağına diyor bı yanım dur . Bugün gidersem araya hafta sonu geliyor ikinci testi 4 gün sonra vermem gerekiyor
Hahahah gönül gözüyle bakıyorumBacım ne atmamız gerekiyorbi de beni yorumlasan belki hayatım az düzene girer
Bat günümde gelmezse test yapacağım, sabırsızlıkla 9 temmuzu bekliyorum, yapar yapmaz seni darlayacağımHahahah gönül gözüyle bakıyorumtüm testler itina ile incelenir yorum yapılır
Bugün şafak 8Sorma beni de aldı bir heyecan, 2 tane test var evde ama 1 gün gecikme olmadan yapmayacağım diye söz verdim kendime. İnşallah ikimiz de 9 gün sonra güzel haberler alırız
Beni de alırmısınız listeye, sizle takip etmek daha güzel oluyor güzel şeyler okuyunca insan umutlanıyor iyi geliyorsunuzYok kiz negatifleri siliyorum ondandır istemiyorlar kalmak listede tamam eklerim aksam
Hepsi bende de var canımBugün şafak 8belirti vs var mı sende kuzum ? Benim göğüslerde dolgunluk var ama ağrı yok bazen kasığım batıyo belime bi sızı girip gidiyo beynim oyun oynuyosa oscar vericem artık
Bu akıntı olayı nasıl benim süt kesiği gibi oluyor adet olcağımda geçen aydan tecrübe etti sanırım daha farklı oluyor akıntıHepsi bende de var canımhatta bu gün öncesinden başlamıştı bu belirtiler. Ama benim ileri düzey bel fıtığım var. o yüzden zaten sürekli beli bacağı ağrıyan biriyim kasıklara ara ara iğne batması gibi ağrı oluyor ama emin olamıyorum. Açıkçası başka bir belirti de yok, ne bir akıntı ne halsizlik, ne mide bulantısı inşallah 8 gün sonra çift çizgileri görürüz canım
Ay hayalet cizgi gorsem kan vermeye ışınlanırdım
ben anlamak için beyaz çamaşır giyiyorum birkaç gündür böyle suu oluyor ortasında beyazlıkBu akıntı olayı nasıl benim süt kesiği gibi oluyor adet olcağımda geçen aydan tecrübe etti sanırım daha farklı oluyor akıntıhemen geçsede baksam var mı yoksa yoksaaaa hemen diğer aya geçelim
bende nar suyu sipariş ettim rahim duvarı kalınlaşıyomuş benim geçenelrde regl damla damla olmuştu doktor rahim duvarı ince demişti arada olur böyle demişti. kalınlaşsın da çocuk düşmesin akdjasSabah çift çizgiyi görünce süt muz bal yulafo mikserden geçirdim içiyorum enerji olsun
Tabikiii testin atomlarına kadar incelerizBat günümde gelmezse test yapacağım, sabırsızlıkla 9 temmuzu bekliyorum, yapar yapmaz seni darlayacağım
Ahsjsjsj abi her şeyimiz mi aynı olur acaba benmde leke şeklinde oldubende nar suyu sipariş ettim rahim duvarı kalınlaşıyomuş benim geçenelrde regl damla damla olmuştu doktor rahim duvarı ince demişti arada olur böyle demişti. kalınlaşsın da çocuk düşmesin akdjas
Benimde yaş 29 bat 30 hazirandıHali benide eklememissin canm yaş 22 bat 5 temmuz 11 aydır deniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?