Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız kan ver kan maşalllah var hayırlı olsun

Ay bi yanım git sağlık ocağına diyor bı yanım dur . Bugün gidersem araya hafta sonu geliyor ikinci testi 4 gün sonra vermem gerekiyor
O dur diyen yanını dinleme lütfen bu nedirr kasette çıkıyor, biz erken testleri parçalıyoruz burda zaten sağlık ocağının belirli saat ve günleri var heralde canım ben hiç vermedim ama kızlar öyle diyordu sanki

Sorma beni de aldı bir heyecan, 2 tane test var evde ama 1 gün gecikme olmadan yapmayacağım diye söz verdim kendime. İnşallah ikimiz de 9 gün sonra güzel haberler alırız
Bugün şafak 8 belirti vs var mı sende kuzum ? Benim göğüslerde dolgunluk var ama ağrı yok bazen kasığım batıyo belime bi sızı girip gidiyo beynim oyun oynuyosa oscar vericem artık

Bugün şafak 8 belirti vs var mı sende kuzum ? Benim göğüslerde dolgunluk var ama ağrı yok bazen kasığım batıyo belime bi sızı girip gidiyo beynim oyun oynuyosa oscar vericem artık
Hepsi bende de var canım hatta 2 gün öncesinden başlamıştı bu belirtiler. Ama benim ileri düzey bel fıtığım var. o yüzden zaten sürekli beli bacağı ağrıyan biriyim kasıklara ara ara iğne batması gibi ağrı oluyor ama emin olamıyorum. Açıkçası başka bir belirti de yok, ne bir akıntı ne halsizlik, ne mide bulantısı inşallah 8 gün sonra çift çizgileri görürüz canım

Bu akıntı olayı nasıl benim süt kesiği gibi oluyor adet olcağımda geçen aydan tecrübe etti sanırım daha farklı oluyor akıntı hemen geçsede baksam var mı yoksa yoksaaaa hemen diğer aya geçelim

Bu akıntı olayı nasıl benim süt kesiği gibi oluyor adet olcağımda geçen aydan tecrübe etti sanırım daha farklı oluyor akıntı hemen geçsede baksam var mı yoksa yoksaaaa hemen diğer aya geçelim
ben anlamak için beyaz çamaşır giyiyorum birkaç gündür böyle suu oluyor ortasında beyazlık

Hali benide eklememissin canm yaş 22 bat 5 temmuz 11 aydır deniyoruz

Sabah çift çizgiyi görünce süt muz bal yulafo mikserden geçirdim içiyorum enerji olsun
bende nar suyu sipariş ettim rahim duvarı kalınlaşıyomuş benim geçenelrde regl damla damla olmuştu doktor rahim duvarı ince demişti arada olur böyle demişti. kalınlaşsın da çocuk düşmesin akdjas

bende nar suyu sipariş ettim rahim duvarı kalınlaşıyomuş benim geçenelrde regl damla damla olmuştu doktor rahim duvarı ince demişti arada olur böyle demişti. kalınlaşsın da çocuk düşmesin akdjas
Ahsjsjsj abi her şeyimiz mi aynı olur acaba benmde leke şeklinde oldu ama son kontrolde doktor bana rahmin iyi hazırlanmıs demisti bilmiyorum off yarın gidicem teste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…