Test parcalayicilar sizi=)Kızım biz test uzmanı olduk artık
Benim de adet öncesi süt kesiği gibi akıntım olur. Ama mikyarı ve yapısı her ay bana farklı geliyor. 8 aydır kendimi inceleye inceleye kafayı yedimBu akıntı olayı nasıl benim süt kesiği gibi oluyor adet olcağımda geçen aydan tecrübe etti sanırım daha farklı oluyor akıntıhemen geçsede baksam var mı yoksa yoksaaaa hemen diğer aya geçelim
3 yaşında canımSenin ilk çocuğun kaç yaşındaydı ara verince de mi unutuyor vücut hamileliği acaba
Oyy hayirlisi olsun canim benimYaz kuzum yaz şükür kan da gelmeye başladı
Hayırlısı kuzum aynen en azindan hamilelik olabiliyormuş gördükBöyle böyle derken olacak dmeek kiyinede hiç olmamasından iyidir ya öyle düşün
Kiz ben de gördüm ilk kez ama pembe değil sankiŞuan böyle canım
Bence de var testin de bisiler haydi hayırlısı canimİnşallahhbelki bugün bile gidebilirim ben hiç belli olmaz ama yoğunluktan gözüm yemiyor
Ayniyiz5 gün var yumurtlamanın da 12 günü
ters ilişki ve avokado ikilisini denedin mi yavru yumurtlama zamanlarııYumurtlamaya göre 10 çatlamaya göre 9.gün bir gaza gelip strip test yaptım bembeyazgörümcem dün keseyi bile gördü bir iki denemede hamile kalanlara gerçekten çok imreniyorum bu ay da olmazsa il dışına gideceğiz yer mekan uygun olurda ilişki olurmu bilemediğim için moralim bozuldu resmen eylüle kadarda evde yokuz takmayım diyorum ama testlerle çok da net yakalıyorum reglim düzenli değerlerimiz de iyi ne bileyim sinir olmaya başladım resmen
İnsallah canım Amin diyelimBence de var testin de bisiler haydi hayırlısı canim
Canım ben bu sefer hiç avokado yiyemedim ama foliik asit kullandım follatro. Hatta zar zor buldum yeni paketini muadil olarakta senın kullandıgın diofol gösteriliyodu bulamasaydım ondan alcaktımters ilişki ve avokado ikilisini denedin mi yavru yumurtlama zamanlarıı
Herşey denendi. Ters düz ilişki, ayağı kaldır kalkmadan yat vb. Zaten spor ve beslenme düzenim iyidir avakado hep yiyorum çok severim nasip yaa.. Zaten oğlumla Aralık iyice açıldı açılacağı kadarters ilişki ve avokado ikilisini denedin mi yavru yumurtlama zamanlarıınşsa
ay seninki ne kadardıı ben diofoldan çok memnunum ya 60 lira bi de pahalı heralde diyodum milletinkiler uçmuşCanım ben bu sefer hiç avokado yiyemedim ama foliik asit kullandım follatro. Hatta zar zor buldum yeni paketini muadil olarakta senın kullandıgın diofol gösteriliyodu bulamasaydım ondan alcaktım
aynı aynı seninle 19 20 21 pik 22 çatlama inş geç döllenmiştirr regl olana kadar sonuçta umut hep hep varrrr <3 <3Herşey denendi. Ters düz ilişki, ayağı kaldır kalkmadan yat vb. Zaten spor ve beslenme düzenim iyidir avakado hep yiyorum çok severim nasip yaa.. Zaten oğlumla Aralık iyice açıldı açılacağı kadarinşallah test yanıltır sürpriz olur demekten başka bir beklentim yok..değerlendirdiğim günler ekte. 20-21 pik 22 çatlama idi
kanki benim tüm vitamin depolarım boştu d demir b12 her şeyy heralde avokado ve folik asit hapı birleşince bişeyler olduCanım ben bu sefer hiç avokado yiyemedim ama foliik asit kullandım follatro. Hatta zar zor buldum yeni paketini muadil olarakta senın kullandıgın diofol gösteriliyodu bulamasaydım ondan alcaktım
İnşallah canım benimaynı aynı seninle 19 20 21 pik 22 çatlama inş geç döllenmiştirr regl olana kadar sonuçta umut hep hep varrrr <3 <3
Kızlar Sentetik formda olan folik asitlere dikkat edin, doğal formda olması öneriliyor vitaminlerin, ben ayrıca omega 3 de kullanıyorum iki aydır pas geçiyor beni bebiş ama gene de bilgi vermek istedim sizeCanım ben bu sefer hiç avokado yiyemedim ama foliik asit kullandım follatro. Hatta zar zor buldum yeni paketini muadil olarakta senın kullandıgın diofol gösteriliyodu bulamasaydım ondan alcaktım
Keçi boynuzu pekmezi kullanabilirsin her günkanki benim tüm vitamin depolarım boştu d demir b12 her şeyy heralde avokado ve folik asit hapı birleşince bişeyler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?