Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu akıntı olayı nasıl benim süt kesiği gibi oluyor adet olcağımda geçen aydan tecrübe etti sanırım daha farklı oluyor akıntı hemen geçsede baksam var mı yoksa yoksaaaa hemen diğer aya geçelim
Benim de adet öncesi süt kesiği gibi akıntım olur. Ama mikyarı ve yapısı her ay bana farklı geliyor. 8 aydır kendimi inceleye inceleye kafayı yedim bu ay olmazsa önümüzdeki ayı boş geçip Ağustos reglinden sonra tekrar başlayacağım, 1 ay kafa dinlemek iyi gelir belki

Yumurtlamaya göre 10 çatlamaya göre 9.gün bir gaza gelip strip test yaptım bembeyazgörümcem dün keseyi bile gördü bir iki denemede hamile kalanlara gerçekten çok imreniyorum bu ay da olmazsa il dışına gideceğiz yer mekan uygun olurda ilişki olurmu bilemediğim için moralim bozuldu resmen eylüle kadarda evde yokuz takmayım diyorum ama testlerle çok da net yakalıyorum reglim düzenli değerlerimiz de iyi ne bileyim sinir olmaya başladım resmen

ters ilişki ve avokado ikilisini denedin mi yavru yumurtlama zamanlarıı

ters ilişki ve avokado ikilisini denedin mi yavru yumurtlama zamanlarıı
Canım ben bu sefer hiç avokado yiyemedim ama foliik asit kullandım follatro. Hatta zar zor buldum yeni paketini muadil olarakta senın kullandıgın diofol gösteriliyodu bulamasaydım ondan alcaktım

ters ilişki ve avokado ikilisini denedin mi yavru yumurtlama zamanlarıınşsa
Herşey denendi. Ters düz ilişki, ayağı kaldır kalkmadan yat vb. Zaten spor ve beslenme düzenim iyidir avakado hep yiyorum çok severim nasip yaa.. Zaten oğlumla Aralık iyice açıldı açılacağı kadarinşallah test yanıltır sürpriz olur demekten başka bir beklentim yok..değerlendirdiğim günler ekte. 20-21 pik 22 çatlama idi

Eklentiler

• 64386.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 51
Canım ben bu sefer hiç avokado yiyemedim ama foliik asit kullandım follatro. Hatta zar zor buldum yeni paketini muadil olarakta senın kullandıgın diofol gösteriliyodu bulamasaydım ondan alcaktım
ay seninki ne kadardıı ben diofoldan çok memnunum ya 60 lira bi de pahalı heralde diyodum milletinkiler uçmuş

aynı aynı seninle 19 20 21 pik 22 çatlama inş geç döllenmiştirr regl olana kadar sonuçta umut hep hep varrrr <3 <3

kanki benim tüm vitamin depolarım boştu d demir b12 her şeyy heralde avokado ve folik asit hapı birleşince bişeyler oldu

Kızlar Sentetik formda olan folik asitlere dikkat edin, doğal formda olması öneriliyor vitaminlerin, ben ayrıca omega 3 de kullanıyorum iki aydır pas geçiyor beni bebiş ama gene de bilgi vermek istedim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…