Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dritt bak bak bakk te ne zaman 22 haziranda ne yazmışsıııın ama kaçar mı kaçmaaaaaaaaaaz hadi git
hahaha bu nasıl dedektiflik fena yakalandım gidicem yarın heralde yarın sabah da yapıyım de test önce bembeyaz çıkarsa derim dünkü hatalıymış

Yusra-61 kafa dinlemek için dondurmuş hesabınıı mayıs grubunda öyle yazmışlarr

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar biraz araştırdım ama çok fazla şey söylenmiş, bana da imkansız geliyor ama size de bir sormak istiyorum.
Geçen ay bebek denemesi yaptık beklenen adet gününden iki gün sonra adetim geldi. Her zaman geldiği gibi fazlaca yoğunlukta geldi. Hep olduğu gibi 7 gün sürdü.
Adetim bitti yumurtlama dönemini bekliyorken iki gündür inanılmaz midem bulanıyor.
Sizce hamilelik olabilir mi? Bunu yaşayan oldu mu?
Bi çok kadın regl gibi kanaması olduktan sonra hamile olduğunu yazmış bi kafam karıştı benim de

Yok ya 150 çıkmaz herhalde .bende 80 lerde bişey olur diye düşünüyorum
Benim geçen ay 45 çıktığında testim şöyleydi.sizin de 50 ve üstü çıkar muhtemelen sağlıkla büyüsün inşallah

Eklentiler

• BFE8CB08-3E1D-498E-8632-E65B7EB69151.webp
    124,8 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba
Bu konuda hiç bir bilgim yok ama gerçekten bilimsel olarak enterasan :))) insanlar 4. Ayda öğreniyor ve 4 kere adet görebiliyor

Kızlar bende bayadır bakamıyordum bu ara halsizliğim çok fazlaydı bide doktora falan gittim falan derken öyle hiç bakamadım ama gördüğüm bütün hamilelik habeelerine çok çok sevindim rabbim sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin hepimize bekleyen bütün arkadaşlarada en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin rabbim giremesemde buraya gerçekten hepiniz duamdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…