oldu oluyorr bıçak batıyor gibi veya zonk zonk zonk bişey ısırıyo gibiGebe arkadaaslar vajinanizda zonklama sızlama gibi birsey olmusmuydu belirti olarak 2 gundur bunu yasiyorum
Ayyy insallah ya umutlandiriyorsun benioldu oluyorr bıçak batıyor gibi veya zonk zonk zonk bişey ısırıyo gibi
benim göbeek adım umut taciriAyyy insallah ya umutlandiriyorsun beni
Evet aynı gün çıktı negatifti=/Hali canım test sonucun çıktımı ?
Umarim benmde pozitif cikar yarin sabah bende test yapicam bakalimbenim göbeek adım umut taciri:
hahaha bu nasıl dedektiflik fena yakalandım gidicem yarın heralde yarın sabah da yapıyım de test önce bembeyaz çıkarsa derim dünkü hatalıymış
Yani sonuç olarak o emoji denk gelmiş sevgi içeren bir şeyi de sorgulamak garipHali testimde muhteşem olan nedir?
DedektifçilikYusra-61 akfa dinlemek için dondurmuş hesabınıı mayıs grubunda öyle yazmışlarr
Üzüntümün üstüne muhteşem emojisi denk gelmesi üzdü sonuç olarak garip olan bişey yokYani sonuç olarak o emoji denk gelmiş sevgi içeren bir şeyi de sorgulamak garip
Bu tip kaset testlerde idrar kabı mı kullanıyorsunuz
Benim geçen ay 45 çıktığında testim şöyleydi.sizin de 50 ve üstü çıkar muhtemelenYok ya 150 çıkmaz herhalde .bende 80 lerde bişey olur diye düşünüyorum
MerhabaMerhaba hanımlar biraz araştırdım ama çok fazla şey söylenmiş, bana da imkansız geliyor ama size de bir sormak istiyorum.
Geçen ay bebek denemesi yaptık beklenen adet gününden iki gün sonra adetim geldi. Her zaman geldiği gibi fazlaca yoğunlukta geldi. Hep olduğu gibi 7 gün sürdü.
Adetim bitti yumurtlama dönemini bekliyorken iki gündür inanılmaz midem bulanıyor.
Sizce hamilelik olabilir mi? Bunu yaşayan oldu mu?
Bi çok kadın regl gibi kanaması olduktan sonra hamile olduğunu yazmış bi kafam karıştı benim de
ben iş yerinde yaparken biri akıl verdi jelatini var ya ona yapıyodum ajdajksdhasjkhdajkdhak evde de karton bardakkBu tip kaset testlerde idrar kabı mı kullanıyorsunuzbu kısımdan emin olamıyorum bu yüzden pratik olanlardan tercih ettim
Aslanpençesi iç gör nasıl büyüyor yumurtaBal tarçın çöreotu na başladım bende bugün o yumurta bir an önce büyümeli
Jelatin çok mantıklıymış yalnızben iş yerinde yaparken biri akıl verdi jelatini var ya ona yapıyodum ajdajksdhasjkhdajkdhak evde de karton bardakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?