Benim böyleyken değerim 320 gibi birşey çıkmıştı iki gün sonra 750 çıktı bide bugün gittim kan verdim bakalım yükselmiş miBenim geçen ay 45 çıktığında testim şöyleydi.sizin de 50 ve üstü çıkar muhtemelensağlıkla büyüsün inşallah
sen ne alemdesin minnoş kııız bir daha ne zaman yapcaksın testttOnu diyorum işte gördüğün hamile çıkıyor
Bende aslan pençesi çok okudum bende Alicam hergun bir bardak icicem .çok duydum onu bu araAslanpençesi iç gör nasıl büyüyor yumurta
Yok bence diofol uygun follatro 75-80 tl falanay seninki ne kadardıı ben diofoldan çok memnunum ya 60 lira bi de pahalı heralde diyodum milletinkiler uçmuş
Ben içtim içtim 3 gün pik gördüm bıraktım sonra baya besledi beni.. iç iç yumurtlama zamanı bırakırsın fshıda düşürüyor yüksekse..Bende aslan pençesi çok okudum bende Alicam hergun bir bardak icicem .çok duydum onu bu ara
Ya sen ne burcusun çok merak ettim. Grubumuzun neşesiKızlar kafamı bir çevirdim çift çizgi oha hayalet çizgi demeye başladım duvar bile pozitif şu an bana göre el birliğiyle delirdik tebriklerher yerde çizgi görüyorum her yerdeeeeee
FSH falan sorun yok canimm.nasil.ictin günde bir bardak yeterli olur mu adetlemi başladın içmeye öyle bir günü falan varmı kullanmak icinBen içtim içtim 3 gün pik gördüm bıraktım sonra baya besledi beni.. iç iç yumurtlama zamanı bırakırsın fshıda düşürüyor yüksekse..
Bence sende kan testine takılma belki yeni yeni yukseliyordur canm 14 gün bı erken gebelik yap yinedeAyniyiz
Adetken başladım evet geçen ay . Günde iki bardak olarak içtim sabah akşam... ymurtlama zamanı devam ettim. Bu ay yine adetken kullandım tam yumurtlama zamanı yine içiyorken baktım sürekli pik bıraktım çünkü besleme özelliği var yumurtayı daha da içip çatlamasını engellemek istemedim. Hemen 2 gün boyunca havuç yedim içmeyi bırakıp çatladı.. 3 aydır hiç bu kadar pik gormemistim aslan pençesi çok besleyici yumurtayı. Adetken iç yumurtlama görene kadar devam etFSH falan sorun yok canimm.nasil.ictin günde bir bardak yeterli olur mu adetlemi başladın içmeye öyle bir günü falan varmı kullanmak icin
Follatro ve diofolde sentetik formda değil canım folat formundaKızlar Sentetik formda olan folik asitlere dikkat edin, doğal formda olması öneriliyor vitaminlerin, ben ayrıca omega 3 de kullanıyorum iki aydır pas geçiyor beni bebiş ama gene de bilgi vermek istedim size
Herkeste çizgi görücem herkessste herkes hamile kalıcak temmuz grubundaOnu diyorum işte gördüğün hamile çıkıyor
Ayyy bayıldım özelden bana cnm sayfanın adını atabilir misin burdan yazman yasak mı bilmiyorum amaKızlar instagram da böyle bir şey gördüm notu çok beğendim hamile olan kızlar eşlerine böyle bir notla verebilir bence
Cumartesi bı predictor daha patlacamsen ne alemdesin minnoş kııız bir daha ne zaman yapcaksın testtt
Aktardan mı satın aldın ?Adetken başladım evet geçen ay . Günde iki bardak olarak içtim sabah akşam... ymurtlama zamanı devam ettim. Bu ay yine adetken kullandım tam yumurtlama zamanı yine içiyorken baktım sürekli pik bıraktım çünkü besleme özelliği var yumurtayı daha da içip çatlamasını engellemek istemedim. Hemen 2 gün boyunca havuç yedim içmeyi bırakıp çatladı.. 3 aydır hiç bu kadar pik gormemistim aslan pençesi çok besleyici yumurtayı. Adetken iç yumurtlama görene kadar devam et
akrep şekerciim <3Ya sen ne burcusun çok merak ettim. Grubumuzun neşesi
Sağol canım darısı sizlerin başına
Valla ben de çok mutlu değilim benimki de negatf kimseyle dalga geçecek biri de değilim o sizin alinganliginiz neyse ben devam etmicem yazmayaÜzüntümün üstüne muhteşem emojisi denk gelmesi üzdü sonuç olarak garip olan bişey yok
Yok canım trendyoldan botaniksan satıcısından aldım. Zaten onlarda aktar. 2 paket aldım baya yetti 1 tatlı kaşığına 1 su bardağı demliyosun 5 6 dakika..Aktardan mı satın aldın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?