Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim geçen ay 45 çıktığında testim şöyleydi.sizin de 50 ve üstü çıkar muhtemelen sağlıkla büyüsün inşallah
Benim böyleyken değerim 320 gibi birşey çıkmıştı iki gün sonra 750 çıktı bide bugün gittim kan verdim bakalım yükselmiş mi

Eklentiler

• IMG_20210626_082610.webp
    18 KB · Görüntüleme: 119
Kızlar kafamı bir çevirdim çift çizgi oha hayalet çizgi demeye başladım duvar bile pozitif şu an bana göre el birliğiyle delirdik tebrikler her yerde çizgi görüyorum her yerdeeeeee
Ya sen ne burcusun çok merak ettim. Grubumuzun neşesi

Ben içtim içtim 3 gün pik gördüm bıraktım sonra baya besledi beni.. iç iç yumurtlama zamanı bırakırsın fshıda düşürüyor yüksekse..
FSH falan sorun yok canimm.nasil.ictin günde bir bardak yeterli olur mu adetlemi başladın içmeye öyle bir günü falan varmı kullanmak icin

Kızlar instagram da böyle bir şey gördüm notu çok beğendim hamile olan kızlar eşlerine böyle bir notla verebilir bence

Eklentiler

• IMG_20210701_122658.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 106
FSH falan sorun yok canimm.nasil.ictin günde bir bardak yeterli olur mu adetlemi başladın içmeye öyle bir günü falan varmı kullanmak icin
Adetken başladım evet geçen ay . Günde iki bardak olarak içtim sabah akşam... ymurtlama zamanı devam ettim. Bu ay yine adetken kullandım tam yumurtlama zamanı yine içiyorken baktım sürekli pik bıraktım çünkü besleme özelliği var yumurtayı daha da içip çatlamasını engellemek istemedim. Hemen 2 gün boyunca havuç yedim içmeyi bırakıp çatladı.. 3 aydır hiç bu kadar pik gormemistim aslan pençesi çok besleyici yumurtayı. Adetken iç yumurtlama görene kadar devam et

Kızlar Sentetik formda olan folik asitlere dikkat edin, doğal formda olması öneriliyor vitaminlerin, ben ayrıca omega 3 de kullanıyorum iki aydır pas geçiyor beni bebiş ama gene de bilgi vermek istedim size
Follatro ve diofolde sentetik formda değil canım folat formunda

Aktardan mı satın aldın ?

C Chivas Regal canım oncelikle hayırlı olsun . Belirtilerin nedir acaba
Sağol canım darısı sizlerin başına açıkçası ilk hamileligim olsa hiç bir belirtim yok derdim . Ama ikinci hamileligim olduğu için şöyle bı düşününce en önemli belirtim beyaz böyle iplik iplik çok değişik bı akıntı . Nasıl soleyeyim nimetle benzetmek istemem ama tel peynir var ya onun gibi . Tel tel geliyor . Ayrıca 4_5 gün önce hazır mantı hasliyodum kokusu aynı biyke fırında balık pisiriyomusum gibi geldi . Bir kere başım döndü durduk yere.Bir de regliye yakın benim karnım baya şişer bu sefer hiç düşmedi . İlk hamileligimde de öyle olmuştu . Ve çok sinirli olurum ama suanhic sinirli değilim .öyle kasık ağrım falan da olmadı bu zamana kadar dün bı ağrıdı hem kasık hem bel ama adet olucakmis gbi bı ağrı değil bu başka bişey yani . En önemlisi de hissiyat galiba . Yani tek ilişki olmasına rağmen yumurtlama zamanına denk gelmişti ama nedense ulan ben kesin hamile kaldım diyidum içimden .

Üzüntümün üstüne muhteşem emojisi denk gelmesi üzdü sonuç olarak garip olan bişey yok
Valla ben de çok mutlu değilim benimki de negatf kimseyle dalga geçecek biri de değilim o sizin alinganliginiz neyse ben devam etmicem yazmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…