Aa çok mantikliben iş yerinde yaparken biri akıl verdi jelatini var ya ona yapıyodum ajdajksdhasjkhdajkdhak evde de karton bardakk
Alahanecom diye bir sayfa canım ama kendin de yazabilirsin bence böyle bir kutu hazırlayıpAyyy bayıldım özelden bana cnm sayfanın adını atabilir misin burdan yazman yasak mı bilmiyorum ama
Bir hamiş kalabilsem cnm ahh ahhh inş tez zamanda hepimiz kalırızAlahanecom diye bir sayfa canım ama kendin de yazabilirsin bence böyle bir kutu hazırlayıp
Evet kap kullanıyorum testin icinden damlalik cikiyor onunla kullaniyorum strip test kullanmadim hicBu tip kaset testlerde idrar kabı mı kullanıyorsunuzbu kısımdan emin olamıyorum bu yüzden pratik olanlardan tercih ettim
Amin kuzum inşallahBir hamiş kalabilsem cnm ahh ahhh inş tez zamanda hepimiz kalırız
Kuzucum nar suyunun kan sulandiri etkisi yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum bi sorun olur mu hamileliktebende nar suyu sipariş ettim rahim duvarı kalınlaşıyomuş benim geçenelrde regl damla damla olmuştu doktor rahim duvarı ince demişti arada olur böyle demişti. kalınlaşsın da çocuk düşmesin akdjas
ben iş yerinde yaparken biri akıl verdi jelatini var ya ona yapıyodum ajdajksdhasjkhdajkdhak evde de karton babardakk
Ben alınganlık yapmadım olan bişeyin üstüne soru sordum. Dalga geçiyorsunuz demedim. Yani burda birbirimize destek olmak için bulunuyoruz siz hemen alıngansınız vs diyerek beni aşağı çekiyorsunuzValla ben de çok mutlu değilim benimki de negatf kimseyle dalga geçecek biri de değilim o sizin alinganliginiz neyse ben devam etmicem yazmaya
bir gebenin günlüğünde yazmışşşş ondan gördüüm ay yarın da içeyim sonra içmeyeyim o zamannnKuzucum nar suyunun kan sulandiri etkisi yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum bi sorun olur mu hamilelikte
Hehaahs o kisi bnm çünkü bende iş yerinde ancak böyle çözüm bulmuştum
hele şükür çatlamışÇatlamış artık demi bu sıcaklar da bu işi yapamıyorum ben ya
çatlama dahil 9. günde öğrendim ama sizde negatif çıksa bu olmadığı anlamına gelmezz daha erken olabiliirÇatlamadan sonra sekız gün geçince mi yapmalıyız ılk testi kızlar
Bu sabır işi vallahiEvet kap kullanıyorum testin icinden damlalik cikiyor onunla kullaniyorum strip test kullanmadim hic
Harika yakalamışsın, hadi hayırlısıÇatlamış artık demi bu sıcaklar da bu işi yapamıyorum ben ya
En az 10 canım hatta 12de diyorlar ama 10 da çıkıyor bazen :)Çatlamadan sonra sekız gün geçince mi yapmalıyız ılk testi kızlar
Yalnız değilsin benimde 3 gün kaldı kasıklarım ağrıyorKızlar bata 5 gün kaldı karnım regl olcakmışım gibi ağrıyor, her an wc ye koşuyorum regl oldum zannedip. belim zaten feci kopuyor var mı benim gibi olan
Evet belirir:))Kizlar bn bugun asilama icin catlatma ignesi yaptim gebelik testinde cift cizgi bugun belirir mihic gormedim de bi nasi biseymis baksam ayyy cok sacma amaaa dalga gecmeyin nütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?