- 23 Kasım 2020
- 83
- 35
- 38
- 27
Aşılamam bugündüMerhaba canım aşılaman ne zaman, bende yarın olacam da mesajını görünce merak ettim
Ayy aynıyız ben ilk yumurtlamayı değerlendirdim dünü es geçtim oda yumurtlamaydı bugunde çatladı inşallah bugun ve yarını değerlendircemÇatlamış artık demi bu sıcaklar da bu işi yapamıyorum ben ya
Bence yayYa sen ne burcusun çok merak ettim. Grubumuzun neşesi
Aksama yapayimm o zamannnEvet belirir:))
Çok fenayım ya hiç böyle olmazdım benim ağrılarım kanamamla birlikte başlardı hiç böyle günler öncesi yaşamadımYalnız değilsin benimde 3 gün kaldı kasıklarım ağrıyor
Ben de gördüm çizgiyi ama baya silik. İnşallah gebesindirGünaydın kızlar
Ben diğer aya transfer oluyorum galiba
Devlette mi ozelde mi oldun canim bnimde yarin olacak hayirlisiyla nasil gecti Hayirli olsun insallah pozitifi görürsünAşılamam bugündü
Heheehe aynı ben. Şu test işleri filan hosuma gidiyor ama çift çizgi görsem mutluluktan önce endişe duyarım. Bir tarafım anne olmaktan, sorumluluktan çok korkuyor. Hiç de anaç bir kadın olmadım. Hayırlısı ise olsun benim de :)ben yemin ederim haftalarca bunu düşündüm çocuk gerekli mi bir insan nasıl bu kararı alıyor bu sorumluluğun üstünden nasıl kalkıcam ömür boyu sana bağlı evlense gitse bile endişe telaş devam okulu dersi üzüntüsü nasıl yapcam diyodum ama ileride daha zor olur eğer istersem, 30 yaşıma geldim 3 yıllıkta evliyiz olursa bakarız olmazsa da dünyanın sonu değil diyoduk eşimle kısmet oldu. ama ben ne bebek gördüm yakınımda ne nasıl bakılır bilirim ne hissedeceğimi şaşırdım ama anne olan herkes sevgisi her şeyi yaptırıyor diyor onlara güveniyorum valla :d ondan belki de bu kadar rahattım olcak mı olmayacak mı merakı daha heyecanlı gelmişti ama ama mesela test sonucunu görünce de ağlıyosun şaşkınlık sevinç napcam ben telaşı bir oldu bundan sonrası da hamile gibi hissetmiyorum kalp atışını duyunca hissedermişim. hep hakkımda hayırlısı olsun dedim allahım ben karar veremiyorum sen doğrusunu bilirsin aklım yetmiyo iyi olcaksa olsun yoksa olmasın hayırlısını ver bana diye dua ettim politikacı gibi ajklsdzlk
Senden güzel haberler bekliyorum niye bilmiyorum umitlendirmekte istemiyorum ama öyle hissediyorumKızlar bata 5 gün kaldı karnım regl olcakmışım gibi ağrıyor, her an wc ye koşuyorum regl oldum zannedip. belim zaten feci kopuyor var mı benim gibi olan
Ayyyy ne güzel dedinnSenden güzel haberler bekliyorum niye bilmiyorum umitlendirmekte istemiyorum ama öyle hissediyorum
Ben isyerinde deodorant kapagi kullanıyorumben iş yerinde yaparken biri akıl verdi jelatini var ya ona yapıyodum ajdajksdhasjkhdajkdhak evde de karton bardakk
Bende hemşireyim ve soruyoruz gayet normal duymak istediğiniz şeyi söylemedi diye kimseye pis köpek diyemezsiniz !!!direkt laba gittim gebelik testi yaptırmak istiyorum dedim. heyecandan hemşireye hadi eliniz uğurlu gelsin pozitif olsun dedim kaç gün gecikti ki regl dedi gecikmedi dedim ama sabah test yaptım dedim hııı diye burun kıvırdı ahdajks pis köpekk
30 Temmuz mu?Selam, yaş 30 bat 30 haziran 5 aydır deniyorum, 6. aya geçtim beni de ekler misin?
ya sen gördün mü göz devirmelerini sinir bozucu tavırlarını damarımı patlatıp bir de beni suçlamasını neyine yorum yapıyosun . sonuç negatifte olabilirdi kimseye o şekilde davranmasını gerektirmez burda geyik yapıyoruz ay muhattap olma benle daha zaten cinlerim tepemde. sana gelen hastaların damarlarını patlatma göz devirip dalga geçme testin fotosunu gösteriyorum o mu pozitif diyo. sonuç ne oldu pozitif. moral bozmasına gerek var mıydı o heyecanımla pislik işte tekrar diyorum.Bende hemşireyim ve soruyoruz gayet normal duymak istediğiniz şeyi söylemedi diye kimseye pis köpek diyemezsiniz !!!
Seviyesiz bir insan olduğunuz şu yorumlardan belli umarım çocuğunuza saygılı olmayı öğretirsiniz sizden insanlara hakaret etmeyi, sinirlerim tepemde diye agrasif tavırlar sergilemeyi öğrenmez. Beni tanımadan şöyle böyle yapmazsınız diye gereksiz ve Saygısız tavırlar sergileyen bir insansınız asıl siz benimle muhattap olmayın! Geyik yapıyoruz diye bizde herkese sallayalım o zaman.ya sen gördün mü göz devirmelerini sinir bozucu tavırlarını damarımı patlatıp bir de beni suçlamasını neyine yorum yapıyosun sus be kadın. sonuç negatifte olabilirdi kimseye o şekilde davranmasını gerektirmez burda geyik yapıyoruz ay muhattap olma benle daha zaten cinlerim tepemde. sana gelen hastaların damarlarını patlatma göz devirip dalga geçme testin fotosunu gösteriyorum o mu pozitif diyo. sonuç ne oldu pozitif. moral bozmasına gerek var mıydı o heyecanımla pislik işte tekrar diyorum.
arkadaşım kendinde misin? kadının bana yaptıklarını diyorum benim için pis bir insan sen hastalarına böyle davranıyorsan sana da böyle kounşuyorlardır üzgünüm senin için yaran büyük heralde gocunuyorsun. kalabalık bir forumu sizinle tartışarak daha fazla huzurun bozulmasını istemiyorum köşenize çekilin lütfen. allah size de hayırlısını versin. böyle harika gönül gözünüzle devam edin.Seviyesiz bir insan olduğunuz şu yorumlardan belli umarım çocuğunuza saygılı olmayı öğretirsiniz sizden insanlara hakaret etmeyi, sinirlerim tepemde diye agrasif tavırlar sergilemeyi öğrenmez. Beni tanımadan şöyle böyle yapmazsınız diye gereksiz ve Saygısız tavırlar sergileyen bir insansınız asıl siz benimle muhattap olmayın! Geyik yapıyoruz diye bizde herkese sallayalım o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?