Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir şey soracağım peki sgklı olunca özel hastanelerde bir indirim oluyor mu ? Muayenede testlerde falan?
Anlaşmalı bazı özel hastaneler yapıyor diye biliyorum ama testleri ne kadar karsiliyordur bir fikrim yok. Keza benim özel sağlık sigortam olmasına ragmen SGK d vit testi için min 3 ay da bir yapılabilir kuralı koyduğunda paralı yaptirabilecegimi ve fiyatının 192 TL olduğunu söylemişlerdi bu testlerin içinde olmasam gercek fiyatlarını bilmesem önemli bişey zannederdim

Ya benim de göğüslerim çok fena şişti, ağrılıydı ama ağrı geçti. Şişlikte iniyor gibi. Ama akıntı makıntı hiç yok bende. Artık hayırlısı

D vit de vitamini oluyor dimi.ben 14 üne dahiliyeden randevu aldım . Kan değerleri d vitamini falan baktırmak istiyorum .
Hamilelik düşünüyorum baktırmak istiyorum desem olurmu acaba

Ara sıra olan küçük belirtiler hariç gögüs şişmesi ve ağrısı dahil hiçbir belirti yok son 4 gün

D vit de vitamini oluyor dimi.ben 14 üne dahiliyeden randevu aldım . Kan değerleri d vitamini falan baktırmak istiyorum .
Dahiliye ister sıkıntı olmuyor eğer son 3 ay içinde yaptirmadiysaniz

Ne güzel yazmışsınız bende bebeğin kalbinin durmasından ötürü 11+4 (adete göre 12+4) de kürtaj oldum. 3. Ayımda oldu ve yaşımda 36. Bende ne vitaminler mineraller falan. Yani ne yaparsan yap hamile kalmak bir yana o bebeği de sağlıkla taşımak gerekiyor. Oyuzden isyan etmemek lazım. Ben eğer 3. Ayda olmayacak kesin deyip inferlite kısırlık bölümüne randevu almıştım. Adetten 6 gün önce pozitif görünce iptal ettim randevuyu. Adet bitsin yine bu ay deneyeceğim korkuyorum endişeliyim ama nasıp Allah hepimize nasip eder inşallah

Bir de biraz eklem kas ağrım halsizlik var deyin o zaman direk B12, magnezyum, kalsiyum ve dvit isteyebilir. Lh felan için belki kadın doğuma gitmeniz gerektiğini söyleyebilirler doktordan doktora değişiyor

Bir de biraz eklem kas ağrım halsizlik var deyin o zaman direk B12, magnezyum, kalsiyum ve dvit isteyebilir. Lh felan için belki kadın doğuma gitmeniz gerektiğini söyleyebilirler doktordan doktora değişiyor
Ben adet liyken kadın doğuma gittim hormon baktırdım ama d vitamini de önemli diye okudum eksikliği yani

Yok canım ben bayadir gitmedim . Devlete gidicem sorun çıkartıyorlar ya bazen ondan sordum
Ben devlet hastanesi laboratuvarında biyologum meşhur beta hcg ye bakanından geçen ay baktım kimyasala dönünce oradaki arkadaşlar daha çok üzüldü. O yüzden bir daha olursa beta hcg için bile özele gidecegim

Ben adet liyken kadın doğuma gittim hormon baktırdım ama d vitamini de önemli diye okudum eksikliği yani
Evet kas ve kemik sağlığımız için önemli bebek gelisiminde de etkili olduğu için önemli

Ben de biyologum=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…