Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç çocuğum yok zaten 2 yıllık evliyim doğumu kesinlikle devlette yapmak istemiyorum esim annem biri yanımda olsun diye
Her türlü herşeye para gidiyor ilk günden denesek daha iyiydi ama kısmet
Tüp bebek için devlette 40 yas sınırı var sanırım öyle okudum burda
Normal yolla olsun inşallah bu ay ovulasyon denedim
Hersey cok masraflı canım haklısın yani ama ümitsizliğe kapılma bence cunku ol der ve olur Yaradan. Devlete gıdebılırsın devlettede artık imkanlar cok tüp bebek aşılama vs . Hıc cocugun yokmu?

Evet burda da doğumdan sonra bebek+ben dahil 3000 gibi fiyat oluyormuş çok çok iyi geldi banada
Benim için en iyisi bekleme süresi olmaması. Senin de mi anadolu sigorta canım?
Evet anadolu canim

Hayır baktırmadım dün sinir oldum doktoruma zaten insan beta hcg ister bi. Sadece vajinal muaeyene edip sen hastalanırsın demekte nedir yani… belki hamileyim yeni oluşuyo daha yani. Çünkü 2 gün önce sadece 1 kere leke geldi daha ondan sonra hiçbir şey gelmedi tertemizim resmen. Söyledim eşime artık test alıp gelcek yarın sabah gene yaparım ..
Dünde işin kötü tarafı doktorun gazına gelip adacayı ictim ve söktürücü masaj yaptım kendime cok kızıyorum suanda

Kızlar iki gün pik oldu artık bitmiş dimi şanslı günler yorum yapın

Eklentiler

• IMG_20210703_144556.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 36
Çatlamış yumurta
Ama bugünü de degerlendirin mümkünse
Bugün mü diyorsun iki gündür yorgunluk malum pazar sabahı diyordum akşama yine işler güçler o zaman kurulu saat gibi yoruyor böyle inan ki

Yumurta ve catlamada degerlendirmek lazim hatta çok zaman geçmeden çünkü yumurtanın ömrü az
Canım ne zaman çatladı ne kadar zaman var nasıl anliycam sırasıyla bu şekildeydi

Eklentiler

• IMG_20210701_221150.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20210702_143512.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20210703_144556.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 34
Bende medipole gidiyorum 160tl muayne ücreti verdim ama tahlıller vs gerçekten pahalı
Merhaba canım ben de medipolde doğum yapmak istiyorum ama doğum fiyatları hakkında bi bilgin var mı daha hiç muayeneye bile gitmedim ama merak ediyorum

Erkekler ve genelde toplum sorunları vs kadında gördükleri ve büyük çoğunluk ataerkil düşüncede olduğu için erkekler biraz geri planda kalabiliyorlar diye düşünüyorum. İlk başta benim eşimde istemedi ama ben de biraz ısrar edince. ilk denemeyi düşündüğümüzde birlikte gidip muayene olmuştuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…