Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar ben hala adet olmadım bekliyorum.
Gunaydin janna cnm ben dun gebelik testi alip yaptim yine emin olmak icin tekrar negatif cikinca aksam 11 gibi ebru ceylanin adet sokucu masajini yaptim gece sanciyla uyandim regl olmusum inan rahatladim resmen sende adacayi ya da kekik cayi yap kuzum bir de masaji dene gebe olmadigina emin ol yine

Hali canim beni eklermisin yeni bat 28 temmuz yas 39 deneme suresi de dis gebelik korunmasi suresinden sonra 3. Ay olacak bu topigin uguruna inaniyorum, enerjiniz cok guzel mutlaka her gun takip ediyorum hepinizi Allah hepimize saglikli hayirli bebisler nasip etsin insallah bu ay evlilik yildonumu ayim hadi bakalim ugurlu gelsin bana da insallah

Kuzum ben dün yaptım ebru hanımın adet söktürücü masajını. Adaçayıda içtim. Şuan karnım şişti ve ağrımaya basladı sanırım akşama gelir gibi benımde. Karnım böyle taş gibi şişip ağrımaya basladıgında genelde adet olurum

Kuzum lutfen uzme kendini. İsyan etmek yok var bir zamani inan bana. Ben 39 yasinda evlendim diye inan ne stresle cocuk deniyorum esim benden 5 yas kucuk bana hic bir konuda baski yapmadigi halde sanki ben bebek veremiyorum duygusuna kapiliyorum hava sicak birlikte olmak goreve donusmesin diyorum ama ister istemez bunaliyo insan evlenir evlenmez deli gibi ne vitaminler ne tahliller yani calistigim icin devlete gidemedim ozele harcadigim paralari anlatamam 4. Ayda hamile kaldim o da dis gebelik oldu. Sonra bekleme suresi asi oldum filan derken yine deniyorum 3 aydir ama asla umidimi kaybetmiyorum Allah nasip ettiyse el getirir yel getirir sel getirir nasip degilse el goturur yel goturur sel goturur. Motiveni hic kaybetme lutfen hepiniz benden daha gencsiniz piril piril anneler olacaksiniz sonra belki baska bir topicte yavrularimizi anlaticaz birbirimize

Benimde oyleydi hava degisiminden sanirim bu ay cok agri cektim ve catlamaya gore regl olduyoruz sanirim Azaleaa demisti. İnsallah hemencecik olursun rahatlarsin ve temmuz sonuna mujdeli haberler vermeni nasip etsin Allah im

Benim başladı kuzum adetim umutlar tam teşekküllü temmuza kaldı
Darısı basıma insallah baslarda günler cabuk geçer
Benimde oyleydi hava degisiminden sanirim bu ay cok agri cektim ve catlamaya gore regl olduyoruz sanirim Azaleaa demisti. İnsallah hemencecik olursun rahatlarsin ve temmuz sonuna mujdeli haberler vermeni nasip etsin Allah im
Benim ignenin 17.günü bugün sanırım igneden sonra tahmin ettigimiz gibi 36 saatte catlamamış eğer çatladıktan 14 gün sonra adet oluyorsak tabi

Inslalah canım akşam ekleyecegim=)

Eğer bugün yarın olursam demek ki neden tutmadıgı belli olcak biz 21 haziran haftası ilişki yaşamadık 26 sında yaşamıştık. Çatlama 17si diye söylenince 17-18-19 haziran birlikte olduk

Tamam canim insallah bebektir haber verirsin=)
Hiç sanmıyorum 3 gün önce yaptığım predictor bile hamile yapamadı beni geçen ay kimyasalda bu zamanda gebelik belirtilerim fazlasıyla vardı kimyasal sonrası mens döngünün bozulduğunu düşünüyorum

Var mı bir gelişme canım ben de hiç bir belirti yok. Sanırım bu ay yine bana hüsran inşallah senin güzel haberini alırız
Göğüslerim dolgun ama adet öncesindeki gibi patlıcak derecede acı veya hassaslık yok uydurmuyosam bugün yine akıntım geldi uzayan bu sefer biraz sarımsı hala aynı değişen bişey yok bat a son 6 gün

Kimyasal sonrası 6 gün gecikmeli geldi benim canım bozuluyor kesinlikle

Kızlar bir şey soracağım peki sgklı olunca özel hastanelerde bir indirim oluyor mu ? Muayenede testlerde falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…