Hehe aynen öyle hastanedeyim Ben de bakınca bi garip oluyorum bakmicam diyorum yine arada bakiyor insan=)Meslektaş
Bu sabah nöbetten çıkacam mens için de tek bir belirti yok gözüm kardiyak cihazına kayıp durdu bakıp bakıp geri kafamı çevirdim hayır hayır hayırHehe aynen öyle hastanedeyim Ben de bakınca bi garip oluyorum bakmicam diyorum yine arada bakiyor insan=)
Ayy mens te hep nöbeti buluyor bel ağrısıyla savasirkene=/Bu sabah nöbetten çıkacam mens için de tek bir belirti yok gözüm kardiyak cihazına kayıp durdu bakıp bakıp geri kafamı çevirdim hayır hayır hayır
Ya mens ya en doğurgan gün hiç şaşmazAyy mens te hep nöbeti buluyor bel ağrısıyla savasirkene=/
Bu ay bilmiyorum ne olcak kafayı yicem yakında. son 6 gün bakalım ne çıkcakYa benim de göğüslerim çok fena şişti, ağrılıydı ama ağrı geçti. Şişlikte iniyor gibi. Ama akıntı makıntı hiç yok bende. Artık hayırlısı
Ne kadar olmus? Ben medicana veya kent düsünüyorum dogum icin.Canım oluyor diye biliyorum soruyorlar randevu alırken ama en kötü hastane bile kadın doğum fiyatları uçmuş yani
Ben aradım medicanayi geçen gün 350 dediler . Kent hiç bakmadım ben Anadolu yakasindayimNe kadar olmus? Ben medicana veya kent düsünüyorum dogum icin.
350 muayene yi mi dediler kuzum ben izmirdeyim de burda medicana ve kent var ikiside güzel diye biliyorumBen aradım medicanayi geçen gün 350 dediler . Kent hiç bakmadım ben Anadolu yakasindayim
Ben İstanbul anadolu yakasindayim . Yani bana takip ve tadavi edecek güzel bir doktor bulsam o parayı veririm ama daha bulamadım ama yine de çokNe kadar olmus? Ben medicana veya kent düsünüyorum dogum icin.
Sadece muayene yaa350 muayene yi mi dediler kuzum ben izmirdeyim de burda medicana ve kent var ikiside güzel diye biliyorum
Sgk anlaşmalı hastanelerde bazı muayenelerde indirim oluyor ama hastaneden hastaneye değişiyor. Bir arayıp sor canım düşündüğün hastaneleriKızlar bir şey soracağım peki sgklı olunca özel hastanelerde bir indirim oluyor mu ? Muayenede testlerde falan?
Keşke canım ama seninki daha kısa olur inşallahTüh ya keşke böyle olmasa
Anladım canım geçenlerde böyle bişey yazmıştın da son kararını kaçırmışım o yüzden sordumDenedim negatif kuzum 2 gün önce
hayır kuzum düsünmüyorum suanlık daha cok yeniyiz bence gerek yok böyle şeylere.
Tamamdr canım hayırlısı olsun=/Hali tatile gelmistik bu gun oteke girer girmez adet oldugumu farkettim erkenden elendim anlayacagin ben agustosa transfer
Ben sana dedin 36 saat çok geç doktor niye öyle dedi şaşırdım ben anlam veremedim hadi bakalım adet saatini aklında tut 14 gün önce o saatte ovulasyonun catlamami göstermişti yumurtlama mı bizide bilgilendir canım eğer catlamaysa geçmiş olsun kaçırmışsın demektirEğer bugün yarın olursam demek ki neden tutmadıgı belli olcak biz 21 haziran haftası ilişki yaşamadık 26 sında yaşamıştık. Çatlama 17si diye söylenince 17-18-19 haziran birlikte olduk
Hayırdır inşallah pıhtı atıyormusun adetken?Ağrılar devamke hiç ağrım olmazdı reglden önce 2 aydır ağrıyor anlamadimki=/
1 inde pik olmuş 2 sinde çatlamış iki günü de değerlendirmeniz gerekiyorduCanım ne zaman çatladı ne kadar zaman var nasıl anliycam sırasıyla bu şekildeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?