Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hehe aynen öyle hastanedeyim Ben de bakınca bi garip oluyorum bakmicam diyorum yine arada bakiyor insan=)
Bu sabah nöbetten çıkacam mens için de tek bir belirti yok gözüm kardiyak cihazına kayıp durdu bakıp bakıp geri kafamı çevirdim hayır hayır hayır

Bu sabah nöbetten çıkacam mens için de tek bir belirti yok gözüm kardiyak cihazına kayıp durdu bakıp bakıp geri kafamı çevirdim hayır hayır hayır
Ayy mens te hep nöbeti buluyor bel ağrısıyla savasirkene=/

Ya benim de göğüslerim çok fena şişti, ağrılıydı ama ağrı geçti. Şişlikte iniyor gibi. Ama akıntı makıntı hiç yok bende. Artık hayırlısı
Bu ay bilmiyorum ne olcak kafayı yicem yakında. son 6 gün bakalım ne çıkcak Diğer aylarda kendi kendime midem bulanıp kustuğumu bile bildiğimden şaşırmıyorum

Kızlar bir şey soracağım peki sgklı olunca özel hastanelerde bir indirim oluyor mu ? Muayenede testlerde falan?
Sgk anlaşmalı hastanelerde bazı muayenelerde indirim oluyor ama hastaneden hastaneye değişiyor. Bir arayıp sor canım düşündüğün hastaneleri

Hali tatile gelmistik bu gun oteke girer girmez adet oldugumu farkettim erkenden elendim anlayacagin ben agustosa transfer

Eğer bugün yarın olursam demek ki neden tutmadıgı belli olcak biz 21 haziran haftası ilişki yaşamadık 26 sında yaşamıştık. Çatlama 17si diye söylenince 17-18-19 haziran birlikte olduk
Ben sana dedin 36 saat çok geç doktor niye öyle dedi şaşırdım ben anlam veremedim hadi bakalım adet saatini aklında tut 14 gün önce o saatte ovulasyonun catlamami göstermişti yumurtlama mı bizide bilgilendir canım eğer catlamaysa geçmiş olsun kaçırmışsın demektir

Ağrılar devamke hiç ağrım olmazdı reglden önce 2 aydır ağrıyor anlamadimki=/

Catlamanin 13.gunundeyim gecen ay 15.gununde oldu regl ondan pazartesi olur diye düşünüyorum bakalım ne olacak her yerim ağrıyor bel karin agrisi ishal her sey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…