Zaten üst üste en fazla iki gün değerlendirilebiliyor,fazlası zorunluluk gibi artık …Ben ağustosta tüp deneyeceğim artık 2. Çocuk için yaşım ileri benim bakalım doktorumla da konuştum daha fazla beklemeyelim dedi o da ..Hayırlısı olsun sizin için de inşallah olumlu olur bu ayİki günüde değerlendirdim bakalım bugün yarın da gerekir mi bilmiyorum işe git gel yorgunum şimdi eve geldim temizlik yapacak halim yok yarında temizlik pazartesi işe rutin sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
6.ay canım ama bence regl kokusu is comingBat tarihi ne zaman hamileysen de o belirtiler olabiliyor diye biliyorum kaç aydır deniyorsun
Hmm bir ultrasyon baktirim haftaiciAğrılı ya adetin kist mı yaptı acaba diye benimde ağrı olmuyo ama pıhtı oluyo bazen
Benim birkaç ay sonra 39 olucak yaşım ve ilk kez anne olucam nasipse tabiki sizin yaş kaçZaten üst üste en fazla iki gün değerlendirilebiliyor,fazlası zorunluluk gibi artık …Ben ağustosta tüp deneyeceğim artık 2. Çocuk için yaşım ileri benim bakalım doktorumla da konuştum daha fazla beklemeyelim dedi o da ..Hayırlısı olsun sizin için de inşallah olumlu olur bu ay
Öyle deme ya belki gelir bu ay regl olur gibi hissettim hamileyim diyen çok senin yaşın küçüktü bildiğim şansın var stres yapma6.ay canım ama bence regl kokusu is coming
Canım ilk defa mi gideceksin .ben geçen gün Zeynep Kamil devlet hastanesi gittim Dr çok ilgilendi açıkçası bu kadarını beklemiyordum korka korka gittim adına bakım o kadına bir bak istersenDevlet Hastanesi'ne giden var mı ben hiç istemiyorum ama bilemiyorum özel mi devlet mi dersem muayene ve ilerleyen süreçte suan merak benimkisi
Olur canim en azından bu ayda hamile kalamazsam şu hamilelik öncesi testleri yaptırırim nasıl muayene ediyor memnun kaldin miCanım ilk defa mi gideceksin .ben geçen gün Zeynep Kamil devlet hastanesi gittim Dr çok ilgilendi açıkçası bu kadarını beklemiyordum korka korka gittim adına bakım o kadına bir bak istersen
Bende miyom vardı ondan Gitmiştim .
En azından tahlil ve muayene yapar bilemiyorum ama ben memnun kaldım
Yok kiz nerem küçük 31 yaşım =(Öyle deme ya belki gelir bu ay regl olur gibi hissettim hamileyim diyen çok senin yaşın küçüktü bildiğim şansın var stres yapma
Reyyan Gökçen İşcanOlur canim en azından bu ayda hamile kalamazsam şu hamilelik öncesi testleri yaptırırim nasıl muayene ediyor memnun kaldin mi
Siz hamile misiniz ilk bebek mi devlete mi sürekli gireceksiniz yoksa
E sen napicaksin hangi doktora devam ediceksin inşallah tez vakitte hamile kalırsınReyyan Gökçen İşcan
Devlet hastanesi yumurtlama takip falan yapmıyor ben hsg hormon vs hesap yaptırdım
Sorun çıkmadı özel e gitiim işte takip için miyom var dedi ameliyat dedi
Bende bu kadını buldum miyom kist falan uzmanlık alaniymis bana gerek yok dedi miyom var ama hamilelik için engel değil dedi amh yapicakti ben yaptırdığım için yapmadı .ama ilgili yaşını söyle amh testi yapsın hormon falan işte .
Yani benim özel de gittiğim Dr a göre bin kat daha ilgili
Canım sabahtan gidince hepsini yapabiliyor mu sonuçlar sonra sanırımReyyan Gökçen İşcan
Devlet hastanesi yumurtlama takip falan yapmıyor ben hsg hormon vs hesap yaptırdım
Sorun çıkmadı özel e gitiim işte takip için miyom var dedi ameliyat dedi
Bende bu kadını buldum miyom kist falan uzmanlık alaniymis bana gerek yok dedi miyom var ama hamilelik için engel değil dedi amh yapicakti ben yaptırdığım için yapmadı .ama ilgili yaşını söyle amh testi yapsın hormon falan işte .
Yani benim özel de gittiğim Dr a göre bin kat daha ilgili
Valla özel e gidicem ama şuan biraz erteledim .üç ay falan deniycem amh düşük benim birin altında çıktı 1.1 altına tüp bebek öneriyor lar.E sen napicaksin hangi doktora devam ediceksin inşallah tez vakitte hamile kalırsın
Randevu al internetten. hormon sonuçları int bakıyorsunCanım sabahtan gidince hepsini yapabiliyor mu sonuçlar sonra sanırım
Yok suan icin düsündügümü yazmadım hiç canım belki ilerki zamanda demistimAnladım canım geçenlerde böyle bişey yazmıştın da son kararını kaçırmışım o yüzden sordum
Allah buyuk insallah sagliklica bir bebemiz olur aminÖyle deme şükür et canim 35 öncesi yaş verimli diyorlar 37 e kadar sonrası sıkıntı diye okuyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?