Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim yumurtlamadan 3 gün sonra başlayan cumadan beri yani 4 gündür çektiğim bacak agrısı adet olacakmışım gibi agrılarım var bat a suan 9 gün var daha önce de yazdım bir arkadaş yumurtlama agrısıdır demişti bekledim geçmiyor sızı var kasıklarım da ve bacaklarıma vuruyor hamile olan arkadaşlar böyle bişey yaşadınız mı ?

Yumurtlama görsem bile geç görüyorumdur muhtemelen cünkü regl döngüm 40 günü aşıyordu normslde kuzum.

yaşadım canım en son ağrı dizime kadar inmişti tek tarafta ama ikisi aynı anda değil de ay hadii inşş sende de vardır bir şeylerr

yaşadım canım en son ağrı dizime kadar inmişti tek tarafta ama ikisi aynı anda değil de ay hadii inşş sende de vardır bir şeylerr
Kuzum valla 4 yaşında bir kızım var tam hatırlayamıyorum ama bende ozaman bacak agrısı çok yaşamıştım annem hamilesindir olur dize vurur demişti acaba ben mi yanlış hatırlıyorum diyorum çünkü 3 ay önce kimyasal geçirdim böyle olmadım döngüm düzenlidir asla ay ortası adet olmam ama agrısı var

Çok heyecanlıyım.. bu sabah test yaptım anında çift çizgi belirdi. Bu ay yumurtlamayı görmüştüm çatlamadan 2 gün sonra ilişki olabildi. Fırsatımız olmamıştı. Geç kaldık diye düşündüm. 13 Mayısta son şüpheli ilişki olmuştu. Ondan sonra yurtdışına gittim dün geldm. Ordayken yorgunluk uyku hali sıcak basmalar çok vardı ama ihtimal vermemiştim hiç. 3 kez de rüyamda gördüm.bbu sabah yine gördüm kalktım hemen test yaptım çift..
Napsam bilemedim hastaneye gittik hemen ama doluydu randevu alamadım. 3 haftalıkken ultrasonda görünüyor mu? Muayene ederken alttan mı üstten mi bakıyor, bilgisi olan var mı?

Ultrasonda görünmeyebilir suan canım önce kanda beta bakarlar değerin yüksekliğine göre 1500 -3000 arası olunca görünüyor ancak diyor benim doktorum

Benimde bat 11 Temmuz kasık ağrısı bende de var canım eğer dayanamıyosan bi kan testi ver ben geçen gece gidip verdim 8 gün kala beta 1,20 çıktı umutluyum inşallah hamileyimdir . İnşallah sende öylesindir

Ultrasonda görünmeyebilir suan canım önce kanda beta bakarlar değerin yüksekliğine göre 1500 -3000 arası olunca görünüyor ancak diyor benim doktorum
Yaa öyle miymiş, teşekkür ederim Sağlık ocağı sabah erkenden alıyor dimi kan? Bu saatte gitsem veremem?

9 gün var bat a erken olur diye düşünüyorum 3 ay önce çok yıprandım adet tarihim geçtiği halde beta m düşük çıkıyordu 2 hafta boyunca kan verdim sürekli kollarım da kan alacak yer bulamıyorlardı artık o yüzden de korkuyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…