Ya sanki peçeteye 1 damla geldi gelecek gibi aman bilmiomki ağrım var ama adet agrisinedir durumunHali cim var mı gelen giden. Belirtii falann
Hayırlı Olsun gözünüzaydın9 hazirabn yaş 31 1 yıldır
Beni de ekler misin testim pozitif çıktı cnm
Canim beklenen adet tarihini yazıyoruz geçmişi değil9 hazirabn yaş 31 1 yıldır
Beni de ekler misin testim pozitif çıktı cnm
İnşallah yerleşme kanamasıdırYa sanki peçeteye 1 damla geldi gelecek gibi aman bilmiomki ağrım var ama adet agrisi
Ayyy İnşaAllah öyledir canım.ama yinede hakkında hayırlısı olsunİnşallah yerleşme kanamasıdır
Biz de hem heyecan hem meraktan ekrandan ayrılamıyoruz resmenAyyy İnşaAllah öyledir canım.ama yinede hakkında hayırlısı olsun
Pozitif çıkmış kız... Artık beklenen kırmızılar beklenmiyorCanim beklenen adet tarihini yazıyoruz geçmişi değil
Darısı bizlere İnşallahPozitif çıkmış kız... Artık beklenen kırmızılar beklenmiyor
Canım amh kaç çıktı senin benim 2018 de 0.96 çıkmıştıÖyle malesef kuzum benimde 2 seneyi geçiyor yeni öğrendim amh dusuklugu varmış rapor çıkartıp tüp düşünüyorum.rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Yumurtlama görsem bile geç görüyorumdur muhtemelen cünkü regl döngüm 40 günü aşıyordu normslde kuzum.Acaba bu ay regliyken yumurtlama masajı yapıp, normal mi denesen? Normalde yumurtlama görüyor muydun? Ben sadece bu ay yumurtlama gördüm biliyorsun sadece regliyken 2-3 gün birkaç defa masaj yaptım. Ben aslında klomenle denemek istiyordum ama eşim normal yoldan bir şans verelim kendimize dedi.
yaşadım canım en son ağrı dizime kadar inmişti tek tarafta ama ikisi aynı anda değil deKızlar benim yumurtlamadan 3 gün sonra başlayan cumadan beri yani 4 gündür çektiğim bacak agrısı adet olacakmışım gibi agrılarım var bat a suan 9 gün var daha önce de yazdım bir arkadaş yumurtlama agrısıdır demişti bekledim geçmiyor sızı var kasıklarım da ve bacaklarıma vuruyor hamile olan arkadaşlar böyle bişey yaşadınız mı ?
bu ay da ovulasyon testlerini dene be kuzuuYumurtlama görsem bile geç görüyorumdur muhtemelen cünkü regl döngüm 40 günü aşıyordu normslde kuzum.
Kuzum valla 4 yaşında bir kızım var tam hatırlayamıyorum ama bende ozaman bacak agrısı çok yaşamıştım annem hamilesindir olur dize vurur demişti acaba ben mi yanlış hatırlıyorum diyorum çünkü 3 ay önce kimyasal geçirdim böyle olmadım döngüm düzenlidir asla ay ortası adet olmam ama agrısı varyaşadım canım en son ağrı dizime kadar inmişti tek tarafta ama ikisi aynı anda değil deay hadii inşş sende de vardır bir şeylerr
He dogru beynim yandiPozitif çıkmış kız... Artık beklenen kırmızılar beklenmiyor
Ultrasonda görünmeyebilir suan canım önce kanda beta bakarlar değerin yüksekliğine göre 1500 -3000 arası olunca görünüyor ancak diyor benim doktorumÇok heyecanlıyım.. bu sabah test yaptım anında çift çizgi belirdi. Bu ay yumurtlamayı görmüştüm çatlamadan 2 gün sonra ilişki olabildi. Fırsatımız olmamıştı. Geç kaldık diye düşündüm. 13 Mayısta son şüpheli ilişki olmuştu. Ondan sonra yurtdışına gittim dün geldm. Ordayken yorgunluk uyku hali sıcak basmalar çok vardı ama ihtimal vermemiştim hiç. 3 kez de rüyamda gördüm.bbu sabah yine gördüm kalktım hemen test yaptım çift..
Napsam bilemedim hastaneye gittik hemen ama doluydu randevu alamadım. 3 haftalıkken ultrasonda görünüyor mu? Muayene ederken alttan mı üstten mi bakıyor, bilgisi olan var mı?
Benimde bat 11 Temmuz kasık ağrısı bende de var canım eğer dayanamıyosan bi kan testi ver ben geçen gece gidip verdim 8 gün kala beta 1,20 çıktı umutluyum inşallah hamileyimdir . İnşallah sende öylesindirKızlar benim yumurtlamadan 3 gün sonra başlayan cumadan beri yani 4 gündür çektiğim bacak agrısı adet olacakmışım gibi agrılarım var bat a suan 9 gün var daha önce de yazdım bir arkadaş yumurtlama agrısıdır demişti bekledim geçmiyor sızı var kasıklarım da ve bacaklarıma vuruyor hamile olan arkadaşlar böyle bişey yaşadınız mı ?
Yaa öyle miymiş, teşekkür ederimUltrasonda görünmeyebilir suan canım önce kanda beta bakarlar değerin yüksekliğine göre 1500 -3000 arası olunca görünüyor ancak diyor benim doktorum
9 gün var bat a erken olur diye düşünüyorum 3 ay önce çok yıprandım adet tarihim geçtiği halde beta m düşük çıkıyordu 2 hafta boyunca kan verdim sürekli kollarım da kan alacak yer bulamıyorlardı artık o yüzden de korkuyorum aslındaBenimde bat 11 Temmuz kasık ağrısı bende de var canım eğer dayanamıyosan bi kan testi ver ben geçen gece gidip verdim 8 gün kala beta 1,20 çıktı umutluyum inşallah hamileyimdir . İnşallah sende öylesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?