- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Dosya da ekleyeyimBu işin ordinaryusları vardı burda hemen müdahale etsinler duruma
Aynen aslında bu ilacın adı. Tecavüz hapı. Doğru bilgilenelim diye yazayım dedim. İstenmeyen ve tecavüze uğrayan ailesinden habersiz kaçan ve birlikte olan kızlar için aslında… ama gelin görünki keyfi kullanıma döndü. Nöbet geceleri en çok satanlar listesi 1- ertesi gün hapı 2- gebelik testiTabi ki öyle. Gebeliği engelleyen bir şey bu hap ama korunma yöntemi değil. Hamileliğe engel oluyor ama vücuda aşırı hormon yüklüyor.
14 haziran yaş 34 2 yıl.Ekledim canim
Hmmm beni acile gitmek için teşvik ediyorsunuz amaDosya da ekleyeyimMart ayında 3 gün gecikmeye rağmen 0 çıkıp şimdi 8 gün öncesi 1,20 umutlanıyorummm
Yaa hiç güleceğim yoktu kuzumHmmm beni acile gitmek için teşvik ediyorsunuz amaolmaz böyleeee
Ayyy 9 temmuz bat. Bakalım adet olursam en azından yumurtlamadan kaç gün sonra oluyorum onu çözcem olumlama yapmaya çalışıyorumdurYaa hiç güleceğim yoktu kuzumkaç gün kaldı beta ya
İnşallah olmazsın bitanemAyyy 9 temmuz bat. Bakalım adet olursam en azından yumurtlamadan kaç gün sonra oluyorum onu çözcem olumlama yapmaya çalışıyorumdur
Doğru dedin canım erkekler prezervatif istemiyor genelde ama.bende eşimle konuştum hormonlarımı alt üst eden hapları kullanmak istemediğimi söyledim v 5 ay kendisi prezervatifle korundu burda eşlere yük düşüyor ama hayat bazen eşler arası fedakarlık demek....Bence de. Ben eczacıyım. Kadınlar resmen gelecekleri ile oynuyorlar. Ertesi gün hapı hormon tavan yapıp rahim duvarının dökülmesini sağlıyor. Bu seferde vücut rahim duvarı üreten mekanizmalarda dengesizlik yaşıyor. Bu şekilde hamile kalıp çocuğunu düşürenler var. Hormonların dengesizleltiği için libidon azalıyor ruh halin bozuluyor. Kilo dengen değişiyor. Erkek kendi rahatına barken kadının bu kadar vücuduna müdahale etmesi gerçekten yanlış. Prezervatif erkek içinde rahat kadın içinde. Ben doğum kontrol hapı kullandım ama eşime baştan olacakları söyledim. Ve dayanamadı. Evlendiğimiz ilk ay bırakmamı söyledi. Hatta bendeki değişimi görüp kendisinde araştırmış. Parasal olarak aynı para ya prezervatif ya da ilaca vereceğiz . Zevk için de değer mi tartışır dedi. Senin sağlığınla bu kadar oynadığımı farketmedim dedi. Ve özür diledi. Bence bu konuşmayo sizde yapın. Ki kanser ile de ilişkili doktorlar hayır dese de ilişkili kanıtlar ortada…
Aynen canım kaset. Gebelik varsa inan kaset testte de silikte olsa cıkıyor.Zaten en iyisi kaset test, sen çok yaptın. Kaset di mi net sonuç veren?
İşte patlarsa falan hani kaza olursa alıyorlar genelde :)Anladım canim hap yerine o an prezervatif daha uygun bir seçenek değil mi
1 kez kullandım ertesi gün hapını iğrenç bir şey resmen adetimi geciktirdi bi şeyler yaptı delirmek üzereydim dengeyi aşırı bozuyor aşırıı. Çok doğru bilgilendirmeBence de. Ben eczacıyım. Kadınlar resmen gelecekleri ile oynuyorlar. Ertesi gün hapı hormon tavan yapıp rahim duvarının dökülmesini sağlıyor. Bu seferde vücut rahim duvarı üreten mekanizmalarda dengesizlik yaşıyor. Bu şekilde hamile kalıp çocuğunu düşürenler var. Hormonların dengesizleltiği için libidon azalıyor ruh halin bozuluyor. Kilo dengen değişiyor. Erkek kendi rahatına barken kadının bu kadar vücuduna müdahale etmesi gerçekten yanlış. Prezervatif erkek içinde rahat kadın içinde. Ben doğum kontrol hapı kullandım ama eşime baştan olacakları söyledim. Ve dayanamadı. Evlendiğimiz ilk ay bırakmamı söyledi. Hatta bendeki değişimi görüp kendisinde araştırmış. Parasal olarak aynı para ya prezervatif ya da ilaca vereceğiz . Zevk için de değer mi tartışır dedi. Senin sağlığınla bu kadar oynadığımı farketmedim dedi. Ve özür diledi. Bence bu konuşmayo sizde yapın. Ki kanser ile de ilişkili doktorlar hayır dese de ilişkili kanıtlar ortada…
Bizimde ağustosta 1 yıl olucak. Siz en başından beri hiç korunmadiniz mı canım?Evet kuzum 8 yıldır birlikteyiz eşimle fakat anca evlendik 18 temmuzda 1 yıl olacak. 4. ayda dış gebelik yaşadım korunma süresi bitti tekrar deniyorum. Gebe kalmak çok kıymetli elbette ama sağlıklı ilerlemesi de çok önemli Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize kuzum bakalım eylüle kadar doğal yoldan olmazsa rahim filmi ve sonrası artık ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız.
Benden ahahahha bende forumda araştırırken önceki senelerde gördüm yapmıslarBunu nereden öğrendin..
Bende diyorum kanlı idrar nedir
Hani neredeler yahuuu dosya bile ekledimmmBu işin ordinaryusları vardı burda hemen müdahale etsinler duruma
O da doğru valla haklısınValla görüyorum televizyonda uyuşturucu bağımlılarının çocuğu oluyor. 300 kg kadının çocuğu oluyorolacağı varsa oluyor. Çok karıştırmadan birkaç ay denemek lazım. Sonra da olmuyorsa doktora gidip daha detayli kontrole girmek ve sebebini bulmak gerekiyor bence. Tabi bu deneme işi 35 yaş üstü için 1 sene, daha gençler için daha uzun süreler olmalı. Arkadaslarıma anket yaptım. Çoğunun 6-9 ay içinde bebeği olmuş. Bazen ufak tefek sorunlar olsa bile tutuyor, bazen hiç sorun yokken hemencik tutmuyor. Tedavi işi daha stresli olduğu için o yola hemen girmemek gerek diye düsünüyorum.
Ben silik görüyorum kan verip 2-4 güne takibini yapınGünaydın kizlar sabah koşa koşa resmen eczaneye gittim test aldım sanki yine silik gibi off bilemiuorim acaba varmiki gebelik 5 dk içinde olustu
Acilde kan verebilirsiniz 2-2.5 saat civarına çıkarHemen sağlık ocağına gittim birkaç gün daha bekleyelim dedi tamam dedim bende normalde adet günüm bugün
Yok kuzum sıfır korunma:)) aralıkta dış gebelik olunca betanın düşmesi şubatı buldu mayısa kadar korunma verdi doktor ama sana doğum kontrol hapı yazmıyorum eşin korunacak dedi valla bir süre eşimi filan gözüm görmedi zaten sanki dokunsa yine aynı şeyleri yaşayacak gibi hissettim. Psikolojim yeni toparlandı mayıs haziran denedik olmadı darısı bu aya inşallah:)Bizimde ağustosta 1 yıl olucak. Siz en başından beri hiç korunmadiniz mı canım?
Aynen benimde 1er gün arayla 11er damla kahverengi kan geldi ama pıhtı şeklinde değildi bazıları pıhtı şeklinde olur yazmış. Test yapmıyorum şimdilik en azından adet günüm gelsin zaten 3 gün kaldı dayanabilirsem durucam negatif görmek sıkıyor zaten emin olamıyorum :) bir de bu zamanlarda ilişkiden sonra kasık ve bel ağrım başladı bebek varsa ondan olabilir mi acabaRegli günume 2 gun kala bende yaşadım onu kahverengiydi regl basliycak sandım 2 gün oyle devam etti bi kac damla arada geliyodu yerleşme kanamasiymis olabilir sizinkide
Erken olur 16sından once yaptirma testKızlar birşey sorucam hamilelik öncesi testleri yaptırmaya giderken regl döneminde mi olmak gerekir regl 19 temmuz bu perşembe gitsem mi kararsız kaldım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?