Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu işin ordinaryusları vardı burda hemen müdahale etsinler duruma
Dosya da ekleyeyim Mart ayında 3 gün gecikmeye rağmen 0 çıkıp şimdi 8 gün öncesi 1,20 umutlanıyorummm

Eklentiler

• 960EDC1F-9E9E-4FBE-AE51-6E61E7707939.webp
    22 KB · Görüntüleme: 52
  • C2305F9D-0C8A-4A79-9F3B-E4A19CA69E9C.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 50
Tabi ki öyle. Gebeliği engelleyen bir şey bu hap ama korunma yöntemi değil. Hamileliğe engel oluyor ama vücuda aşırı hormon yüklüyor.
Aynen aslında bu ilacın adı. Tecavüz hapı. Doğru bilgilenelim diye yazayım dedim. İstenmeyen ve tecavüze uğrayan ailesinden habersiz kaçan ve birlikte olan kızlar için aslında… ama gelin görünki keyfi kullanıma döndü. Nöbet geceleri en çok satanlar listesi 1- ertesi gün hapı 2- gebelik testi

Doğru dedin canım erkekler prezervatif istemiyor genelde ama.bende eşimle konuştum hormonlarımı alt üst eden hapları kullanmak istemediğimi söyledim v 5 ay kendisi prezervatifle korundu burda eşlere yük düşüyor ama hayat bazen eşler arası fedakarlık demek....

Anladım canim hap yerine o an prezervatif daha uygun bir seçenek değil mi
İşte patlarsa falan hani kaza olursa alıyorlar genelde :)
1 kez kullandım ertesi gün hapını iğrenç bir şey resmen adetimi geciktirdi bi şeyler yaptı delirmek üzereydim dengeyi aşırı bozuyor aşırıı. Çok doğru bilgilendirme Doktorlar doğum kontrol hapı konusunda da çeşitli şeyler söylüyor kiminin gebeliğe etkisi olmaz, kimisi uzun kullanmak gebe kalma süresini uzatabilir vs diye. Ama çevrede kullanan herkesin hep hamile kalmakla ilgili problemleri oldu. Belki denk geldi bilemiyorum

Bizimde ağustosta 1 yıl olucak. Siz en başından beri hiç korunmadiniz mı canım?

O da doğru valla haklısın

Günaydın kizlar sabah koşa koşa resmen eczaneye gittim test aldım sanki yine silik gibi off bilemiuorim acaba varmiki gebelik 5 dk içinde olustu
Ben silik görüyorum kan verip 2-4 güne takibini yapın

Bizimde ağustosta 1 yıl olucak. Siz en başından beri hiç korunmadiniz mı canım?
Yok kuzum sıfır korunma:)) aralıkta dış gebelik olunca betanın düşmesi şubatı buldu mayısa kadar korunma verdi doktor ama sana doğum kontrol hapı yazmıyorum eşin korunacak dedi valla bir süre eşimi filan gözüm görmedi zaten sanki dokunsa yine aynı şeyleri yaşayacak gibi hissettim. Psikolojim yeni toparlandı mayıs haziran denedik olmadı darısı bu aya inşallah:)

Regli günume 2 gun kala bende yaşadım onu kahverengiydi regl basliycak sandım 2 gün oyle devam etti bi kac damla arada geliyodu yerleşme kanamasiymis olabilir sizinkide
Aynen benimde 1er gün arayla 11er damla kahverengi kan geldi ama pıhtı şeklinde değildi bazıları pıhtı şeklinde olur yazmış. Test yapmıyorum şimdilik en azından adet günüm gelsin zaten 3 gün kaldı dayanabilirsem durucam negatif görmek sıkıyor zaten emin olamıyorum :) bir de bu zamanlarda ilişkiden sonra kasık ve bel ağrım başladı bebek varsa ondan olabilir mi acaba

Kızlar birşey sorucam hamilelik öncesi testleri yaptırmaya giderken regl döneminde mi olmak gerekir regl 19 temmuz bu perşembe gitsem mi kararsız kaldım da
Erken olur 16sından once yaptirma test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…