Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14 haziran yaş 34 2 yıl
Benide ekle canım

En iyisi canım iyiki korunmamissiniz ben 5 ay korunmayı kayıp olarak sayıyorum şimdi bebek olmasa bile doktora 1 sene doldu derdim en azından... yani dış gebelik olmasıda 5 Ay sonra tutmuş sanırım.. ? Benimde 5 ay olucak 5 6 ayda anca tutuyor gebelik diyorum bende...Inşallah sağlığı bi gebelik elde edersin bu ay

Yok pihtılı deildi benimde peçeteye silince felan goruyodum o kadar azdı kahverengiydi, bide pembede olabiliyomuş. Canım regl belirtisi gibi cok bi farkı yok en belirgin fark kendimde kasığımda batmalar belimde ağrı bide rahimde doluluk hissettim bekleyebilirsen 2 gun sonra felan yap test varsa silikte olsa çikiyo zaten hayırlısı insallah

BAT 11 Temmuz 23 Yaş 1 ay

İnşallah her şey gönlünüzce olur Okuyorum yazılarınızı takip ediyorum sizi güzel haberlerinizi almayı bekliyoruzz

Kızlar sizce bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi denesem mi doktorum tercihi bana bıraktı

Bir arkadaşında 8 gün kala 2,30 çıkmıştı. Burada beraber tespit ettik erken gebeliğin, Aslında arkadaş mesajlarımızı okuyorsa size en doğru bilgiyi verecektir.
Yaa İnşallah Görür mesajımı . Geçtiğimiz mart ayında 3 gün mü 4 gün mü gecikti heveslenip sağlık ocağına koştum 0 çıktı . Geçen gece de çok aşırı kasık ağrısından gittim idrarda hafif kum çıktı. Beta da 1,20 adeti beklemem söylendi ama gelde bekle

Ozgurkus bu arkadaşın sonucu 2.30 çıkmış....

Ozgurkus bu arkadaşın sonucu 2.30 çıkmış....
Ben yine ekleyeyim dosyayı 8 gün kala değerim böyle çıktı şimdi adet günümü bekliyorum yani 11 Temmuz Allahım İnşallah bizlerede de nasip etsin Çok sağol kuzum sende yardımcı olduğun için

Eklentiler

• 38599FC3-05C4-4AB1-8959-A43C9E82F581.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar sizce bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi denesem mi doktorum tercihi bana bıraktı
Acaba bu ay regliyken yumurtlama masajı yapıp, normal mi denesen? Normalde yumurtlama görüyor muydun? Ben sadece bu ay yumurtlama gördüm biliyorsun sadece regliyken 2-3 gün birkaç defa masaj yaptım. Ben aslında klomenle denemek istiyordum ama eşim normal yoldan bir şans verelim kendimize dedi.

kivircikkuala ayy bilemedimki hiç başıma gelmedi ama bence yükselebilirrr
O arkadaş Ozgurkus muş buldum naptı acabaa ona göre bi yorum yapardıkk
Şu an gece vardiyasında çalışıyorum evdeyim sağ kasığımda hafif ağrım devam ediyor uyku hali ve yorgunluk hissim var umarım bunlar psikolojik değildir Ozgurkus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…