Öyle diyor arkadaşlar ben sağlıkocagından yaptırmadım hiç o yüzden bilmiyorumYaa öyle miymiş, teşekkür ederimSağlık ocağı sabah erkenden alıyor dimi kan? Bu saatte gitsem veremem?
Arkadaşta 5 haftalıkken değeri 800 lerde kese vardı ama gebelik mi görünmediğini söylemişti. 6. hafta gittiğinde kese dolu görünmüştü. Gene de doktora görünün isterseniz.Çok heyecanlıyım.. bu sabah test yaptım anında çift çizgi belirdi. Bu ay yumurtlamayı görmüştüm çatlamadan 2 gün sonra ilişki olabildi. Fırsatımız olmamıştı. Geç kaldık diye düşündüm. 13 Mayısta son şüpheli ilişki olmuştu. Ondan sonra yurtdışına gittim dün geldm. Ordayken yorgunluk uyku hali sıcak basmalar çok vardı ama ihtimal vermemiştim hiç. 3 kez de rüyamda gördüm.bbu sabah yine gördüm kalktım hemen test yaptım çift..
Napsam bilemedim hastaneye gittik hemen ama doluydu randevu alamadım. 3 haftalıkken ultrasonda görünüyor mu? Muayene ederken alttan mı üstten mi bakıyor, bilgisi olan var mı?
O zaman biraz daha sabret kuzum9 gün var bat a erken olur diye düşünüyorum 3 ay önce çok yıprandım adet tarihim geçtiği halde beta m düşük çıkıyordu 2 hafta boyunca kan verdim sürekli kollarım da kan alacak yer bulamıyorlardı artık o yüzden de korkuyorum aslında
Sizden korkulur valla...Benden ahahahha bende forumda araştırırken önceki senelerde gördüm yapmıslar
Aminnnnn insallah canım teşekkür ederimO zaman biraz daha sabret kuzumAllah büyük İnşallah hepimize önce sabır sonra sağlıklı evlatlar nasip etsin
Geldim geldimkivircikkuala ayy bilemedimki hiç başıma gelmedi ama bence yükselebilirrr
O arkadaşOzgurkus muş buldum naptı acabaa ona göre bi yorum yapardıkk
Biz de hem heyecan hem meraktan ekrandan ayrılamıyoruz resmen
Kan versen rahatlasanSimdi gelir ha heyecan yaptım ya ama ağrılarım var
Kuzum Mart ayında olanı sağlık ocağında vermiştim geçen gün ki 1,20 değerim özel de acilde çıktı aşırı kasık ağrısından dolayı gittim idrar da hafif kum çıktı dr gebelik için negatif demenin de erken olduğunu söyledi dikkatli davran bat gelmezse yine gelirsin dedi ama bende sabır yokGeldim geldimbir daha kan vermedim benim kız 2yasında bırakacak kimsem de olmayınca test yapıyorum giderek belirginlesiyo cok sukur bakalım bat gecince vereyim diyorum tekrar kanı. kivircikkuala arkadasım insallah yükselir aynı yerde mi kan verdin her hastanenın referans degeri farklı belirlenebılıyor.aynı yer olmasına ragmen 1.20 ise yükselebılır tabı 2gün sonra tekrar verebılırsın gönlünce olsun ins
Acaba işe giderken erken test mi alsam sabah yaparımaynen valla
Aynen dediğiniz gibi regl ağrısı gibiydi kasık bel ağrım falan ama geçiyor sonra uzun sürmüyor. Temizlik yaptım mutfak dolaplarını silerken biraz kasığıma ağrı girdi falan. Aynen beklicem canım zaten adetim 32de bir falan oluyor bazen 30 değişiyor yani en azından son adet tarihini beklerim :)Yok pihtılı deildi benimde peçeteye silince felan goruyodum o kadar azdı kahverengiydi, bide pembede olabiliyomuş. Canım regl belirtisi gibi cok bi farkı yok en belirgin fark kendimde kasığımda batmalar belimde ağrı bide rahimde doluluk hissettim bekleyebilirsen 2 gun sonra felan yap test varsa silikte olsa çikiyo zaten hayırlısı insallah
Bende erken gebelik testi alıp denesem mi :) illa sabah ki ilk idrar olmak zorunda mı bide değilse gideyim iş yerinde yapayım hemenGeldim geldimbir daha kan vermedim benim kız 2yasında bırakacak kimsem de olmayınca test yapıyorum giderek belirginlesiyo cok sukur bakalım bat gecince vereyim diyorum tekrar kanı. kivircikkuala arkadasım insallah yükselir aynı yerde mi kan verdin her hastanenın referans degeri farklı belirlenebılıyor.aynı yer olmasına ragmen 1.20 ise yükselebılır tabı 2gün sonra tekrar verebılırsın gönlünce olsun ins
Di mi=) herkes takip ediyor ya labta çalışıyorum yoksaKan versen rahatlasan
1 saat sonra gidicem hastaneye, randevu alıcam bakalım inşallah bugüne herhangi bir sonuca varabilirimArkadaşta 5 haftalıkken değeri 800 lerde kese vardı ama gebelik mi görünmediğini söylemişti. 6. hafta gittiğinde kese dolu görünmüştü. Gene de doktora görünün isterseniz.
Bence sen erken gebelik testi yap bakalımKuzum Mart ayında olanı sağlık ocağında vermiştim geçen gün ki 1,20 değerim özel de acilde çıktı aşırı kasık ağrısından dolayı gittim idrar da hafif kum çıktı dr gebelik için negatif demenin de erken olduğunu söyledi dikkatli davran bat gelmezse yine gelirsin dedi ama bende sabır yok
Kuzu bence dene ya da ovu takibini kendin yap bilemedim bende şimdiKızlar sizce bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi denesem mi doktorum tercihi bana bıraktı
acaba değer düşük diye mi 0 yazıp geçtiler beta genelde hep bulunan bir hormon düşük değerde diye biliyorumYaa İnşallahGörür mesajımı . Geçtiğimiz mart ayında 3 gün mü 4 gün mü gecikti heveslenip sağlık ocağına koştum 0 çıktı . Geçen gece de çok aşırı kasık ağrısından gittim idrarda hafif kum çıktı. Beta da 1,20 adeti beklemem söylendi ama gelde bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?