Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba ben sessiz takipcilerdenim 6. Ayim bu gebelik denememde ilk kez boyle bi pik gordum gozlerime inanamadim hic boyle koyu gormemistim dualarinizi istiyorum insaAllah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini boş birakmasin bugunu ve yarini degerlendiricem insaAllah

Arkadaşta 5 haftalıkken değeri 800 lerde kese vardı ama gebelik mi görünmediğini söylemişti. 6. hafta gittiğinde kese dolu görünmüştü. Gene de doktora görünün isterseniz.

Hali cim benim dünkü lekelenmeden sonra ne sancı ne de akıntı hiç olmadı Perşembe hunu predictor le erken gebelik testi yapmıştım gölge bile yoktu ben son umut yarın sabah tekrar test deneyeceğim ya bu yerleşme kanaması nasıl oluyor

O zaman biraz daha sabret kuzum Allah büyük İnşallah hepimize önce sabır sonra sağlıklı evlatlar nasip etsin

Olacaksa olsun catlicam geçen yine 11.gun yumurtladim 12 de catladi 26.gun regl oldu sabah 11 gibi aynı bu ayda 11 de yumurtladim 12 de catladi regl olamadım

kivircikkuala ayy bilemedimki hiç başıma gelmedi ama bence yükselebilirrr
O arkadaş Ozgurkus muş buldum naptı acabaa ona göre bi yorum yapardıkk
Geldim geldim bir daha kan vermedim benim kız 2yasında bırakacak kimsem de olmayınca test yapıyorum giderek belirginlesiyo cok sukur bakalım bat gecince vereyim diyorum tekrar kanı. kivircikkuala arkadasım insallah yükselir aynı yerde mi kan verdin her hastanenın referans degeri farklı belirlenebılıyor.aynı yer olmasına ragmen 1.20 ise yükselebılır tabı 2gün sonra tekrar verebılırsın gönlünce olsun ins

Simdi gelir ha heyecan yaptım ya ama ağrılarım var

Kuzum Mart ayında olanı sağlık ocağında vermiştim geçen gün ki 1,20 değerim özel de acilde çıktı aşırı kasık ağrısından dolayı gittim idrar da hafif kum çıktı dr gebelik için negatif demenin de erken olduğunu söyledi dikkatli davran bat gelmezse yine gelirsin dedi ama bende sabır yok

Aynen dediğiniz gibi regl ağrısı gibiydi kasık bel ağrım falan ama geçiyor sonra uzun sürmüyor. Temizlik yaptım mutfak dolaplarını silerken biraz kasığıma ağrı girdi falan. Aynen beklicem canım zaten adetim 32de bir falan oluyor bazen 30 değişiyor yani en azından son adet tarihini beklerim :)

Bende erken gebelik testi alıp denesem mi :) illa sabah ki ilk idrar olmak zorunda mı bide değilse gideyim iş yerinde yapayım hemen

Arkadaşta 5 haftalıkken değeri 800 lerde kese vardı ama gebelik mi görünmediğini söylemişti. 6. hafta gittiğinde kese dolu görünmüştü. Gene de doktora görünün isterseniz.
1 saat sonra gidicem hastaneye, randevu alıcam bakalım inşallah bugüne herhangi bir sonuca varabilirim

Bence sen erken gebelik testi yap bakalım

Kızlar sizce bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi denesem mi doktorum tercihi bana bıraktı
Kuzu bence dene ya da ovu takibini kendin yap bilemedim bende şimdi
acaba değer düşük diye mi 0 yazıp geçtiler beta genelde hep bulunan bir hormon düşük değerde diye biliyorum Hali bizi aydınlatır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…