Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Katılıyorum ve bende erkeğin korunması taraftarıyım her zaman.

Kızlar sizce bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi denesem mi doktorum tercihi bana bıraktı
Canım kaç aydır deniyorsun? Benim daha 1 ay oldu ki bu 1 ayda büyük ihtimal bende çatlama olmadı, doktor bana çatlatma iğnesi vururz 3 ay olmazsa dedi.

evet :d veya küçük bişeye yoksa koca bardağa falan ne kadar kan damlatcaksın çamaşır suyu kapağı falan da oluur uğraşamam diyosan git predictorla biziiii
Predictor beni 4 gün önce gebe degil çıkardı

Z zahrada canım sen kan vermiş miydin yine merak ettim ?
ciicim dün verdim sabah kavga dövüş öğrendim 14 88 206 olduu bugün regl günüm bi doktora mail attım daha ne kadar kan vereyim diye yeni hobim bu oldu ama kaset test yapmaya devam ediyorumm bağımlılıktan

Son düzenleme:
ciicim dün verdim sabah kavga dövüş öğrendim 14 88 206 olduu bugün regl günüm bi doktora mail attım daha ne kadar kan vereyim diye yeni hobim bu oldu ama kaset test yapmaya devam ediyorumm
istanbul levent civarlarında oturanlar varsa predictorlarımı hediye edebilirim

ciicim dün verdim sabah kavga dövüş öğrendim 14 88 206 olduu bugün regl günüm bi doktora mail attım daha ne kadar kan vereyim diye yeni hobim bu oldu ama kaset test yapmaya devam ediyorumm
Canım sen adetine kaç günü kala yapmıştın test?

ilk 6 kala yaptım bişey görür gibi olduk sonra ilk çişle 5 kala predictorla net gördük ama 14tü değer daha yeni olmuştu yani bebek
Ben predictor bulamıyorum bizim buralarda bide değerim daha düşüktür çıkmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…