Katılıyorum ve bende erkeğin korunması taraftarıyım her zaman.Bence de. Ben eczacıyım. Kadınlar resmen gelecekleri ile oynuyorlar. Ertesi gün hapı hormon tavan yapıp rahim duvarının dökülmesini sağlıyor. Bu seferde vücut rahim duvarı üreten mekanizmalarda dengesizlik yaşıyor. Bu şekilde hamile kalıp çocuğunu düşürenler var. Hormonların dengesizleltiği için libidon azalıyor ruh halin bozuluyor. Kilo dengen değişiyor. Erkek kendi rahatına barken kadının bu kadar vücuduna müdahale etmesi gerçekten yanlış. Prezervatif erkek içinde rahat kadın içinde. Ben doğum kontrol hapı kullandım ama eşime baştan olacakları söyledim. Ve dayanamadı. Evlendiğimiz ilk ay bırakmamı söyledi. Hatta bendeki değişimi görüp kendisinde araştırmış. Parasal olarak aynı para ya prezervatif ya da ilaca vereceğiz . Zevk için de değer mi tartışır dedi. Senin sağlığınla bu kadar oynadığımı farketmedim dedi. Ve özür diledi. Bence bu konuşmayo sizde yapın. Ki kanser ile de ilişkili doktorlar hayır dese de ilişkili kanıtlar ortada…
evett deo kapağına yap 1 damla kan damlat karıştır kasete akıtKanla mi karistirayim
Deodorant kapağı mi anlamadımevett deo kapağına yap 1 damla kan damlat karıştır kasete akıt
evet :d veya küçük bişeye yoksa koca bardağa falan ne kadar kan damlatcaksınDeodorant kapağı mi anlamadım
Ne bilim yaa doktor öyle bir tepki verdi ki korkdum açıkçası 1 in altiysa hiç zaman kaybetmeden tüp bebek dedi direk.senin kaç yaş acaba.Benim 2 yıl oldu baktıralı daha da düşmüştür ben amh yi hiç takmadım kafama Allah 'ın takdiri herşey
Valla istersen al sabaha kadar birşey gelmezse yap canım. Bende sabah yapicam erken testi 1 saattir hafif mide bulantı var.Acaba işe giderken erken test mi alsam sabah yaparım
Birde ilk gebelik mi şu an.Benim 2 yıl oldu baktıralı daha da düşmüştür ben amh yi hiç takmadım kafama Allah 'ın takdiri herşey
Bende bulanma yada baş dönmesi olmadı hiç kuzum ben çarşamba kan testine gidicem ya en garantiValla istersen al sabaha kadar birşey gelmezse yap canım. Bende sabah yapicam erken testi 1 saattir hafif mide bulantı var.çok stresliyim coookkk
Canım kaç aydır deniyorsun? Benim daha 1 ay oldu ki bu 1 ayda büyük ihtimal bende çatlama olmadı, doktor bana çatlatma iğnesi vururz 3 ay olmazsa dedi.Kızlar sizce bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi denesem mi doktorum tercihi bana bıraktı
Predictor beni 4 gün önce gebe degil çıkardıevet :d veya küçük bişeye yoksa koca bardağa falan ne kadar kan damlatcaksınçamaşır suyu kapağı falan da oluur uğraşamam diyosan git predictorla biziiii
Ay o ne ola kikan lı ka set kan lı kaa seet isteriiz isteriiz
ciicim dün verdim sabah kavga dövüş öğrendim 14 88 206 olduu bugün regl günüm bi doktora mail attım daha ne kadar kan vereyim diye
istanbul levent civarlarında oturanlar varsa predictorlarımı hediye edebilirimciicim dün verdim sabah kavga dövüş öğrendim 14 88 206 olduu bugün regl günüm bi doktora mail attım daha ne kadar kan vereyim diyeyeni hobim bu oldu ama kaset test yapmaya devam ediyorumm
Canım sen adetine kaç günü kala yapmıştın test?ciicim dün verdim sabah kavga dövüş öğrendim 14 88 206 olduu bugün regl günüm bi doktora mail attım daha ne kadar kan vereyim diyeyeni hobim bu oldu ama kaset test yapmaya devam ediyorumm
Öyle iyi anlıyoruz kiYa bu test olayları öyle heyecanlandırıyor ki beni zamanım gelse de hemen yapsam şuraya atsam1.5 hafta sonra atıp durcam buralara
ilk 6 kala yaptım bişey görür gibi olduk sonra ilk çişle 5 kala predictorla net gördük ama 14tü değer daha yeni olmuştu yani bebekCanım sen adetine kaç günü kala yapmıştın test?
Ben predictor bulamıyorum bizim buralardailk 6 kala yaptım bişey görür gibi olduk sonra ilk çişle 5 kala predictorla net gördük ama 14tü değer daha yeni olmuştu yani bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?