Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ne yapıyorsunuz
Benim çatlamadan sonra ki 5.günüm tabi ki bir belirti yok ne zaman dolleniyor bu yumurta ya

Canım masajı ebru ceylan mı diyorsun? Bende izledim videosunu regl bittikten sonra başlyın diyordu. Bende şu an reglyim bende yapsam benimde yumurta oluyor ama büyüyüp çatlama aşamasına gelmiyor. Reglyken hangi masajı yapıyorsun

Kız başladın mı ayak dikmelere Ay iyice kısır döngüye döndük birimiz bitiriyor birimiz yeni başlıyor kafayı yicem artık bebeğimiz iki aylık 3 aylık serüvenine geçelim nolurr
o kan revan bekliyor bekledikçe gelmiyor gelmedikçe test yapmıyor ahhaha

ciicim dün verdim sabah kavga dövüş öğrendim 14 88 206 olduu bugün regl günüm bi doktora mail attım daha ne kadar kan vereyim diye yeni hobim bu oldu ama kaset test yapmaya devam ediyorumm bağımlılıktan
Allah rızası için benimde erken gebeliğe bir iki damla damlat seninkinden şu gözlerim çift çizgi görsün yokluğun gözü kör olsun

Evet canım yumurta tetikleyici ve adet söktürücü masaj olarak geceni sadece reglide 2 gün falan birkaç defa yaptım. Çok da yapmak istemedim. Bir zararı olur mu vs diye bir deniyim dedim. Bu ay 2 gün güzel pik gördüm. Regliden sonra yapmadım ben hamilelik ihtimali varsa sakın yapmayın diyorlar.

Ne bilim yaa doktor öyle bir tepki verdi ki korkdum açıkçası 1 in altiysa hiç zaman kaybetmeden tüp bebek dedi direk.senin kaç yaş acaba.
Canım yaşım 35 3 buçuk yıl önce bi düşük yaptım ilk yani benim dr um ozamn bana 3 aşılamadan sonra tüp bebek yaparız diyodu ben ilk aşılamadan sonra bıraktım

Canım yaşım 35 3 buçuk yıl önce bi düşük yaptım ilk yani benim dr um ozamn bana 3 aşılamadan sonra tüp bebek yaparız diyodu ben ilk aşılamadan sonra bıraktım
Bana aşılama falan hiç demediler, aşılama da tutmaz falan dedi 0.90 sa dedi.1 in altindayda direk tüp bebek yapiyorlarmis öyle söyledi.ben burda çok daha düşük değerlerle doğal yoldan kalanları okuyorum bu doktorlar neden böyle hiç anlamış değilim.

Canım sen naptın gittinmi Dr a bir konusacaktin

Canım sen naptın gittinmi Dr a bir konusacaktin
Yok kuzum gitmedim önümüzdeki ay zaten eşimin randevusu da bir daha ki adetle gideceğim vazgeçdim bu ay kafam rahat geçsin dedim.asi oldum bugün covid.

Bişey sorucam adet günü idrar testinde negatif görüp daha sonra hamile olan var mı duydunuzmu hiç merak ettim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…