Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı olsun inşallah yumurtan baya gelişmiş inşallah tutar canım stres yapma kafanda etkilemesin yumurtanı oluruna bırak bu ayda benimde böyle oldu inşallah tutunmustur bebislerimiz

Kızlar doktora gittim. Her şey normal görünüyor dedi. Yumurtalıkların temiz yumurtlama görünmüyor, rahim duvarın kalınlığı güzel dedi. Şuan tahlile gerek yok dedi, 6 ay tamamlar tamamlamaz gel hemen geç kalmadan tedaviye başlarız dedi. ee ovü testte yumurta yok diyor.. Bata kaldı 12 gün ortada yumurta yok.. Takip etmeyince kafam rahattı takip edince her şey arap saçı oldu...

Yumurtlama görsem bile geç görüyorumdur muhtemelen cünkü regl döngüm 40 günü aşıyordu normslde kuzum.
Canım senin yaşın küçük daha, kendine bir süre koyarak 3 ay falan normal deneyebilirsin aslında. O klomen falan bazılarında kist yapıyormuş ya herkes de degil ama annemde kanser gecmişi oldugu için ben biraz kist olayından tedirgin oluyorum. Yine de yaş nedeniyle onu denemek istedim. Ben köprüden önce son çıkışlardayım sen acele etme

Adetin kaçıncı günü gittin .Dr yumurta gördu ovu testindemi çıkmadı

Hadi hayırlısı olsun inşallah yumurtan baya gelişmiş inşallah tutar canım stres yapma kafanda etkilemesin yumurtanı oluruna bırak bu ayda benimde böyle oldu inşallah tutunmustur bebislerimiz
En son 3 gun once iliski olmustu canim ya yogunluktan olmadi bakalim bugunu yarini degerlendircem insaAllah Rabbim bizlere de nasip eder insaAllah

Kızlar ya Bat 12 temmuz. Erken test dayanamayıp yaptım, zaten umudum yokta, negatif tabiki olsa inceden bi çizgi filan hayalet bişiler çıkardı dımı? Çok mu acele ettim ya

Beta 5 bin civarı olunca karından ultrasonda görünüyor

evetttt anadolu benimdee tek şart son regl tarihin sigortadan sonra olcak hamileyken yaptırmamak yani fiyatı da uygunndu diğerlerine göree bi de bekleme şartı kalkınca miss
Evet ama bununda kötü yanı kendi özel doktorun varsa onu karşılamıyormuş.. e ben özel doktora gidiyordum Eğer 6 ay bekleyip allianz yaptırsaydım her şeyi karsılayacaktı.

Klomen çatlatma iğnesi vurulunca kist yapması cok nadir diye biliyorum kuzum

Bence de biraz enteresan olmuş ben amh yi ölçtürmeden 5 ay önce kendiliğinden hamile kalmıştım üzerlerinden 3 yıl geçti yine kendiliğinden oldu dr unu değiştirme gibi bi şansın yok mu

Bence de biraz enteresan olmuş ben amh yi ölçtürmeden 5 ay önce kendiliğinden hamile kalmıştım üzerlerinden 3 yıl geçti yine kendiliğinden oldu dr unu değiştirme gibi bi şansın yok mu
Bunu söyleyen doktor farklı hastanedeydi, şimdi başka hastaneye gidecegim zaten kuzum tüp bebek yapan bir hastaneye gidecegim bakalım onlar ne diyecekler, göreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…