Hadi hayırlısı olsun inşallah yumurtan baya gelişmiş inşallah tutar canım stres yapma kafanda etkilemesin yumurtanı oluruna bırak bu ayda benimde böyle oldu inşallah tutunmustur bebislerimizKizlar merhaba ben sessiz takipcilerdenim 6. Ayim bu gebelik denememde ilk kez boyle bi pik gordum gozlerime inanamadim hic boyle koyu gormemistim dualarinizi istiyorum insaAllah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini boş birakmasin bugunu ve yarini degerlendiricem insaAllah
Eki Görüntüle 2882779
Canım senin yaşın küçük daha, kendine bir süre koyarak 3 ay falan normal deneyebilirsin aslında. O klomen falan bazılarında kist yapıyormuş ya herkes de degil ama annemde kanser gecmişi oldugu için ben biraz kist olayından tedirgin oluyorum. Yine de yaş nedeniyle onu denemek istedim. Ben köprüden önce son çıkışlardayımYumurtlama görsem bile geç görüyorumdur muhtemelen cünkü regl döngüm 40 günü aşıyordu normslde kuzum.
Adetin kaçıncı günü gittin .Dr yumurta gördu ovu testindemi çıkmadıKızlar doktora gittim. Her şey normal görünüyor dedi. Yumurtalıkların temiz yumurtlama görünmüyor, rahim duvarın kalınlığı güzel dedi. Şuan tahlile gerek yok dedi, 6 ay tamamlar tamamlamaz gel hemen geç kalmadan tedaviye başlarız dedi. ee ovü testte yumurta yok diyor.. Bata kaldı 12 gün ortada yumurta yok.. Takip etmeyince kafam rahattı takip edince her şey arap saçı oldu...
En son 3 gun once iliski olmustu canim ya yogunluktan olmadi bakalim bugunu yarini degerlendircem insaAllahHadi hayırlısı olsun inşallah yumurtan baya gelişmiş inşallah tutar canım stres yapma kafanda etkilemesin yumurtanı oluruna bırak bu ayda benimde böyle oldu inşallah tutunmustur bebislerimiz
Beta 5 bin civarı olunca karından ultrasonda görünüyorÇok heyecanlıyım.. bu sabah test yaptım anında çift çizgi belirdi. Bu ay yumurtlamayı görmüştüm çatlamadan 2 gün sonra ilişki olabildi. Fırsatımız olmamıştı. Geç kaldık diye düşündüm. 13 Mayısta son şüpheli ilişki olmuştu. Ondan sonra yurtdışına gittim dün geldm. Ordayken yorgunluk uyku hali sıcak basmalar çok vardı ama ihtimal vermemiştim hiç. 3 kez de rüyamda gördüm.bbu sabah yine gördüm kalktım hemen test yaptım çift..
Napsam bilemedim hastaneye gittik hemen ama doluydu randevu alamadım. 3 haftalıkken ultrasonda görünüyor mu? Muayene ederken alttan mı üstten mi bakıyor, bilgisi olan var mı?
Evet ama bununda kötü yanı kendi özel doktorun varsa onu karşılamıyormuş.. e ben özel doktora gidiyordumevetttt anadolu benimdee tek şart son regl tarihin sigortadan sonra olcak hamileyken yaptırmamak yani fiyatı da uygunndu diğerlerine göree bi de bekleme şartı kalkınca miss
Kızz varrrrrKızlar şunu parçalayın biz görüyoruz var mi
3.ayım olcak bu canımCanım kaç aydır deniyorsun? Benim daha 1 ay oldu ki bu 1 ayda büyük ihtimal bende çatlama olmadı, doktor bana çatlatma iğnesi vururz 3 ay olmazsa dedi.
Klomen çatlatma iğnesi vurulunca kist yapması cok nadir diye biliyorum kuzumCanım senin yaşın küçük daha, kendine bir süre koyarak 3 ay falan normal deneyebilirsin aslında. O klomen falan bazılarında kist yapıyormuş ya herkes de degil ama annemde kanser gecmişi oldugu için ben biraz kist olayından tedirgin oluyorum. Yine de yaş nedeniyle onu denemek istedim. Ben köprüden önce son çıkışlardayımsen acele etme
Çok çok erken dahaKızlar ya Bat 12 temmuz. Erken test dayanamayıp yaptım, zaten umudum yokta, negatif tabikiolsa inceden bi çizgi filan hayalet bişiler çıkardı dımı? Çok mu acele ettim ya
Bence de biraz enteresan olmuş ben amh yi ölçtürmeden 5 ay önce kendiliğinden hamile kalmıştım üzerlerinden 3 yıl geçti yine kendiliğinden oldu dr unu değiştirme gibi bi şansın yok muBana aşılama falan hiç demediler, aşılama da tutmaz falan dedi 0.90 sa dedi.1 in altindayda direk tüp bebek yapiyorlarmis öyle söyledi.ben burda çok daha düşük değerlerle doğal yoldan kalanları okuyorum bu doktorlar neden böyle hiç anlamış değilim.
Yaa ben de görüyorummmmKızlar şunu parçalayın biz görüyoruz var mi
Yok takvime göre yumurtlama zamanı gittim. Regl süremde girmedim. Gitmekte istemem o zaman...Adetin kaçıncı günü gittin .Dr yumurta gördu ovu testindemi çıkmadı
Bunu söyleyen doktor farklı hastanedeydi, şimdi başka hastaneye gidecegim zaten kuzum tüp bebek yapan bir hastaneye gidecegim bakalım onlar ne diyecekler, göreceğim.Bence de biraz enteresan olmuş ben amh yi ölçtürmeden 5 ay önce kendiliğinden hamile kalmıştım üzerlerinden 3 yıl geçti yine kendiliğinden oldu dr unu değiştirme gibi bi şansın yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?