- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
Kuzu görünüyor gayetKızlar şunu parçalayın biz görüyoruz var mi
İnş gerek kalmaz canım ben de adet olurum diye randevu almıştım gerek kalmadı inş seninde öyle olurBunu söyleyen doktor farklı hastanedeydi, şimdi başka hastaneye gidecegim zaten kuzum tüp bebek yapan bir hastaneye gidecegim bakalım onlar ne diyecekler, göreceğim.
İns.kuzucum inşallahİnş gerek kalmaz canım ben de adet olurum diye randevu almıştım gerek kalmadı inş seninde öyle olur
Var gibi duruyo fotoğraftan böyleyse sen daha net görüyosundur benceKızlar şunu parçalayın biz görüyoruz var mi
Kuzu biliyorum da of valla güya söz vermiştim kendime de yine dayanamıyor oluşuma kızıyorum valla. Kasık ağrım da var regl öncesi vuran cinsten. İnş başka bişeye işarettir. Çok yoruldum yaÇok çok erken daha
Amin canım inş.❤İns.kuzucum inşallahsende sağlıkla kucağına al inşallah.
geç döllenmiştir nazlı bir kızçe mi geliyor yoksaaaaBirde bu erken gebelik çok silik regl günüme göre sizce niye boyle
İdrara kandan sonra geçiyor ya değerin belki yüksektir ama idrarda azdır. Herkeste aynı olmuyor. Sen en kısa zamanda kan verBirde bu erken gebelik çok silik regl günüme göre sizce niye boyle
Var tabiki ben gördüğüm yeri işaretledim. Silik ama var tabikiKızlar şunu parçalayın biz görüyoruz var mi
git mesaiye 5 te mi başlıyosun nöbet mi yapıyosun kendine ne yapıyorsan yap bak şu değereeVar tabiki ben gördüğüm yeri işaretledim. Silik ama var tabikihayırlı olsun. Biyokimya labında çalışan da nasıl kan ver hadi denir bilmiyorum
Bebitom el sallıyo
İnşallah kuzum en güvenilir kan testi zaten boşuna eczaneye para vermek istemiyorumBen sabah bi yapayım erken gebelik testini olmazsa bu hafta içinde bende gidecem yinede kan testine sonuçlar muhteşem olur İnşaAllah
Bu ne testi ilk defa görüyorumKızz varrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?