Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu çok aydınlatıcı oldu yalnız
sıvı alma durumun nasıldı kuzum testleri yaparken ?

ben hıcbırını ılk ıdrarla yapmadım bır de oyle bakmak lazım:)))))))

Ayy çok güzel, hayırlı olsun predictor 6 gün kala yok gibi mi çıkardı? Hemen belirdi mi var, yok arası çizgi. Bir de nasıl belirtilerin var? Umarım saglıkla ilerler

Ayy çok güzel, hayırlı olsun predictor 6 gün kala yok gibi mi çıkardı? Hemen belirdi mi var, yok arası çizgi. Bir de nasıl belirtilerin var? Umarım saglıkla ilerler
Canım şu genelde güvenilmez denilen testlerden hani trendyolda 10 tanesi 50 lira olan 6 gün kala renk ayarlarıyla oynayınca belli etti. Ama 3 gün kala hiç bir filtre yapmadım 4.41 değer için çok net çizgi verdi. Hala emin değilim var mı yok mu inş vardır. Hiç belirtim olmadı canım sadece adet önce asırı bıçak kesiği sancılarım olur onlar henüz hiç olmadı. Göğüs hassasiyetim hep olur hala var. İnş kimyasal değildir

Erken canım aynen. Ama merak yenik düşüyoruz. Yani valla bi akıntım var filan, işte kasık ağrısı başladı bugün. Ne biliim çok bişi iade eden belirtiler değil işte
Sag ol canim beklemeye gecem catlicqm
Aynen hadi bakalım hayırlısı canım
Olabilir neden olmasın
Sigaradan ilk tiksinişim hamilelik belirtisi olursa efsane olur benim için
Canım hepimiz aynı durumdayız ama bn artık bi tık daha relaks olmaya alıştım test yapmadan regl oluyorum daha bata 10 gün var test yapmıcam yine bakalım nasip ne zamn
Öyle canım.. Aylardır uğraşınca hepimiz bi yıldık. Bilmiyorum bende bu ay relaxım diyordum ama bir hafta kalınca ne biliim yine bi gerildim ya. Bunlar hep çok istemekten

Kız tanesini 20 liradan almış olduk biz kazıklandım aman yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…