- 22 Mayıs 2021
- 512
- 384
- 18
Ayy yakınmışız malesef dediğiniz gibi yok çoğu yakın diye antebe falan gidiyo burdadaBen Kahramanmaraştayım. Burada doğru düzgün kaliteli özel hastane yok açıkçası o yüzden ağalık sigortası işime yarar mı çok emin değildim. Gaziantep buraya yakın orada iyi hastaneler var, kafamda var bir şeyler bakalım inş bebiş gelir de
Çıktı mıSanirim bayilcam
Yok kiz 1 buçuk saat sürmeyecek şeye 3 saat dediler pesÇıktı mı
Bebeğimm geç döllenmiştir üstüne adet gören var kız manyaakkkkkkk hemen yelkenleri indirme bak çizgi çıkmış keza gayet belirginAma adet günüm cikmicak ne zaman cikacak
Ay ben bile çok heyecanlandım seni düşünemiyorumYok kiz 1 buçuk saat sürmeyecek şeye 3 saat dediler pes
Hehe yok kiz orda da 1 buçuk saati geçerdi kasette de çıkmadı ya stres oldum iyice aman çok yazdım kafanız sistiBebeğimm geç döllenmiştir üstüne adet var kız manyaakkkkkkk hemen yelkenleri indirme bak çizgi çıkmış keza gayet belirgin
Labda olsan fırt fırt yapardın oraya mı gitseydin ay
Saçmalama pleaseHehe yok kiz orda da 1 buçuk saati geçerdi kasette de çıkmadı ya stres oldum iyice aman çok yazdım kafanız sisti
Paspas yaaaHalı değil yolluk oldu bu moral bozukluğuyla valla dövcem artık
Allahim ya canım ay güldürdün sag olasin
Canım hepimiz aynı durumdayız ama bn artık bi tık daha relaks olmaya alıştım test yapmadan regl oluyorum daha bata 10 gün var test yapmıcam yine bakalım nasip ne zamnKuzu biliyorum da of valla güya söz vermiştim kendime de yine dayanamıyor oluşuma kızıyorum valla. Kasık ağrım da var regl öncesi vuran cinsten. İnş başka bişeye işarettir. Çok yoruldum ya
Biraz darlasaydın ya labarotuvara in kalk ben yaparım deseydinAyağıma vurdu agri ha
Sen yine de internetten takipleyebiliyorsan takiple bi sonuç 3 saat sürmez çünkü Eliza tft mi çalışıyor banaVerdim az önce canim evet bakarlar=)
Sen neredeydin Adana mıydı?Ayy yakınmışız malesef dediğiniz gibi yok çoğu yakın diye antebe falan gidiyo burdada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?