Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy yakınmışız malesef dediğiniz gibi yok çoğu yakın diye antebe falan gidiyo burdada

Ama adet günüm cikmicak ne zaman cikacak
Bebeğimm geç döllenmiştir üstüne adet gören var kız manyaakkkkkkk hemen yelkenleri indirme bak çizgi çıkmış keza gayet belirgin
Labda olsan fırt fırt yapardın oraya mı gitseydin ay
Kuzu başka biyerde acile ver ayıl bayıl

Son düzenleme:
Bebeğimm geç döllenmiştir üstüne adet var kız manyaakkkkkkk hemen yelkenleri indirme bak çizgi çıkmış keza gayet belirgin
Labda olsan fırt fırt yapardın oraya mı gitseydin ay
Hehe yok kiz orda da 1 buçuk saati geçerdi kasette de çıkmadı ya stres oldum iyice aman çok yazdım kafanız sisti

Kaldı 2 saat az susayım kafanızı şisirdim=)

Hehe yok kiz orda da 1 buçuk saati geçerdi kasette de çıkmadı ya stres oldum iyice aman çok yazdım kafanız sisti
Saçmalama please test yapabiliyosun ne kadar şanslısın biz uzaktan bakışıp yolları ayırıyoruz biz napalım ne zaman yüzümüz gülücek baba ölünce mi diye bi caps var ya ona döndüm şuan

Ben biraz böyleyim hep en kötüsünü dusunurum=/

Kuzu biliyorum da of valla güya söz vermiştim kendime de yine dayanamıyor oluşuma kızıyorum valla. Kasık ağrım da var regl öncesi vuran cinsten. İnş başka bişeye işarettir. Çok yoruldum ya
Canım hepimiz aynı durumdayız ama bn artık bi tık daha relaks olmaya alıştım test yapmadan regl oluyorum daha bata 10 gün var test yapmıcam yine bakalım nasip ne zamn

Ben de sağlık sigortası yaptırcam ya hamile olmadığıma emin olmak için beta yaptırdım tabiki <0.100 çıktı haber veriyim dedim bu heyecanlı bekleyişte hahhaah Hali ama şimdi dokunma bakalım ne zaman gelicek. Bu akşam bekliyorum ama

Herkes kendi topiğinde hamile kalıyo kızlar hamile kalmazsam önümüzdeki ay herkes topik açsın bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…