Catlamanda döllenme olsa canım catlamadan sonraki günden saysak bugün 14 gün yeni çıkması normal olur inşallah vardır okuyunca bende heyecanlandımKızlar takvimim @zahrada yla ayni=))))
Hahaha ben de onu yazacaktım, amaHerkes kendi topiğinde hamile kalıyo kızlar hamile kalmazsam önümüzdeki ay herkes topik açsın bari
Sag ol canim inşallah yaCatlamanda döllenme olsa canım catlamadan sonraki günden saysak bugün 14 gün yeni çıkması normal olur inşallah vardır okuyunca bende heyecanlandım
Takipteyim.manyak gibiSen yine de internetten takipleyebiliyorsan takiple bi sonuç 3 saat sürmez çünkü Eliza tft mi çalışıyor bana
Kiz biz yapmıyoruz ki makine yapiyor=)Biraz darlasaydın ya labarotuvara in kalk ben yaparım deseydin3.5 saat ne be organ nakli sanki
Ama 3 te 1 yusra bak arsoney halo19 du sanırım o sonra hali hepsi kendi topiğin de gebe kaldı denemekten zarar gelmez
Hahahhaha kızzzz ağustosu açmışlarr yandıkkkHerkes kendi topiğinde hamile kalıyo kızlar hamile kalmazsam önümüzdeki ay herkes topik açsın bari
Makine ne kadar herkes evine bi tane alsınKiz biz yapmıyoruz ki makine yapiyor=)
Makineyi hastane bile alamiyorMakine ne kadar herkes evine bi tane alsın
Kuzu hadi değer tahmin ette totem bozulmasın hahahAğustosu da biri açsın da listemizi yapmaya başlayalım litfenağustoscular birikmeye başladı M mavili_yeshll
Ahhhh yine yangınlar yine benMakineyi hastane bile alamiyor
Canım benide ekleyebilirmisin listeyeSimdi gelir ha heyecan yaptım ya ama ağrılarım var
Bence tabi ki var zaten 5 üstü gebelik sanırım bence testi tekrarlayın yarın bakalım kaç olcakMerhaba kızlar bat a 3 gün var beta hcg 4.41 çıkmış sizce bi ihtimal var mı ?
Ayy balım bu çok yeni görünüyo 8-9 civarı çıkabilirKuzu hadi değer tahmin ette totem bozulmasın hahah
Artışa gececek bi değer gibi duruyoMerhaba kızlar bat a 3 gün var beta hcg 4.41 çıkmış sizce bi ihtimal var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?