Son test bayağı net canım. Erken testler aslında min 5 olan değeri ölçüyorlar ama daha da mı altını ölçmüş senin ki bilemedim valla?İnş hayırlısı olur canım ama bence yükselir değerinÇok teşekkür ederim aslında gebelik testiyle gitmek istiyorumŞu malum prodoctordan 6 gün kaladan beri takip ediyorum şu şekilde bugün baya belirgin çıkınca 15-20 vardır dedim ama çok düşük çıktı. İnş kimyasal değildir varsa da
Ay azın bal yesin inş yükselirSon test bayağı net canım. Erken testler aslında min 5 olan değeri ölçüyorlar ama daha da mı altını ölçmüş senin ki bilemedim valla?İnş hayırlısı olur canım ama bence yükselir değerin
Ayyyy başka alıyım yapmam bunu hayrına sevmediğim birine veriyim hahahahahahah
Olabilir 4 ü böyle çıkaran 0 da çıkarır bişilerOooo dolandırıcı testttbunu bi daha eve sokarsam kuzu senin denk geldi heralde hamilelik olduğundan ahaha bak burdan bile anlayabilrsin o çizgiye başka testte değer daha yüksek olurr
predictor early aall kuşşAyyyy başka alıyım yapmam bunu hayrına sevmediğim birine veriyim hahahahahahah
Ne alıyım balım bari gecikmeden tekrar alıyım
Vallahi bilmeden almıştım ucuz etin yahnisi işte bakalım diğer günler yükselmeye geccek mi test kimi ne kudurcak
Ucuza alsam içim yanmıcak kargoda ödedim 16₺ bideVallahi bilmeden almıştım ucuz etin yahnisi işte bakalım diğer günler yükselmeye geccek mi test kimi ne kudurcak
çişe karbonat kat köpürüyo mu diye dene daha iyi jkahdasjUcuza alsam içim yanmıcak kargoda ödedim 16₺ bide
Nasil yaptin masaji canım gunde 3 kere miAcaba bu ay regliyken yumurtlama masajı yapıp, normal mi denesen? Normalde yumurtlama görüyor muydun? Ben sadece bu ay yumurtlama gördüm biliyorsun sadece regliyken 2-3 gün birkaç defa masaj yaptım. Ben aslında klomenle denemek istiyordum ama eşim normal yoldan bir şans verelim kendimize dedi.
Acaba aşırı ötesi hassas ve günü geçmeden kimyasal olup bitenleri mi tespit ediyor diyorumUcuza alsam içim yanmıcak kargoda ödedim 16₺ bide
HahahahahahAcaba aşırı ötesi hassas ve günü geçmeden kimyasal olup bitenleri mi tespit ediyor diyorumsonra hamile değilim ama pozitif söylemleri mi çıkıyor
Evet mesela yarın benim daha silik çıkarsa ben kimyasal geçirdim diye dolanırımHahahahahahbide böyle düşün diyosun
Beni de Ekler misiniz yeni kaydoldum tam bilmiyorum siteyiHerkesi ekledigimi dusunuyorum eksik varsa bildiriniz=)
Kızlardan biri azcık filtre koymuştu buna 6 gün kala o şekilde testim böyledi bugün kan verdim beta yerlerdeOlabilir 4 ü böyle çıkaran 0 da çıkarır bişilerbende aldıktan sonra gördüm kötü ününü almış bulundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?