Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn canım inşllah öyledir tutmuşturr

Zaten ben nisanı daha çok severim
Ahahaha insallah canım Rabbim nasip etsin hepimize enn dogru zamanda hemen hamile kalacağımı dusundugum zamanlar derdim ki üff kışın nasil dogum yapcam ahahahaha hey gidi yaza yaklasiyoruz halen tik yok

Ahahaha insallah canım Rabbim nasip etsin hepimize enn dogru zamanda hemen hamile kalacağımı dusundugum zamanlar derdim ki üff kışın nasil dogum yapcam ahahahaha hey gidi yaza yaklasiyoruz halen tik yok
Ben derdim ki şu ay halime kalırsam şu zaman doğar bu zaman yürür bilmem ne o zamanlar Allah bana yukardan gülüyomuşda haberim yokmuş bide yıllarca bekledim yazıklar olsun bana tüh

Ben derdim ki şu ay halime kalırsam şu zaman doğar bu zaman yürür bilmem ne o zamanlar Allah bana yukardan gülüyomuşda haberim yokmuş bide yıllarda bekledim yazıklar olsun bana tüh
Olsun olsun artık nasip ne zamansa hepiniz hamiş olun insallah anne topiklerinden cikmayinnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn

Kimyasal olduğunu bilsem keşke en azından hamile kalabiliyorum derimde hayirlisi olsun sag olun valla çok tatlisisiniz

Kimyasal olduğunu bilsem keşke en azından hamile kalabiliyorum derimde hayirlisi olsun sag olun valla çok tatlisisiniz
Ah ahh canım bende öyle artık kimyasala bile olsa diye bakıyorum bi problem yok deriz en azından.. rabbim nasip etsin bizede bir an önce üzülme sakın yalnız değilsin

Yeni ay yeni umutlar ne olacağını bilemeyiz kuzum moralini yüksek tutki ihtimali dahada arttır inşallah ağustos hamilelik icin uğraştığın son ay olur

Zaten ben nisanı daha çok severim

Ben derdim ki şu ay halime kalırsam şu zaman doğar bu zaman yürür bilmem ne o zamanlar Allah bana yukardan gülüyomuşda haberim yokmuş bide yıllarca bekledim yazıklar olsun bana tüh

Öfff ben de çok severim nisanı hem doğum günüm hem evlilik falan ama çocuk da oraya girerse allaahhh O yüzden nisan pek istemiyodum ama şmdi o bile olcak mı meçhulll (ne kadar prensesmişiz yarebbi şimdi okuyunca bi gülme geldi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…