Hayırlısı olsun hakkinda canım bu ay masaj falan ilerlersin ağustosa nasip olur inşallah zamani gelmemis daha demekki bizde nisan annesi oluruz ne olacak2 nin altı dedi
Aminn canım inşllah öyledir tutmuşturrEvet evet kesinlikle kimse yanlış anlamasın ama bende öyle olsa bende öyle düşünürdüm karamsarlık yerine en azından kalabiliyorum derdim. Hem kızlar rahim temizleniyor, daha sonraki gebelik daha sağlıklı oluyor falan diyordu. Her işte bir hayır oluyor işte
Ama senin 2. Denemede şıp diye tutmuş olsun inşallahhhh
Kıyamam modunu düşürme balım vücudun kendini hazırlıyo bence önümüzdeki aya güzel haberler alıcazUzulxum cok
Zaten ben nisanı daha çok severimHayırlısı olsun hakkinda canım bu ay masaj falan ilerlersin ağustosa nasip olur inşallah zamani gelmemis daha demekki bizde nisan annesi oluruz ne olacak
AhahahaZaten ben nisanı daha çok severim
Ben derdim ki şu ay halime kalırsam şu zaman doğar bu zaman yürür bilmem neAhahahainsallah canım Rabbim nasip etsin hepimize enn dogru zamanda hemen hamile kalacağımı dusundugum zamanlar derdim ki üff kışın nasil dogum yapcam ahahahaha hey gidi yaza yaklasiyoruz halen tik yok
Üzülme o güzel haberi almaya bir ay daha yaklaşmış gibi düşünUzulxum cok
Canım benim üzülme. Vücut kendini bu şekilde hazırlıyor gebeliğe. Benim de geçen ay kimyasal oldu. Bomba gibi olacak bir dahaki ay can sıkmak yokTesekkurler bebisler hayirlisi olsun cok sag olun destekler için az uuyuyum
Olsun olsunBen derdim ki şu ay halime kalırsam şu zaman doğar bu zaman yürür bilmem neo zamanlar Allah bana yukardan gülüyomuşda haberim yokmuş bide yıllarda bekledim yazıklar olsun bana tüh
Ah ahh canım bende öyle artık kimyasala bile olsa diye bakıyorum bi problem yok deriz en azından.. rabbim nasip etsin bizede bir an önce üzülme sakın yalnız değilsinKimyasal olduğunu bilsem keşke en azından hamile kalabiliyorum derimde hayirlisi olsun sag olun valla çok tatlisisiniz
Yeni ay yeni umutlar ne olacağını bilemeyiz kuzum moralini yüksek tutki ihtimali dahada arttır inşallah ağustos hamilelik icin uğraştığın son ay olurKimyasal olduğunu bilsem keşke en azından hamile kalabiliyorum derimde hayirlisi olsun sag olun valla çok tatlisisiniz
Kuzu sen ne oldun var mı bi belirti??? Benim bata 10 gün kaldı yok bişey halaÜzülme o güzel haberi almaya bir ay daha yaklaşmış gibi düşün
Insallah hepimizin canimYeni ay yeni umutlar ne olacağını bilemeyiz kuzum moralini yüksek tutki ihtimali dahada arttır inşallah ağustos hamilelik icin uğraştığın son ay olur
Insallah öyledir canimCanım benim üzülme. Vücut kendini bu şekilde hazırlıyor gebeliğe. Benim de geçen ay kimyasal oldu. Bomba gibi olacak bir dahaki ay can sıkmak yok
Zaten ben nisanı daha çok severim
Ben derdim ki şu ay halime kalırsam şu zaman doğar bu zaman yürür bilmem neo zamanlar Allah bana yukardan gülüyomuşda haberim yokmuş bide yıllarca bekledim yazıklar olsun bana tüh
Ahahahainsallah canım Rabbim nasip etsin hepimize enn dogru zamanda hemen hamile kalacağımı dusundugum zamanlar derdim ki üff kışın nasil dogum yapcam ahahahaha hey gidi yaza yaklasiyoruz halen tik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?