Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu dünyada en çok tek ilişkiyle hamile kalanlara çok şaşırıyorum

Senin tutar sen daha 2.aysin

Ben yeniliyorum gece eklerim az dinleneyim de telden olmuyor çünkü bilgisayar uzun is
Tamam kuzum bu arada canını sıkma her nasip vaktinin eseridir biliyorum en az biz ne kadar istiyor ve sabırsızsak sende de öyle ama herşey nasip Allahım en kısa zamanda nasip etsin İnşallah

Benim ayın 13ü adet. Biz senle aynıydık 2 ay önce nasıl kaydık böyle ki ben 2 aydır 28 29 günde bir oluyorum sen kaç günde bir?

Üzüntünü paylaşıyorum canım. Vardır elbet bir hayır..Hayır o test nasıl öyle çıkardı, markası ne onun? Hain test, umut tohumu ekti içimize, testlere de güven olmuyor demek ki
Awox diye bisi eczaneden aldim

Benim ayın 13ü adet. Biz senle aynıydık 2 ay önce nasıl kaydık böyle ki ben 2 aydır 28 29 günde bir oluyorum sen kaç günde bir?
Evet aynıydık o yüzden bende şaşırdım. Ben 12 haziranda regl oldum. 26 27 günde bi oluyorum işte ayın 7 sinde yine olmam gerekiyor

Daha da erken gebelik almam kaset test adamdir
Canım üzüldüm ama erken testlerin böyle yaptığını çok gördüm adete yakın zamanda maalesef silik çıkarabiliyor. En mantıklısı adet geçince kaset test yapmak. Üzülme lütfen

Ayy sus sus hatırlama hayatım da en büyük gerizekalılığım olabilir peki benim eşime daha korunmayı bırakmadan şu ay deneyelim şu burç olur demelerim
Peki ben, doğum izni okulların yaz tatiline denk gelmesin diye iki ay daha uzatmıştım korunmayı rabbim öyle plan yapılmaz böyle yapılır diyor resmen

Evet aynıydık o yüzden bende şaşırdım. Ben 12 haziranda regl oldum. 26 27 günde bi oluyorum işte ayın 7 sinde yine olmam gerekiyor
Canım batlar başlangıcı benim şöyle 6 gün sürüyor regl
17 mayıs bat
14 haziran bat
13 temmuz bat
Nerde kaymış bende anlamadım biz mayısta senle aynıydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…