Şu dünyada en çok tek ilişkiyle hamile kalanlara çok şaşırıyorumValla canım hemen de olabilirdi . Korunduk boşuna diye düşünme bak ben tek korunmasız ilişkide hamile kaldım .aslında çalışmalara bu ay baslicaktik . İlk baharda doğsun Nisan Mayıs diyodum . Hiç aklimizda yokken oldu . İnsallah size de bir sürpriz yapar bekletmeden kendi gelir
Ben mor pik gördümde ne olduAa senin kesin olur onumuzdeki ay ben sandim bu ayda denedin ovulasyon benim yumurtam tam oluşmadı sanirim tam koyu bir renk göremedim yumurtlama masaji yapıyorum sende yap
Senin tutar sen daha 2.aysinBen de dedim ki gel çin takviminde bu ay kız gösteriyo deneyelim sonraki aylar hep erkekcortttt 2. Ay oldu hala bekliyoruz
balım deki daha gencizzz tatil yapcaz karışmayınno noo heves kırmak yok bu ay full motivasyon ovulasyon yapıcaz. Ben ilk kez yapcam gerçi heyecanlıyım
evet evettt daha çok stres
Ben yeniliyorum gece eklerim az dinleneyim de telden olmuyor çünkü bilgisayar uzun isListe ne zaman yenilenir kızlar Özlem arkadaşımla ben yokuz daha da
Bende ya bendeŞu dünyada en çok tek ilişkiyle hamile kalanlara çok şaşırıyorum
Tamam kuzum bu arada canını sıkma her nasip vaktinin eseridir biliyorum en az biz ne kadar istiyor ve sabırsızsak sende de öyle ama herşey nasip Allahım en kısa zamanda nasip etsin İnşallahBen yeniliyorum gece eklerim az dinleneyim de telden olmuyor çünkü bilgisayar uzun is
Benim ayın 13ü adet. Biz senle aynıydık 2 ay önce nasıl kaydık böyle ki ben 2 aydır 28 29 günde bir oluyorum sen kaç günde bir?Benim bat çarşamba günü gözüküyor. Ara ara kasıkta belde ağrı olması dışında pek bir şey yok. Bende hep kafadan adeti bekleyip ümitlenmeyenlerdenim. Senin bata nasıl 10 gün var. Döngün kaç günde bir geliyor
Insallah wag olun hepimize nasip etsinTamam kuzum bu arada canını sıkma her nasip vaktinin eseridir biliyorum en az biz ne kadar istiyor ve sabırsızsak sende de öyle ama herşey nasip Allahım en kısa zamanda nasip etsin İnşallah
Üzüntünü paylaşıyorum canım. Vardır elbet bir hayır..Hayır o test nasıl öyle çıkardı, markası ne onun? Hain test, umut tohumu ekti içimize, testlere de güven olmuyor demek kiUzulxum cok
Bu ay olur insallahBen mor pik gördümde ne oldu
Awox diye bisi eczaneden aldimÜzüntünü paylaşıyorum canım. Vardır elbet bir hayır..Hayır o test nasıl öyle çıkardı, markası ne onun? Hain test, umut tohumu ekti içimize, testlere de güven olmuyor demek ki
Daha da erken gebelik almam kaset test adamdirÜzüntünü paylaşıyorum canım. Vardır elbet bir hayır..Hayır o test nasıl öyle çıkardı, markası ne onun? Hain test, umut tohumu ekti içimize, testlere de güven olmuyor demek ki
Evet aynıydık o yüzden bende şaşırdım. Ben 12 haziranda regl oldum. 26 27 günde bi oluyorum işte ayın 7 sinde yine olmam gerekiyorBenim ayın 13ü adet. Biz senle aynıydık 2 ay önce nasıl kaydık böyle ki ben 2 aydır 28 29 günde bir oluyorum sen kaç günde bir?
Canım üzüldüm ama erken testlerin böyle yaptığını çok gördüm adete yakın zamanda maalesef silik çıkarabiliyor. En mantıklısı adet geçince kaset test yapmak. Üzülme lütfenDaha da erken gebelik almam kaset test adamdir
Hayır hiç çıkmasa daha iyi, böyle insana ters köşe yapıyor bu testler, dogru dedin, kasetten şaşmıycaz. Tüü verdiğin paraya, trendyolda o ürüne yorum döşiycem şimdi, rahatlayalım sövüpDaha da erken gebelik almam kaset test adamdir
Peki ben, doğum izni okulların yaz tatiline denk gelmesin diye iki ay daha uzatmıştım korunmayıAyy sus sus hatırlama hayatım da en büyük gerizekalılığım olabilirpeki benim eşime daha korunmayı bırakmadan şu ay deneyelim şu burç olur demelerim
Canım batlar başlangıcı benim şöyle 6 gün sürüyor reglEvet aynıydık o yüzden bende şaşırdım. Ben 12 haziranda regl oldum. 26 27 günde bi oluyorum işte ayın 7 sinde yine olmam gerekiyor
Valla 2. Çizgiyi göremeyen bir benmiyim acaba kızlar.
Evet çok geç yumurtladım zaten 22.günde pik gördüm artık heralde yumurtlamıcam dedimBu ay olur insallahyumurtlama görememekte kötü
Biraz uzaklaştır çok yakından bakma kuzu belirgin varValla 2. Çizgiyi göremeyen bir benmiyim acaba kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?